تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 184 از 500 اولاول ... 84134174180181182183184185186187188194234284 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,831 به 1,840 از 4997

نام تاپيک: .:: مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل ::.

اگه نباشه جاش خالی می مونه arian-sr599's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام
    با تشکر از دوست عزیزم arian ، شما مثل اوایل خودم 2 نکته رو در نظر نگرفتی :
    1: آیا ارزش داره من که می خوام 90 درصد کارهام رو با ویندوز انجام بدم اپل بگیرم ؟ ( اگر سیستم عاملش مک نبود شک نمی کردم )
    2: مدل Latitude E6510 که براتون نوشتم از بهترین و مستحکم ترین محصولات دل است .
    با تشکر
    Latitude E6510باهاش کار کردم.کاملا درسته اما اپل یه چیز دیگست
    اما در مورد ویندوز جدا ازینکه براحتی درکنار مک نصب میشه؛ فکر کنم دیگه سلیقه ایه
    من بودم مک میگرفتم اما هرکس موقعیت خاص خودشم داره
    اما اگر از اینکه رو مک وین بریزی خوشت نمیاد؛همون دل رو بخر. زیادم وسواس بخرج ندین

داره خودمونی میشه hamed254's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان بالاخره بعد از کلی صبر و استقامت من هم رسما اپلی شــــــــــــــــــدم!!!

دلو به دریا زدیمو بودجه رو از 374 رسوندیم به 372 و گرفتیمش!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

---------- Post added at 12:00 AM ---------- Previous post was at 12:00 AM ----------

دوستان بالاخره بعد از کلی صبر و استقامت من هم رسما اپلی شــــــــــــــــــدم!!!

دلو به دریا زدیمو بودجه رو از 374 رسوندیم به 372 و گرفتیمش!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

علی جان به نظر من اگه بخوا ی 1 سال پول جمع کنی خودتو تو فشار بزاری همین الان بخر 990 یا 374 خودتو راحت کن

به قول شاعر

درسته بنز ندارم ولی 206 که دارم/توی جردن نه ولی خونه تو تجریش که دارم

مرسی از جوابا و راهنمایی هاتون دوستان خوب و باحال . راستش من کار خاصی با کامپیوتر نمیکنم که بخوام کانفیک ترکوندنی داشته باشم قبلنم گفتم که کار خفنی که میخوام باهاش بکنم فتوشاپ هست و بعد بازی اونم در حد جی تی ای اینا و کال آو دیوتی دیگه خیلی بخوام بترکونم که اونم ماهی یکی دو بار چون وقت هم نمیکنم . باقی کارایی که میکنم وب گردی به حد مرگ هست و فیس بوک و چت و اینا و بعد هم ور رفتن با برنامه های مختلف مثل همه آدمای کنجکاو علاقمند به کامپیوتر و دیدن عکس که یکی از علاقه های منه چون عکاس هم هستم بصورت حرفه ای البته . و دیگه اینکه در سال دو بار سفر خارج و 5 بار سفر داخلی میرم و باید لپ تاپمو با خودم ببرم که برای همین وزن کم باید داشته باشه و کمی جمع و جور باشه که برام ساده باشه خب میدونین که وزن بار مسافر خارجی 20 کیلو هست و بیشتر بشه خدا تومن اضافه بار باید بده و هر چی سبک تر بهتر . دیگه تجهیزات عکاسی من که حدود 8 کیلو وزن داره رو بخوام با لپ تاپ مثلن 3 کیلویی ببرم دیگه جا برای لباس هم ندارم .

واسه همین بود که گفتم من که همین الانش با سونی وایو که سی پی یو 2.66 سنترینو 2 پی 8800 روش نصب هست و 4 گیگ رم داره و گرافیکش 128 اینتن 4500 هست و شیر میکنه از رم تازه میشه 1.2 و هارد 320 دور بالاش خیلی حال میکنم , یعنی نمیتونم با یه مک بوک پرو 2009 حال کنم که احتمالن از سونی من سریع تر هم باشه ؟ بگم کل پایتختو زیر و رو کردم دروع نگفتم در آخر هم به دو مدل رسیدم یکی مدل دل 1558 بود که نصف بازار تاییدش کردن یعنی 60% فروشنده ها و یکی مدل سونی بود که 40% تاییدش کردن و باقی مدل ها رو گفتن مالی نیست . و البته که همه این ها اپل و مک رو خدا میدونستن ولی میگفتن با توجه به بودجه تو و کاری که میکنی بیخود ارزش نداره بری بخری چون از این راه پول در نمیاری و چرا میخوای 1990 بدی مک بخری ؟ بجای اون 1150 بده دل بخر حالشو ببر . خلاصه داستان ما اینطوری شده که هنوزم والا نمیدونیم چیکار کنیم ؟
    البت حرف امید خان هم مقبول و خیلی درسته که باید همیشه به روز بود ولی خب کو پول ؟ یک شانسی هم دارم اینه که یکی از رفقا سونی منو یه تومن بر میداره و باقیشو من باید از جیبم بذارم تا بتونم هر مدلی میخوام بگیرم که اگه دل باشه خب 150 باید بدم اگخ مک جدید باشه 990 تومن باید بدم . اگه سوتی باشه 580 تومن باید بذارم و خب همه اینها قابل تامل هست ! ولی خداییش هر بار که میرم اپل استور , با اپل ها ور میرم , هیچی بجز اپل منو راضی نمیکنه البته من هنوز حتا بلد نیستم که پنجره های مک رو ببندم و کار باهاشو بلد نیستم ولی همون بدنه و اینکه انگشتهات روش تماس پیدا میکنه و چه حس خوبی بهت میده و صاف و سیقلی بودنش و شیکی و ظرافتش آدمو دیوونه میکنه . خودشو که بر میداره یاد ضبط صوت های دهه 1970 می افتی که از جنس آلومینیوم بودن و کلی کلاس داشتن و آدم نگاهشون میکرد قدرت و استحکام رو حس میکرد و ولومشونو میچرخوند کلی حال میداد . و حالا ضبط های الانو ببین که صداشون چند صد وات هست ولی بدنه دو زاری دارن درست مثل لپ تاپ های الان که خدا کانفیگ دارن ولی بدنه رو میبینی مثل ماست وا میری !
    توی خارج که کسی طرف سونی نمیره و همه اچ پی باز هستن و بعد توشیبا و ایسر و ایسوس و بعد تازه میشه دل . دست ملت هم مک خیلی زیاد میبینی و اپل استورها همیشه غلغله هست .

اینم بگم که به نظر من یکی از دلایلی که مک مظلوم واقع شده در مقابل ویندوز ناشناخته بودنش هست . اعتراف میکنم که تا قبل از اینکه این فروم رو بخونم و پست های امید خان رو , هیچ اطلاعی از مک نداشتم چون هر بار که فقط درباره ش سوال کرده بودم همه میگفتن مک آشغاله و مزحرفه و اصلن روش هیچی نصب نمیشه ولی امروز فهمیدم که کیفیت سخت افزار و نرم افزار مک تو دنیا حرف اول رو میزنه و بجز اون اونقدر که برنامه های خفن برای مک هست و مخصوصن برنامه های کاربردی , برای ویندوز چیزی وجود نداره . همین امروز یه مقاله میخوندم که مک با 10 تا برنامه ویندوز رو سوسک کرده بود لینکشو میذارم شما هم بخونین :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    همین ده تا کافی هست که سراغ ویندوز کسی نره ! ما همه ش تا امروز یاد گرفتیم که دنیا رو از چشم ویندوز ببینیم و هر چی هم این یارو بیل گیتس داده بیرون زورکی بریم بخریم ولی نخواستیم دیدمون رو گسترش بدیم و ببینیم چزای بهتری هم هست ؟ لینوکس و مک رو آدمای کار درست همیشه هوار زدن از ویندوز بهتره ولی کی گوشش بدهکار بوده ؟ میلیونها ویزوس و صدها باگ و حرفه امنیتی و خرابی های سخت افزاری همه مال چی بوده ؟ ویندوز . توی این مدت من یه خرابی از مک نشنیدم و برام خیلی جالبه بوده و عجیب ! در واقع اگه کسی میگه که بنا به کانفیگ اپل 400 هزار تومن گرونتر از ویندوزی هاست , در واقع طرف اومده 400 هزار تومن رو خرج جیب کاربر کرده و بجاش دستگاهی داده که اعصابت خرد نمیشه و جوش نمیاری و هی زرت و زرت ویندوز نصب نمیکنی . خداییش همه شماها در سال چند بار ویندوز عوض میکنین ؟ من خودم هر دو ماه یکبار عوض میکنم . تازه من یه کاربر بیسواد و معمولی به حساب میام وای به اون برامه نویس هاش . ولی اونایی که مک دارن هم دم به ساعت سیستم میریزن ؟ مشکل هنگ کردن چقدر بهتون خورده ؟ حالا این ویندوز هفت اومده یه کم کارش درسته ولی تا قبل از این دم به ساعت سیستم وسط کار ها هنگ نمیکرد و حتا ریست نمیشد ؟ امینش رو هم نگاه کنیم بازم همینه .
    جقدر ما پول و برنامه خرج امنیت این ویندوز میکنیم ؟ الان یه کاسپر اسکای میخری 30 تومن قیمتشه . ولی واسه مک اصلن نیاز نداره . این لینک رو نگاه کنین که در مورد امنیت مک هست و ببینین این کجا ویندوز کجا ؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خلاصه که با این همه کارایی آدم مگه خله بره لپ تاپ دیگه بخره ؟ به نظر من استیو جابز یه آدمی زرنگ و رندی بوده که مغزش خیلی خوب کار میکرده . اگه هم همه میگن پول الکی در میاره نوش جونش چون این آدم اومده دستگاههای گرون تولید کرده و در عوض کاری کرده که مراجحعه شما به تعمیرگاه و برنامه های مختلف بازسازی و ریکاوری و ... کم و ناچیز باشه ولی باقی شرکت ها اومدن قیمت ها رو آوردن پایین و در عوض شما مجبورین که هر یکی دو سال یکبار دستگاهتون رو عوض کنین و بجز اونم ده برابر قیمت دستگاهتون رو خرج تعمیر و برنامه های مافظتی و ... بکنین . کشور ما با مثلن 30 میلیون کاربر که عددی نیست و یه نگاه به دنیا بندازین تا آمار دستتون بیاد . از صدقه سر همین ویندوز مزخحرف چقدر شرکت های ویروس سازی و برنامه سازی و فایروال و .. دارن نون میخورن ؟ باید هم طوری وانمود کنن که ویندوز خداست تا نونشون آجر نشه !

آخر فروم باز Microsoft24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

سلام
    با تشکر از دوست عزیزم arian ، شما مثل اوایل خودم 2 نکته رو در نظر نگرفتی :
    1: آیا ارزش داره من که می خوام 90 درصد کارهام رو با ویندوز انجام بدم اپل بگیرم ؟ ( اگر سیستم عاملش مک نبود شک نمی کردم )
    2: مدل Latitude E6510 که براتون نوشتم از بهترین و مستحکم ترین محصولات دل است .
    با تشکر

چرا که نه ؟

ما تو همین فروم کسی رو داشتیم که حتی مک رو به کلی پاک کرده و فقط یک ویندوز رو مک بوکش نصب کرده!

حتی یکی از دوستای من به خاطر علاقه مندی شدید ، به آزادی نرم افزار و این حرفها ، مک رو پاک کرده و جاش اوبونتو نصب کرده!

ولی ، بعد از کار کردن با مک ، به مرور ویندوز رو فراموش می کنید!

موفق باشید ،

امید
    Last edited by Microsoft24; 30-07-2010 at 02:35.

5. این کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه amiiinem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

11

سلام دوستان!
    کسی قیمت MC665LL/A رو داره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    arian جان و امید جان ممنون از جوابتون . راستش نمی خوام رو حرف خودم تاکید کنم من هم واقعا می خوام اپل داشته باشم ولی همانطور که گفتم کار گرافیکی نمی خوام با لپ تاپ بکنم از طرفی اگه که با ویندوز کار کنم عملکرد و گرم شدن و عمر باطری لپ تاپ تحت تاثیر قرار می گیره که مانند یه لپ تاپ معمولی می شه که فقط کلاس برند اپل رو یدک می کشه بازم می گم واقعا نمی خوام نظر خودم رو تحمیل کنم فقط می خوام راهنماییم کنین که پشیمون نشم . هر جایی رو که اشتباه گفتم بهم بگین .
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    arian جان و امید جان ممنون از جوابتون . راستش نمی خوام رو حرف خودم تاکید کنم من هم واقعا می خوام اپل داشته باشم ولی همانطور که گفتم کار گرافیکی نمی خوام با لپ تاپ بکنم از طرفی اگه که با ویندوز کار کنم عملکرد و گرم شدن و عمر باطری لپ تاپ تحت تاثیر قرار می گیره که مانند یه لپ تاپ معمولی می شه که فقط کلاس برند اپل رو یدک می کشه بازم می گم واقعا نمی خوام نظر خودم رو تحمیل کنم فقط می خوام راهنماییم کنین که پشیمون نشم . هر جایی رو که اشتباه گفتم بهم بگین .
    ممنون
    به نظر شخصی من شما خودت جواب خودت رو با اولین پستت دادی . دنبال یه لپ تاپ برای کارهای مهندسی و کمی بازی و فان میگردی . خب برای یکی مثل شما این همه هزینه کردن برای مک ارزش نداره . من به نظر شخصیم کسایی که مثل من خوره کامپیوتر هستن و مدت زیادی از وقتشون رو پشت کامپیوتر میگذرونن بهتره که برن سراغ اپل . چون هر دستگاهی زیر دست امثال من دووم نمیاره . من روزی حداقل 12 گاهی 16 ساعت پشت دستگاه هستم که 4-5 ساعت اونو عکس ادیت میکنم و دو ساعتش رو عکس نگاه میکنم و آرشیو درست میکنم و باقی رو به گشت و گذار در وب و کارهای متفرقه میپردازم از خوندن خبر گرفته تا نوشتن ایمیل و دیدن فیلم و گاهی هم موزیک گوش کردن . خب برای یکی مثل من یه دستگاهی خوبه که کیفیت تصویر و همه چیزش عالی باشه تا من بتونم ازش لذت ببرم نه اینکه داغ کنه و صدا بده و ایراد پیدا کنه که بره رو اعصابم . بعد هم خب من که تا حالا با مک کار نکردم و برای شروع هم که بخوام کار کنم از فتوشاپش شروع میکنم که هم به کارم میاد هم باهاش آشنا هستم و تا مدتی هم روی ویندوز هم میرم ولی مطمئنم به مرور ویندوز کنار میره برای من . حالا شما خودتو نگاه کن که چه انتظاراتی از کامیپوترت داری . نیاز خودش میتونه بهت بگه که چی بخری و چی به دردت میخوره . درسته اپل خیلی عالی هست و حرف نداره ولی برای کی ؟ درسته بنز هم خیلی خوبه و حرف نداره ولی برای کسی که هفته ای 3 دفعه میخواد ماشین بیرون بیاره و بره یه گشت الکی بزنه یا خرید کنه , خب بنز به درد نمیخوره و اگه کسی برای این کار بنز بخره , یا مایه داره یا آدم خاصی هست . شما هم همینطور وقتی نیازتون معمولی هست و با یه دستگاه معمولی هم حل میشه , چرا باید این همه هزینه برای مک کنی ؟ که چون کیفیت و زیبایی داره ؟ این منصفانه نیست به نظر من و با چشم بازاری و دید کاربری و عقلانی کمی متفاوت هست . به نظر من بجز خود شما کسی نمیتونه بهتون کمک کنه . همه دوستان مزایا و معایب این تصمیم شما رو گفتن و خودتون هم تا اندازه زیادی به قضیه آشنا هستین . اهل کلاس هم که نیستین . پس به نظر من مک برای شما ضرورت نداره . بین چند تا از فروشنده ها که من سراغشون رفتم برای خرید و تحقیق , یکی دو تا که با انصاف بودن به من گفتن مک خیلی عالیه ولی اگه ازش پول در نمیاری مک نخر ! به عبارتی اگه با مک کار طراحی و گرافیک برای پول در آوردن نمیکنی برای تو ارزش نداره بخری و به نظرم راست هم میگفت و من فقط برای اینکه آدم حساسی هستم و خیلی ایراد گیر , میخوام مک بگیرم و اینکه اعصابم خیلی ضعیفه !!!!!!! وگرنه میبینی که نه پولشو دارم و نه حتا بلدم باهاش کار کنم ولی دیدم با انتظارات بلند پروازانه ای که من دارم و قانع بشو هم نیست , تنها چیزی که منو آروم میکنه مک هست . وسلام

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

من یه هفته هست دنبال مک هستم برای اینکه لپ تاپ خودم خراب شده vaio sz بوده و الان می خوام مک بگیرم.
    می خواستم راهنمایی کنین دقیقا باید چه چیزایی رو چک کنم که بفهمم این مک قبلا باز نشده.
    اون فیلمی که دوستان گذاشته بودن رو دیدم.قط همون یه چسب و نایلن دور لپ تاپ هست که باید باز نشده باشن؟
    ممنون
    احتمال زیاد 374 می گیرم.
    بین الماس و نقش به نظرتون کدوم رو بگیرم؟خدمت کدوم بهتره؟قیمت چطور؟

داره خودمونی میشه amiiinem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

11

سلام!
    لطفا در مورد صفحه نمایش Antiglare و مزایاش نسبت به Glossy بنویسین..

اگه نباشه جاش خالی می مونه rgrgred's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ایران ...

پيش فرض

من یه هفته هست دنبال مک هستم برای اینکه لپ تاپ خودم خراب شده vaio sz بوده و الان می خوام مک بگیرم.
    می خواستم راهنمایی کنین دقیقا باید چه چیزایی رو چک کنم که بفهمم این مک قبلا باز نشده.
    اون فیلمی که دوستان گذاشته بودن رو دیدم.قط همون یه چسب و نایلن دور لپ تاپ هست که باید باز نشده باشن؟
    ممنون
    احتمال زیاد 374 می گیرم.
    بین الماس و نقش به نظرتون کدوم رو بگیرم؟خدمت کدوم بهتره؟قیمت چطور؟
    اینجا رو ببین

محتوای مخفی: Click 
    http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=5190332&postcount=1765

اره یه روکش دور لپ تاپ ه و زیرشم برچسبه " ...

تماس بگیر هر کدوم قیمت مناسب تر داد بگیر " من خودم دارم از الماس می گیرم

خوب چونه بزن اگه 374 بدون گارانتی می خوای زیر 1400 راحت می تونی بگیری

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •