دیده بان اختلال زیاد داره ، مثلا موقعی که واسه من خوبه یه سریا میان میگن ما افت و قطعی زیاد داریم در جالی که من ندارم و بعضی موقع ها هم مال من خرابه مال بقیه درسته ، معلوم نیست دلیلش چیه ، من همین الانم اقت دارم ولی باز بهتر شده نسبت به پریروز
دیده بان اختلال زیاد داره ، مثلا موقعی که واسه من خوبه یه سریا میان میگن ما افت و قطعی زیاد داریم در جالی که من ندارم و بعضی موقع ها هم مال من خرابه مال بقیه درسته ، معلوم نیست دلیلش چیه ، من همین الانم اقت دارم ولی باز بهتر شده نسبت به پریروز
تجدید نظر دوم رو هم زدم , با اینکه هنوز جوابش نیومده , ولی امشب چک کردم محدودیت بین الملل رو برداشتن. 22:30 الی 12:30
امیداورم موقت نباشه
سرور خارجی مولتی کانکشن
اینم ریت خط تلفن
![]()
سرور داخلی![]()
پنل هشت
مولتی خارج
تک خارج
مولتی داخلی
تک داخلی
![]()
Last edited by black sabbath; 15-10-2019 at 18:46.
من زنگ زدم بهشون درخواست جمع اوری دادم معلوم نیست کی تخلیه بشه ... چرا ping داخلیت اینقد بالاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟![]()
بد موقع درخواست تخلیه دادی، الآن سه شنبه هر شرکتی بخوای بری تا شنبه حداقل طول میکشه.
یه برگه سفید بردار موارد زیر رو بنویس عکس بگیر بفرست واسه ایمیل زیر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نام و نام خوانوادگی
شماره تلفن adsl
شماره همراه ثبت شده تو پنل adsl
دلیل جمع اوری
امضا
اگه ایمیل رو الآن بفرستی و شکایت تو 195 هم بکنی فردا قطعا تخلیه رو میفرستن واسه مخابرات، تو شکایت هم مینویسی ایمیل رو فرستادی
فقط میخوری به مشکل شاهکار و تأییدیه تخلیه مخابرات واسه همین تا شنبه اینترنت نداری
دقت کردین یه زمانی دریافت اینترنت ADSL بالای 128 کار حضرت فیل بود و اگه تمدید نمیکردی 3 سوت پورت رو خالی میکردن الان تخلیه کردن هنره مرد میخواد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)