تمام دوستان که از نسخه 3 dvd استفاده میکنن و بازیشون اجرا نمیشه به کل بازی رو پاک کنن و از کرک و لانچری که چند صفحه قبل گذاشتم استفاده کنن
تمام دوستان که از نسخه 3 dvd استفاده میکنن و بازیشون اجرا نمیشه به کل بازی رو پاک کنن و از کرک و لانچری که چند صفحه قبل گذاشتم استفاده کنن
از همه ی بچه ها ممنون به خاطر همه چیز واقعا راهنمایی هاتون عالی بود منم این بازی رو دیروز تموم کردم وبه عنوان قدر دانی این سایت رو معرفی می کنم ترینر هر بازی رو که بخاید توش داره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا من یه جا گیر کردم لطفا کمک:
یه جا با یه پیر زنه حرف میزنیم که وایساده تو خیابون داره دعا میکنه.بعد بهت ماموریت میده که میریم یه جا پایین دیوار هایه قلعه هست که به یه یارو اول پول میدیم که در مورد ما صحیبت نکنه بعد همون جا بالای دیوار هایه قلعه یه سربازه که لباس آهنی تنش هست و داره با یه زنه ماچ و بوسه و ... میکنه. بعد تو نقشمم از اون علا مت ها میاد که یارو رو باید بکشم ولی وقتی میکشمش هیچ اتفاقی نمیفته و ماموریت تموم نمیشه.
چی کار باید کرد؟؟؟
از همه ی بچه ها ممنونم من دیشب بازی رو تموم کردم و به عنوان قدر دانی میخام ان سایت رو به شما معرفی کنم هر ترینری که بخواید توشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منظورت اینه؟؟؟
اینکه فیلترهر
این فیلتره؟ اولین باره میشنوم دیگه ایرانم اینو فیلتر نمیکنه شما کجا زندگی میکنی؟
شوخی کردم این سایت فیلتر نیست بقیه دانلود کردند
یه جا با یه پیر زنه حرف میزنیم که وایساده تو خیابون داره دعا میکنه.بعد بهت ماموریت میده که میریم یه جا پایین دیوار هایه قلعه هست که به یه یارو اول پول میدیم که در مورد ما صحیبت نکنه بعد همون جا بالای دیوار هایه قلعه یه سربازه که لباس آهنی تنش هست و داره با یه زنه ماچ و بوسه و ... میکنه. بعد تو نقشمم از اون علا مت ها میاد که یارو رو باید بکشم ولی وقتی میکشمش هیچ اتفاقی نمیفته و ماموریت تموم نمیشه.
چی کار باید کرد؟؟؟
باورم نمیشه الان dlc1 مال Ac2 رو تموم کردم!!
نسخه های 360 و ps3 سکانس 12 و 13 نداشته ولی اینجا داره که به جاش 2 تا dlc رو گذاشتن!!
قبلا که دوستان گفتن من باور نکردم اما حالا که خودم بازی کردم باور کردم
ولی واقعا حق dlc هاش همون 5 هست
دو تا سکانس دیگه مونده!!دعا کنید زودتر تموم شه
تا چند دقیقه دیگه میخوام یه حال اساسی بهتون بدم اون فیلمی که توبازی هست و باید با حل معما ها کامل بشه رو براتون میذارم ولی خدایی هر کی فهمید منظور فیلم چیه به منم بگه![]()
نکته:
همون مرحله ای که نوشته:
Beat up the double-crossing husband
---------- Post added at 08:20 PM ---------- Previous post was at 08:20 PM ----------
چی کار باید کرد؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)