جیگر تا بوده pes به سانتر بوده و هست! برو کنار سانتر کن تمام!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن تو همین دمو چنتا گل همینجوری زدم!
جیگر تا بوده pes به سانتر بوده و هست! برو کنار سانتر کن تمام!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن تو همین دمو چنتا گل همینجوری زدم!
آقا شرمنده می دونم سوالم بی ربط هست تا حدودی ولی پیشنهاد شما برای گیم پد واسه PES و FIFA چی هست؟( زیر 10 تومن)
فقط واسه فوتبال میخوام واسه همین تو این تاپیک پست دادم
SRY
نه.توی پروفیشینال اصلا نمیشه اینجوری گل زد
به نظر من دسته ایکس باکس 360 عالیه . هم از نظر ارگونومی ساخت که کاملا با دست مچه و آنالوگهاش با انگشت شست منطبقه ( بخصوص که شما میخواید باهاش فوتبال بازی کنید و از پارسال کنترل 360 درجه به بازی اضافه شده که برای اجرای این کنترل حتما باید دسته آنالوگ دار داشته باشید و بهترین محل قرار گیری برای آنالوگ و برای فوتبال همین جایی که توی این دسته قرار داره ) و هم از نظر استحکام و هم از نظر زیبایی طراحی .
ببخشید حواسم نبود نوشته بودین زیر 10 تومن اما به نظر من ارزششو داره یک کم پول جمع کنین و این دسته رو بخرین .
Last edited by 4039; 16-09-2010 at 11:45.
آقا موضوع این EXTRA TEAMS تو این عکس که بهادر جون گذاشته چیه؟؟؟؟
![]()
دوستان من چه خاکی به سرم بریزم
بعد از هزار بدبختی برای دانلود حالا نصب نمیشه
xp-sp2
راستی اگر میشه عکسی از قدرتهای بازیکنای بارسا بزارید مخصوصا بویانو پدرو
+جفرن اگر باشه بزارین
راستی من دیروز درخواست عکس از نیوکمپ کردم اما دوستان یا ندیدن پستمو یا براشون مهم نبود بزارنخلاصه نزاشتن اگر کسی میتونه دریغ نکنه
من دقت کردم علت اینکه مثل پارسال نمیشه با یک بازیکن کل میدونو دور زد اینه که کونامی ورداشته شتاب و استارت اولیه بازیکن صاحب توپو شدیدا کم کرده . این کاهش اینقدر توش افراط شده که نمای حرکت بازیکن رو غیر طبیعی کرده . به نظر من نباید اینقدر توی این کار افراط میکردن .
یک علت دیگشم اینه که کونامی ورداشته سرعت حرکت با توپو ( دریبل اسپید ) نسبت به سرعت بدون توپو ( تاپ اسپید ) کم کرده به همین خاطر بازیکن صاحب توپ سرعتش کمتر از بازیکن مدافع ( بازیکن بدون توپ شده ) . با دستکاری استت بازیکنان و تنظیم این دو توانایی همین کار رو ما پارسال توی لیگ PES انجام داده بودیم که نسبتا جالب شده بود .
من فایل رو از خود سایت پس دانلود کردم.
مفهوم ارورش این هست:
extracting eror
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)