تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 184 از 215 اولاول ... 84134174180181182183184185186187188194 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,831 به 1,840 از 2144

نام تاپيک: مشکلات آلوده شدن سیستم به ویروس ها و اسپای ور ها ( ابتدا پست اول را ببینید )

کـاربـر بـاسـابـقـه jamshidjap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

12 یک ویروس خفن بعد از هارد به هارد کردن

با سلام
    از وقتی که هاردم رو به هارد یک کامپیتر دیگه وصل کردم یک ویروس به هاردم افتاده که وقتی تویMy computer درایوهای هاردو باز میکنم تو یک پنجره جدید اطلاعات درایو رو نشون میده ضمنا در قسمت تنظیمات folder options تنظیمات همون حالت پیش فرضه . وقتی هم که درایوهامو باز میکنم آنتی ویروس مک آفی هم فعال میشه اما نمیتونه ویروسو پاک کنه. روی درایوهای هاردم که کلیک راست میکنم دو تا گزینه اول عبارات گنگ و نامفهومی هستن.

تازه بدتر از همه وقتی که فایلهای exe رو میخام اجرا کنم یک ارور میده که نوشته :

Only part of a ReadProcessMemory or Write ProcessMemory request was completed.

و بعد از آن فایل اجرا نمیشه .

لطفا اگه راه حلی برای این مشکل به نظرتون میرسه بفرمایید.

متشکرم

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

با سلام
    از وقتی که هاردم رو به هارد یک کامپیتر دیگه وصل کردم یک ویروس به هاردم افتاده که وقتی تویMy computer درایوهای هاردو باز میکنم تو یک پنجره جدید اطلاعات درایو رو نشون میده ضمنا در قسمت تنظیمات folder options تنظیمات همون حالت پیش فرضه . وقتی هم که درایوهامو باز میکنم آنتی ویروس مک آفی هم فعال میشه اما نمیتونه ویروسو پاک کنه. روی درایوهای هاردم که کلیک راست میکنم دو تا گزینه اول عبارات گنگ و نامفهومی هستن.

تازه بدتر از همه وقتی که فایلهای exe رو میخام اجرا کنم یک ارور میده که نوشته :

Only part of a ReadProcessMemory or Write ProcessMemory request was completed.

و بعد از آن فایل اجرا نمیشه .

لطفا اگه راه حلی برای این مشکل به نظرتون میرسه بفرمایید.

متشکرم
    سلام دوست عزیز

ابتدا این گزینه را چک کنید وارد فولدر اپشن بشید و به تب general برید و در قسمت browser folders تیک گزینه اول را بزنید .

اگر مشکل از اینجا نبود پس سیستم شما ویروس اتوران گرفته که با روش زیر اونا از بین ببرید . گزینه های نامفهوم در راست کلیک هم گویای این مطلب است شما ویروس اتوران گرفته اید

1- ابتدا وارد مای کامپیوتر بشید .

2. بعد از مشاهده لیست درایوها از نوار بالا بروی گزینه Tools کلیک کرده سپس گزینه Folder Options را انتخاب کنید.
    3.در پنجره جدید باز شده گزینه View را انتخاب کنید و بروی گزینه Show hidden files and folders کلیک کنید تا دایره آن توپر شود.4.کمی پایینتر تیک گزینه Hide Protected Operationg System Files را بر دارید.حالا ok کنید

سپس با راست کلیک کردن و زدن open وارد درایو هایتان شوید
    ( حتما یادتون باشه با راست کلیک کردن و زدن open وارد درایو هایتان بشید اگر دوبار روی درایوی کلیک کنید باز هم ویروس فعال خواهد شد و اش هما اش و کاسه همان کاسه . پس حتما با راست کلیک کردن و زدن open وارد درایوهایتان شوید )
    سپس دنبال یک فایل به نام autorun.inf بگرید و ان را پاک کنید برای همه درایو ها این کار را انجام بدید .

بعد از این کار بلافاصله بدون هیچ معطلی سیستم خودتون را ریستارت کنید . یادتون نره حتما حتما بدون انجام هیچ کاری سیستم را ریستارت کنید .

با این روش مطمئنا باید مشکلتون حل بشه .
    Last edited by mahdi7610; 07-02-2008 at 13:20.

آخر فروم باز ARASH66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    ■ قلب زمین

پيش فرض

این چه نوع ویروسی هست !
    البته من دقیقا نمیدونم دوستم میگه به این اسم سیستمش دچار مشکل شده !؟

funnyust scan dal

پروفشنال iran2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

یکی نبود به من کمک کنه؟.................

اگه نباشه جاش خالی می مونه zhina_gian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام ژینا خانم

من هر چی دنبال گزینه Client services for Netware گشتم نبود و نیست.

چه کنم عزیزم.؟ من هنوز نتونستم اون لوگ آف ها رو درست کنم و از حالت ورودی دیگری استفاده کنم.

کمک کن...
    سلام . این کارهایی رو که بهتون میگم انجام بدید.

1. برید به قسمت کانکشن که بهتون در پست قبلی توضیح دادم و روی کانکشن اصلی تون دابل
    کلیک کنید تا پنجره ای مانند پنجره زیر باز بشه. یعنی شما همون کانکشنی رو باز میکنید که
    اسمش Lokal Connection Area است.

2. بعد کارهای زیر را به ترتیب شماره انجام بدید. فکر نکنم احتیاج به توضیح بیشتری باشه
    چون همه چی از روی شماره ها و اسم جاهایی که باید برید معلومه.

3. زمانی که شما بر روی ایسنتال کلیک کنید یک پنجره باز میشه . شما بر روی قسمت
    Client کلیک میکنید تا انتخاب بشه. بعد دکمه ADD رو میزنید.

4. دکمه اد رو که زدید یک پنجره دیگه باز میشه. در اون پنجره بر روی
    Client services for...
    کلیک میکنید تا انتخاب بشه و بعد دکمه OK رو میزنید. به احتمال زیاد بعد از اوکی کردن
    سیستم ازتون درخواست رستارت شدن رو میکنه و شما هم بهش اجازه این کار رو میدید.
    اما اگر سیستم رستارت نشد و پیغامی هم بهتون نشان داده نشد. همه پنجره ها رو اوکی
    میکنید و بعد خودتون سیستمتون رو رستارت کنید.

5. بعد از بالا اومدن سیستم کارهایی رو که در پست قبلیم توضیح دادم رو دوباره انجام بدید و
    بعد سیستمتون رو رستارت کنید.

6. بعد از بالا اومدن سیستم برید به استارت و بعد Run و بعد در اونجا بنویسید Regedit و اوکی کنید.

7. مسیر زیر را دقیقا برید و کلمه GinaDLL را در صورت وجود داشتن پاک کنید. با کلیک راست و دیلت.

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon

موفق باشید.
    Last edited by zhina_gian; 08-02-2008 at 00:23.

آخر فروم باز Angel Of Darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Dark Corners of The Earth

پيش فرض

سپس با راست کلیک کردن و زدن open وارد درایو هایتان شوید
    ( حتما یادتون باشه با راست کلیک کردن و زدن open وارد درایو هایتان بشید اگر دوبار روی درایوی کلیک کنید باز هم ویروس فعال خواهد شد و اش هما اش و کاسه همان کاسه . پس حتما با راست کلیک کردن و زدن open وارد درایوهایتان شوید )
    .
    سلام با اینکه توضیحات دوستمون آقا مهدی کامل بود ولی چند نکته رو یادشون رفت
    1 اولین کار ویروس اتوران از بین بردن open روی راست کلیک درایو همون حروف بی موردی که دوستمون گفتن
    2 شما باید با یه آنتی ویروس اول کلک ویروس بکنی بعد بیای و این کارا رو دستی بکنی

.....................................
    خوب بهتره برای رفتن به درایو بری تو استارت و بعد منوی run
    حالا تو هر درایو میخوای بری مثلا C:\0 و اوکی بزن
    موفق باشی
    اون 0 نزار برای مشکل تایپ گزاشتمش

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام با اینکه توضیحات دوستمون آقا مهدی کامل بود ولی چند نکته رو یادشون رفت
    1 اولین کار ویروس اتوران از بین بردن open روی راست کلیک درایو همون حروف بی موردی که دوستمون گفتن
    2 شما باید با یه آنتی ویروس اول کلک ویروس بکنی بعد بیای و این کارا رو دستی بکنی

.....................................
    خوب بهتره برای رفتن به درایو بری تو استارت و بعد منوی run
    حالا تو هر درایو میخوای بری مثلا C:\0 و اوکی بزن
    موفق باشی
    اون 0 نزار برای مشکل تایپ گزاشتمش
    سلام انجل جان
    خوشحال شدم اومدی .
    حرفهای انجل هم کاملا درسته . به گفته های من اضافشون کن.

پروفشنال iran2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

ممنون ژینا خانوم گل

واقعا خودت باید بدادم برسی..

من الان میرم کارهایی رو که گفتی امتحان میکنم و میام جوابشو میگم بهت.

مرسی..

کـاربـر بـاسـابـقـه jamshidjap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

11

ba salam
    mibakhshid ke fingilishi minevisam

tamame karhai ke shoma goftid chand bar anjam dadam amma dorost nashod.

ta inke tasmim gereftam hardo format konam baraye hamin chand ta az file ha ro be soorate ettefaghi pak kardam vabaad az oon dige asarat virus vojood nadare yani dorost shod
    dar zemn hanooz file autorun.inf vojjood dare amma iradi nadare ba format az bein mire.

be har hal mamnoon az rahnamaetoon

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض سلام

با سلام به همه دوستان راستش من یه کوچولو مشکلم از این دوستمون حاد تره من دچار همین ویروس اتوران شدم اما مشگلی هم که دارم این ویروس یه پسوند lib به تمام برنامه های کاربردی و برنامه هایی که با هاش زیاد کار میکنند میچسبونه یه شورت کارت از فایل میگیره و فایل اصلی را هیدن میکنه به سرعت روی شبکه پخش میشه
    مشکل دوم با عوض کردن ویندوز و نصب 8 انتی ویروس اپدیت شده (هر انتی ویروسی که یگید امتحان کردم) مشگل برطرف نشد

حالا مشگل من اینه که این ویروس روی سرور کارخانه نشسته و امکان فرمت کامل را ندارم
    دوستان کسی پیشنهادی برای کمک داره

با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •