یه بشکه از این نوعش رو گذاشتم برای قبل وبعداز بازی آرژانتین....
آقا خوش باشید......
نوش جون...
![]()
یه بشکه از این نوعش رو گذاشتم برای قبل وبعداز بازی آرژانتین....
آقا خوش باشید......
نوش جون...
![]()
آقا اگه نبرید بازیرو فردا مدیونید .جام باید حالا حالاها تو اروپا بمونه .
![]()
به امید حذف تمام تیمهای آمریکای جنوبی .
عسک من وپسر گلم
![]()
برای برد آلمان مقابل آرژانتین لحظه شماری میکنم
البته نه برای دیدن برد آلمان بلکه برای دینن نوع واکنش آرژانتین!!
چرا به امید حذفشون؟
با توجه به امکاناتشون واقعا لیاقت دارن این تیم ها...
از 8 تیم ، 4تاشون مال این منطقه هستن!
اروپایی ها باید تجدید نظر کنن رو کار های تیمیشون! انگلیس،فرانسه،ایتایا...
سلام انصافا شعرتون یه 250 تومنی میارزه اما با یه خورده ویرایش میشه 350 تومن
در هر صورت واسه نیم ساعت عالیه
با این اوصاف من با شعر 20 تومنیم بیشتر از 200 تومن به شما بدهکارم
(بی احترامی نباشه به اساتید) سعدی و حافظ و حکیم فردوسی هم از همین زمین خاکیا شروع کردن
دوستان این آمار خیره کننده رو داشته باشید:
آلمان موفق ترین تیم تمام ادوار جام جهانی
آلمان با 17 دوره حضور در جام جهانی و 11 دوره حضور در نیمه نهائی در %64.70 رقابتها به موفقیت رسیده است.
فقط 2 تیم هستن که در جام جهانی از آلمان بیشتر جام کسب کردن
برزیل با 5 قهرمانی و ایتالیا با 4 قهرمانی.
برزیل با 19 دوره حضور صاحب 5 قهرمانی شد آلمان با 17 دوره 3 قهرمانی.تعداد بازی های هر دو تیم 93 بازی هست.که نشون می ده آلمان با دو دوره حضور کمتر به مراتب با ثبات تر از برزیل در جامها حضور داشته:
آمار برزیل:
آلمان :
برزیل:
5 بار قهرمان جام جهانی
2 بار نایب قهرمانی جام جهانی
2 بار سوم
1 بار چهارم
مجموعا 10 بار در 4 تیم برتر جهان از 19 دوره حضور که می شه 52.63% درصد موفقیت در جام جهانی
آلمان:
3 بار قهرمان جهان
4 بار نایب قهرمان جهان
3 بار مقام سوم جهان
1 بار مقام چهارم جهان
مجموعا 11 بار در جمع 4 تیم برتر جهان از 17 دوره حضور که می شه %64.70 درصد موفقیت در جام جهانی
ایتالیا vs. آلمان:
ایتالیا:
آلمان:
ایتالیا:
4 بار قهرمان جام جهانی
2بار مقام نایب قهرمانی
1 بار مقام سومی
1 بار مقام چهارمی
مجموعاً 8 بار در جمع چهار تیم جهان قرار گرفته که این تعداد از 17 دوره حضور حاصل شده که می شه 47/05% موفقیت در 17 دوره
آلمان:
3 بار قهرمان جهان
4 بار نایب قهرمان جهان
3 بار مقام سوم جهان
1 بار مقام چهارم جهان
مجموعا 11 بار در جمع 4 تیم برتر جهان از 17 دوره حضور که می شه %64.70 درصد موفقیت در جام جهانی
در جام ملتهای اروپا هم که آلمان یکه تازه تا حالا هیچ تیمی 3 بار قهرمان اروپا نشده.
ایتالیا vs. آلمان:
ایتالیا:
آلمان:
ایتالیا:
1 بار قهرمان
1 بار نایب قهرمان
2 بار نیمه نهائی
مجموعا 4 دوره در جمع چهار تیم برتر اروپا از 7 دوره حضور که می شه 57.14 درصد موفقیت
آلمان:
3 بار قهرمان
3 بار نایب قهرمان
1 بار نیمه نهائی
مجموعا 7 دوره در جمع چهار تیم برتر اروپا از 10 دوره حضور که می شه 70.00 درصد موفقیت
کمبود تيم ملی آلمان در حال حاضر تبديل به يک برتری شده است
به گزارش وبسايت کانون هواداران تيم ملی فوتبال آلمان در ايران،اوليور کان،دروازه بان سابق باشگاه بايرن مونيخ و تيم ملی آلمان،در مصاحبه اي اعلام کرد،کمبود تيم ملی آلمان تا قبل از جام جهانی در حال حاضر تبديل به يک برتری برای اين تيم شده است.
او درباره وضعيت تيم ملی آلمان در مصاحبه اي با بيلد گفت:
من تا قبل از شروع جام جهانی فکر ميکردم که تيم ملی فوتبال آلمان،مشکل کمبود تجربه دارد اما در حال حاضر تجربه بالای آلمانی ها در جام جهانی يک برتری بزرگ نسبت به تيمهای ديگر است.
در کل به نظر من،آلمان فعلی بهتر از آلمان سال 2002 که تا فينال رسيد،است.
ميانگين سن بازيکنان تيم ملی فوتبال آلمان 24.9 است.
ایول به لوکا تونی
لوكا توني: آلمان ميتواند قهرمان شود
لوکا توني که فصل چندان موفقي را در بوندسليگا پشت سر نگذاشت در آستانه ديدار حساس آلمان مقابل آرژانتين، ابراز اميدواري کرد ژرمنها با عبور از سد آلبي سلسته به حرکت خود در مسير قهرماني ادامه دهند.
مهاجم 33 ساله ايتاليايي در گفتوگو با نشريه آلماني "بيلد" عنوان کرد: از اينکه آلمان در جام جهاني عملکرد خوبي دارد، بسيار خوشحالم. من آلمان را خيلي دوست دارم زيرا با تعداد زيادي از بازيکنانش همبازي بودهام.
توني در ادامه افزود: زماني که در بايرن بودم با لوکاس پودولسکي رابطه بسيار دوستانهاي داشتم. ميروسلاو کلوزه را هم به خوبي ميشناسم وچندين سال است با او رفاقت دارم. همچنين فيليپ لام و باستين شوآين اشتايگر از دوستان خوب من هستند.
توني با اشاره به حذف زودهنگام تيم ملي ايتاليا از جام جهاني گفت: بعد از حذف ايتاليا طرفدار آلمان بودم. اميدوارم اين تيم جام قهرماني را به خانه ببرد. البته براي انجام اين ديدار کار بسيار دشواري پيش رو دارد اما اگر همانند بازيهاي گذشته با تمرکز وارد ميدان شود، فتح جام نوزدهم براي ژرمنها دور از دسترس نخواهد بود. من خودم چهار سال پيش جام قهرماني را بالاي سر بردم و ميدانم چه لذتي دارد.
مهاجم سابق تيم فيورنتينا و بايرن مونيخ درباره ديدار حساس و سرنوشتساز آلمان مقابل آرژانتين گفت: به نظر من سختترين ديدار آلمان همين بازي است. اگر آنها از سد آرژانتين عبور کنند، به قهرماني بسيار نزديک شدهاند.
توني در پايان دربارهي نمايش ضعيف و دور از انتظار آتزوريها در جام جهاني گفت: بسيار نااميد کننده بود. به عنوان يک ايتاليايي با ديدن نتايج کشورم خجالت کشيدم. اميدوارم اين اتفاق در سالهاي آينده ديگر رخ ندهد. شايد اگر من بودم، نتايج به گونهي ديگري رقم ميخورد.
ايتاليا در گروه ششم جام جهاني با تيمهاي پاراگوئه، اسلواکي و نيوزيلند همگروه بود که با دو تساوي و يک شکست، در مکان چهارم گروه قرار گرفت و از گردونه رقابتها خارج شد.
فقط خدا میدونه بعداز برد آلمان....مارادونا چه عکس العملی از خودش نشون میده.....واقعا صحنه های بدیعی خواهیم دید.
ولی هرچی باشه این بازی فقط به نفع اسپانیاست!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)