آپديت جديد واسه ويواز (پرو) هم اومده، اونم ورژنش R2EA023 هست. من امروز آپديت كردم، حجمشم 110.8mb بود. فقط اگه روشي براي اضافه كردن زبون فارسي با آپديت، رو ويواز پرو هم جواب بده خيلي خوب ميشه.
آپديت جديد واسه ويواز (پرو) هم اومده، اونم ورژنش R2EA023 هست. من امروز آپديت كردم، حجمشم 110.8mb بود. فقط اگه روشي براي اضافه كردن زبون فارسي با آپديت، رو ويواز پرو هم جواب بده خيلي خوب ميشه.
یه مورد کوچیکم من اضافه کنم ..
باطری فول شارژ که میشه چراغ سبز که ثابت بود الان چشمک میزنه ..!
این برای ویواز معمولی هستا...! ماله من که معمولیه شده R2EA023!
راستی یه چیزه جدید:
یه نرم افزار هم اضافه شده به گوشی به اسم Kompas که ماله خوده SE هست. یه RSS ریدر تصویریه. منتهی زبونش تو بعضی جاها اندونزیایی هست. کلا مربوط به فید های اندونزیه...
مرسي از همه
فعلا كه خدارو شكر مشكلي نداره، از ظهر كه از شارژ كشيدم كلي باهاش سرو كله زدم،هنوز شارژش پره!
آين E هم هست، ولي مثل 5700م كه گاهي وقتي وصل نبودي به نت خط زيرش - - - بود،الانم زير E يه خط - - - داره!
فكر نكنم مشكلي داشته باشه، احتمالا چون ديشب تنظيمات اينترنتشو فعال كردم اين جوري شده!
---------------------------------------------
اون پاكت چشمك زدنم بخاطر اينه كه مسيج هاتون روي سيم كارت ذخيره شده !![]()
اون چشمک واسه تماس ناموفق یا sms هستا... واسه من چراغ ثابت میمونه
موقع شارژ هم چراغ قرمزش خیلی پرنور شده. طوری که از کنار دکمه ولوم نورش بیرون میزنه...
الان که با عکسهای قبلیش مقایسه میکردم دیدم ساعت ریز بالای صفحه هم چند میلیمتر اومده وسط تر...
Last edited by payam20; 29-08-2010 at 20:03.
سلام
آپدیت جدید ویواز اومده؟
لطفا آموزش بدین
آیا اطلاعات روی گوشی با آپدیت پاک میشه؟
بله
کاره خاصی نداره
فقط آپدیتر رو از سایت SE میگیرین و بعد از نصب و اجرا طبق دستورات برنامه پیش میرین. اگه در حده دبیرستان زبان بلد باشین واسه راه افتادن کارتون کافیه...
با آپدیت هیچی دست نمیخوره...
سرعت بالا اومدن دوربین هم فوق العاده شده...
به نظرم میاد کیفیت صداش بهتر شده. دوستان نظری ندارن؟
موقع فیلمبرداری هم چراغ چشمک زن کنار فلاش مدت بیشتری قرمز میمونه و سرعت چشمکش کمتر شده
اینو زودتر میگفتی دیگه
هی فکر میکنم میبینم چنین چیزی نشنیدم
ازه spb mobile shell از بهترین برنامه هاست
که برای ساتیو و کلا بقیه سیمبیانها که محیط معمولی دارند ل ذتش خیلی بیشتره
پیام
پس لعنت به جبر جغرافیایی و کلی لعنت دیگه به همه چیز و هم کس ........................
واسه جفت ويواز و ويواز پرو آپدييت جديد اومده و ورژنشون هم يكي هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)