تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 184 از 447 اولاول ... 84134174180181182183184185186187188194234284 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,831 به 1,840 از 4469

نام تاپيک: مشاوره در مورد خرید مودم وایرلس

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahoora f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من یک مودم ADSL معمولی از نوع D-LINK دارم ، احتیاج دارم از طریق وایرلس اینترنت رو با گوشی ام به اشتراک بگذارم
    به نظر شما باید یک مودم دیگه بگیرم که آنتن وایرلس داشته باشه ، یا راه حل دیگه ای هم داره ؟
    لطفا یک راه حل ارزون قیمت پیشنهاد بدید
    اگه لبتاب یا کامپیوترت وایرلس داره خودش میتونی از این طریق اینترنت رو وایرلس بفرستی برا گوشیت...کاری که خوده من میکنم.
    یعنی اینکه اگه اینترت رو به لبتاب میدی با کابل و لبتاب وایرلس داشته باشه هم توسط خوده ویندوز هم با نرمافزار میشه اینترنت رو وایرلس شیرکنی.
    با خوده ویندوز یه کم سخته ولی این نرمافزار کارش راحته (connectify)

پروفشنال vahid_crab708's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

ممنون دوست عزیز ولی همون طور که گفتم میخام 100 یا نهایتش 150 خرج کنم وگرنه خودم میدونم اون دو تا خیلی خوبن!
    لطفا یکی سریعتر پاسخ بده خیلی معطل شدم
    خودم x2000 دارم اگر سوالی بود در خدمتم راستی قیمتش چند شده؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام
    من یه ساختمان 4 طبقه دارم که هر طبقه 80 متر هست
    یه مودم 2730 از یکی از دوستان برای تست گرفتم و مودم را طبقه 2 گذاشتم
    با لب تاپم کل خونه را تست زدم و نتیجه این طوری شد که طبقه 2 کلا هر 5 تا آنتن پر بود توی طبقه اول 4 تا آنتن پر بود و طبفه سوم 3 تا آنتن داشتم و طبقه آخر که چهارم هست 1 دونه آنتن داشتم
    میخواستم بپرسم اگه 2750 بگیرم طبقه چهارمم هم آنتن دهیش در سطح خوب قرار میگیره یا نه؟

پروفشنال vahid_crab708's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام
    من یه ساختمان 4 طبقه دارم که هر طبقه 80 متر هست
    یه مودم 2730 از یکی از دوستان برای تست گرفتم و مودم را طبقه 2 گذاشتم
    با لب تاپم کل خونه را تست زدم و نتیجه این طوری شد که طبقه 2 کلا هر 5 تا آنتن پر بود توی طبقه اول 4 تا آنتن پر بود و طبفه سوم 3 تا آنتن داشتم و طبقه آخر که چهارم هست 1 دونه آنتن داشتم
    میخواستم بپرسم اگه 2750 بگیرم طبقه چهارمم هم آنتن دهیش در سطح خوب قرار میگیره یا نه؟
    اره 2750 قدرت بیشتر 2 انتن2dbi داره

داره خودمونی میشه movaghat123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بچه ها یه خبر خوب مدل TD-W8968 وارد بازار شده
    من امروز گرفتمش 145
    پورت USB هم داره خیلی عالیه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوست عزیز از کجا گرفتید

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان.تو خوابگاه دانشگاه ما تو فاصله 10 متری یه اکسس پوینت(سری G) هست که اینترنت کابل رو به وایرلس تبدیل میکنه.(مدل دقیقشو نمیدونم چون تو کاور فلزیه(برای جلوگیری از سرقت)
    من اتاقم بخاطر ضخامت دیوار ها و موانع سر راه بهیچ عنوان سیگنال ندارم و با اینکه لپتاپم جدیده و وایرلسش سری n هم هست اما عملا هیچ سیگنالی نمیگیرم تو اتاق و محبورم برم تو راهرو برای کوچیکترین کارهام.
    یکی از دوستانم یه مودم TP-Link TL822N داره با دو تا آنتن که کارشو راه میندازه و سیگنالش رو بهتر میکنه ولی اونم رو لپتاپ من جواب نداد
    ممنون میشم بهم بگید با چه وسیله ای میتونم سیگنال رو افزایش بدم
    لازمه توضیح بدم اون کابل lAN که به اکسس پویینت رفته خودش از یه دکل وای فای سرچشمه میگیره.(یعنی در فاصله دور، وای فای رو به کابل تبدیل کردن بعد تو خوابگاه ها دوباره کابل رو به سیگنال تبدیل کردن!!!!)
    راهکاری به نظر شما میرسه تا منم بتونم تو اتاقم نت داشته باشم؟
    Last edited by MITAJOON; 18-10-2012 at 15:28.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

9

سلام من مودم زایکسل lan دارم. میخواستم به وایرلس تبدیلش کنم یه نفر گفت برو روتر بخر من رفتم خریدم و حالا هر کاری میکنم نمیتونم از روتر برای وایرلس شدن مودمم استفاده کنم.در ضمن من PC دارم
    مارک router که من خریدم هم meganet f-17 wireless router هست
    کسی میتونه راهنمایی کنه

سلام من هم همچین مشکلی دارم.وقتی 192.168.1.1 رو میزنم و حالت pppoe رو انتخاب میکنم ویوزرنیم وپسووردم رو میزنم و مطمئنم هم درسته وریبوت میکنم هیچ اتفاقی نمی افته و اینجور که تحقیق کردم باید تو این مرحله اینترنتم وصل بشه.
    خواهش میکنم یکی کمکم کنه

داره خودمونی میشه MaySam.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام

من یه مودم ADSL وایرلس میخوام :

-با کامپیوتر به صورت لن و لپ تاپ و موبایل و ... بی سیم همزمان بهش وصل بشم.
    -2 تا کامپیوتر و لپ تاپ رو هم باهاش شبکه کنم.
    - ISP اینترنتم مخابراته
    -نهایت برد بیسیمی که میخوام 25 متره.
    - بودجه حدود 100 +-20 تومنه.

با این اوصاف یه مودم امتحان پس داده ی درست درمون از یک برند خوب معرفی کنید.

در ضمن میشه یه توضیحی درباره ی روتر و اکسس پوینت در رابطه با این مودم ها میدید.

ممنون

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان.تو خوابگاه دانشگاه ما تو فاصله 10 متری یه اکسس پوینت(سری G) هست که اینترنت کابل رو به وایرلس تبدیل میکنه.(مدل دقیقشو نمیدونم چون تو کاور فلزیه(برای جلوگیری از سرقت)
    من اتاقم بخاطر ضخامت دیوار ها و موانع سر راه بهیچ عنوان سیگنال ندارم و با اینکه لپتاپم جدیده و وایرلسش سری n هم هست اما عملا هیچ سیگنالی نمیگیرم تو اتاق و محبورم برم تو راهرو برای کوچیکترین کارهام.
    یکی از دوستانم یه مودم TP-Link TL822N داره با دو تا آنتن که کارشو راه میندازه و سیگنالش رو بهتر میکنه ولی اونم رو لپتاپ من جواب نداد
    ممنون میشم بهم بگید با چه وسیله ای میتونم سیگنال رو افزایش بدم
    لازمه توضیح بدم اون کابل lAN که به اکسس پویینت رفته خودش از یه دکل وای فای سرچشمه میگیره.(یعنی در فاصله دور، وای فای رو به کابل تبدیل کردن بعد تو خوابگاه ها دوباره کابل رو به سیگنال تبدیل کردن!!!!)
    راهکاری به نظر شما میرسه تا منم بتونم تو اتاقم نت داشته باشم؟
    بچه ها میشه یه راهنمایی به من بکنید؟برای تقویت سیگنال اکسس پوینت، باید چه وسیله ای بگیرم؟چه مودم یا وسیله دیگه ای لازمه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •