علی جان به نظر من اگه بخوا ی 1 سال پول جمع کنی خودتو تو فشار بزاری همین الان بخر 990 یا 374 خودتو راحت کن
به قول شاعر
درسته بنز ندارم ولی 206 که دارم/توی جردن نه ولی خونه تو تجریش که دارم
مرسی از جوابا و راهنمایی هاتون دوستان خوب و باحال . راستش من کار خاصی با کامپیوتر نمیکنم که بخوام کانفیک ترکوندنی داشته باشم قبلنم گفتم که کار خفنی که میخوام باهاش بکنم فتوشاپ هست و بعد بازی اونم در حد جی تی ای اینا و کال آو دیوتی دیگه خیلی بخوام بترکونم که اونم ماهی یکی دو بار چون وقت هم نمیکنم . باقی کارایی که میکنم وب گردی به حد مرگ هست و فیس بوک و چت و اینا و بعد هم ور رفتن با برنامه های مختلف مثل همه آدمای کنجکاو علاقمند به کامپیوتر و دیدن عکس که یکی از علاقه های منه چون عکاس هم هستم بصورت حرفه ای البته . و دیگه اینکه در سال دو بار سفر خارج و 5 بار سفر داخلی میرم و باید لپ تاپمو با خودم ببرم که برای همین وزن کم باید داشته باشه و کمی جمع و جور باشه که برام ساده باشه خب میدونین که وزن بار مسافر خارجی 20 کیلو هست و بیشتر بشه خدا تومن اضافه بار باید بده و هر چی سبک تر بهتر . دیگه تجهیزات عکاسی من که حدود 8 کیلو وزن داره رو بخوام با لپ تاپ مثلن 3 کیلویی ببرم دیگه جا برای لباس هم ندارم .
واسه همین بود که گفتم من که همین الانش با سونی وایو که سی پی یو 2.66 سنترینو 2 پی 8800 روش نصب هست و 4 گیگ رم داره و گرافیکش 128 اینتن 4500 هست و شیر میکنه از رم تازه میشه 1.2 و هارد 320 دور بالاش خیلی حال میکنم , یعنی نمیتونم با یه مک بوک پرو 2009 حال کنم که احتمالن از سونی من سریع تر هم باشه ؟ بگم کل پایتختو زیر و رو کردم دروع نگفتم در آخر هم به دو مدل رسیدم یکی مدل دل 1558 بود که نصف بازار تاییدش کردن یعنی 60% فروشنده ها و یکی مدل سونی بود که 40% تاییدش کردن و باقی مدل ها رو گفتن مالی نیست . و البته که همه این ها اپل و مک رو خدا میدونستن ولی میگفتن با توجه به بودجه تو و کاری که میکنی بیخود ارزش نداره بری بخری چون از این راه پول در نمیاری و چرا میخوای 1990 بدی مک بخری ؟ بجای اون 1150 بده دل بخر حالشو ببر . خلاصه داستان ما اینطوری شده که هنوزم والا نمیدونیم چیکار کنیم ؟
البت حرف امید خان هم مقبول و خیلی درسته که باید همیشه به روز بود ولی خب کو پول ؟ یک شانسی هم دارم اینه که یکی از رفقا سونی منو یه تومن بر میداره و باقیشو من باید از جیبم بذارم تا بتونم هر مدلی میخوام بگیرم که اگه دل باشه خب 150 باید بدم اگخ مک جدید باشه 990 تومن باید بدم . اگه سوتی باشه 580 تومن باید بذارم و خب همه اینها قابل تامل هست ! ولی خداییش هر بار که میرم اپل استور , با اپل ها ور میرم , هیچی بجز اپل منو راضی نمیکنه البته من هنوز حتا بلد نیستم که پنجره های مک رو ببندم و کار باهاشو بلد نیستم ولی همون بدنه و اینکه انگشتهات روش تماس پیدا میکنه و چه حس خوبی بهت میده و صاف و سیقلی بودنش و شیکی و ظرافتش آدمو دیوونه میکنه . خودشو که بر میداره یاد ضبط صوت های دهه 1970 می افتی که از جنس آلومینیوم بودن و کلی کلاس داشتن و آدم نگاهشون میکرد قدرت و استحکام رو حس میکرد و ولومشونو میچرخوند کلی حال میداد . و حالا ضبط های الانو ببین که صداشون چند صد وات هست ولی بدنه دو زاری دارن درست مثل لپ تاپ های الان که خدا کانفیگ دارن ولی بدنه رو میبینی مثل ماست وا میری !
توی خارج که کسی طرف سونی نمیره و همه اچ پی باز هستن و بعد توشیبا و ایسر و ایسوس و بعد تازه میشه دل . دست ملت هم مک خیلی زیاد میبینی و اپل استورها همیشه غلغله هست .
اینم بگم که به نظر من یکی از دلایلی که مک مظلوم واقع شده در مقابل ویندوز ناشناخته بودنش هست . اعتراف میکنم که تا قبل از اینکه این فروم رو بخونم و پست های امید خان رو , هیچ اطلاعی از مک نداشتم چون هر بار که فقط درباره ش سوال کرده بودم همه میگفتن مک آشغاله و مزحرفه و اصلن روش هیچی نصب نمیشه ولی امروز فهمیدم که کیفیت سخت افزار و نرم افزار مک تو دنیا حرف اول رو میزنه و بجز اون اونقدر که برنامه های خفن برای مک هست و مخصوصن برنامه های کاربردی , برای ویندوز چیزی وجود نداره . همین امروز یه مقاله میخوندم که مک با 10 تا برنامه ویندوز رو سوسک کرده بود لینکشو میذارم شما هم بخونین :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همین ده تا کافی هست که سراغ ویندوز کسی نره ! ما همه ش تا امروز یاد گرفتیم که دنیا رو از چشم ویندوز ببینیم و هر چی هم این یارو بیل گیتس داده بیرون زورکی بریم بخریم ولی نخواستیم دیدمون رو گسترش بدیم و ببینیم چزای بهتری هم هست ؟ لینوکس و مک رو آدمای کار درست همیشه هوار زدن از ویندوز بهتره ولی کی گوشش بدهکار بوده ؟ میلیونها ویزوس و صدها باگ و حرفه امنیتی و خرابی های سخت افزاری همه مال چی بوده ؟ ویندوز . توی این مدت من یه خرابی از مک نشنیدم و برام خیلی جالبه بوده و عجیب ! در واقع اگه کسی میگه که بنا به کانفیگ اپل 400 هزار تومن گرونتر از ویندوزی هاست , در واقع طرف اومده 400 هزار تومن رو خرج جیب کاربر کرده و بجاش دستگاهی داده که اعصابت خرد نمیشه و جوش نمیاری و هی زرت و زرت ویندوز نصب نمیکنی . خداییش همه شماها در سال چند بار ویندوز عوض میکنین ؟ من خودم هر دو ماه یکبار عوض میکنم . تازه من یه کاربر بیسواد و معمولی به حساب میام وای به اون برامه نویس هاش . ولی اونایی که مک دارن هم دم به ساعت سیستم میریزن ؟ مشکل هنگ کردن چقدر بهتون خورده ؟ حالا این ویندوز هفت اومده یه کم کارش درسته ولی تا قبل از این دم به ساعت سیستم وسط کار ها هنگ نمیکرد و حتا ریست نمیشد ؟ امینش رو هم نگاه کنیم بازم همینه .
جقدر ما پول و برنامه خرج امنیت این ویندوز میکنیم ؟ الان یه کاسپر اسکای میخری 30 تومن قیمتشه . ولی واسه مک اصلن نیاز نداره . این لینک رو نگاه کنین که در مورد امنیت مک هست و ببینین این کجا ویندوز کجا ؟
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خلاصه که با این همه کارایی آدم مگه خله بره لپ تاپ دیگه بخره ؟ به نظر من استیو جابز یه آدمی زرنگ و رندی بوده که مغزش خیلی خوب کار میکرده . اگه هم همه میگن پول الکی در میاره نوش جونش چون این آدم اومده دستگاههای گرون تولید کرده و در عوض کاری کرده که مراجحعه شما به تعمیرگاه و برنامه های مختلف بازسازی و ریکاوری و ... کم و ناچیز باشه ولی باقی شرکت ها اومدن قیمت ها رو آوردن پایین و در عوض شما مجبورین که هر یکی دو سال یکبار دستگاهتون رو عوض کنین و بجز اونم ده برابر قیمت دستگاهتون رو خرج تعمیر و برنامه های مافظتی و ... بکنین . کشور ما با مثلن 30 میلیون کاربر که عددی نیست و یه نگاه به دنیا بندازین تا آمار دستتون بیاد . از صدقه سر همین ویندوز مزخحرف چقدر شرکت های ویروس سازی و برنامه سازی و فایروال و .. دارن نون میخورن ؟ باید هم طوری وانمود کنن که ویندوز خداست تا نونشون آجر نشه !