من تازه قبول شدم
مهر شروع میشه کلاس ها/ کنکور ترمی هم دادم تا ببینم ترمی قبول میشم یا نه/
من شیرازم/مخابرات راه دوره ict گرایش دیتا/ امکاناتش خبر داری و سطح علمی؟ این بهتره یا زیمنس(کارخانجات مخابرات ایران) یا جهاد دانشگاهی
من تازه قبول شدم
مهر شروع میشه کلاس ها/ کنکور ترمی هم دادم تا ببینم ترمی قبول میشم یا نه/
من شیرازم/مخابرات راه دوره ict گرایش دیتا/ امکاناتش خبر داری و سطح علمی؟ این بهتره یا زیمنس(کارخانجات مخابرات ایران) یا جهاد دانشگاهی
Last edited by Mr7 Illusive; 09-08-2012 at 14:33.
داداشی منم مثل شما جا موندم . لامصب این علمی کاربردی نیمدونم شانس گند ما هست ! قبلنا بهمن ماه اخر سال دوباره کاردانی به کارشناسی پیوسته و ناپیوسته ترمی میگرفت .
اما الان از شانس بد ما دیگه اخر سال ورودی نمیگره و شده تابستون !
من رفتم اداره اموزش دانشگاهمون پرسیدم گفت بهمن ورودی نمیگره ...
به نظر تو میگیره ؟ منم ترم مهر مدرک کاردانی مو میگیرم . و باید طبق روال بهمن برم برای کارشناسی ....اما ... به نظر تو میگیرن دوباره ورودی تو اخر سال ؟ ما کجا شکایت کنیم ؟بایا چه شانس گندی داریم.
فقط اینو بگم :
دانشجویان کاردانی که ترم مهر 91 مدرک کاردانی خودشون رو میگیرن . 1 سال عقب اقتادند و باید در کنکور 92 شرکت کنند و مهر 92 برن سر کلاس کارشناسی
غلط کردن! مگه دست خودشونه؟؟؟دانشجویان کاردانی که ترم مهر 91 مدرک کاردانی خودشون رو میگیرن . 1 سال عقب اقتادند و باید در کنکور 92 شرکت کنند و مهر 92 برن سر کلاس کارشناسی
نباید اطلاع رسانی میکردن یا چیزی شبیه به اون؟! حالا ما چه گلی به سر بگیریم؟؟؟؟
هم.... رشتهتون که رشتهی بسیار خوبی هستش...بهتون تبریک میگم....من شیرازم/مخابرات راه دوره ict گرایش دیتا/ امکاناتش خبر داری و سطح علمی؟ این بهتره یا زیمنس(کارخانجات مخابرات ایران) یا جهاد دانشگاهی
ولی از دانشگاه خیر متاسفانه خبر ندارم.... کلا به سطح و امکانات علمی کاربردی دل نبندید و اگر میخواید یاد بگیرید، بیرون از کلاس باید خودتون تلاش کنین!!!!
در این حد که مثلا اگر چند تا کتاب مطالعه کنین، میتونین از درس دادن اساتید محترم ایراد گرفته، بهشون یاد اوری بکنین که 2+2 میشه 4!
سلام دوستان
من اگه دانشگاه علمی کاربردی شرکت کنم (حالت ترمی)
بعد اگه قبول شدم میتونم یک ترم مرخصی بگیرم یا نه ؟
من میخوام از بهمن ماه برم دانشگاه ...
مرسیــ از همگی
فک کنم میشه....!!! ولی دقیقش رو باید با دانشگاه مربوطه هماهنگ کنین... ولی اینکه ترم اول رو مرخصی بگیرین، فکر کنم نمیشه!
بخشنامه حذف آزمون جامع دوره پودمانی یکی دو روزی هست اومده.
خوشبختانه توی بخشنامه ذکر شده آزمون جامع شامل همه دانشجوهای قدیمی و جدید میشه.
بدبختانه سخت گیری اساتید دوره پودمانی بخاطر حذف آزمون جامع شروع خواهد شد و تقریبا مث دوره ترمی میشه و نمره گرفتن به آسونی قبل نخواهد بود.
تایید میشه!! ازمون جامع برا همه حذف شده و مشکل به وجود اومده اینه که از این به بعد از ازمون حرفهای استفاده خواهند کرد!! ازمون حرفهای یعنی چی رو خدا میدونه!!!! البته برا ما نمره گرفتن تو علمی کاربردی پودمانی هیچوقت راحت نبوده!
سلام دوستان کسی میدونه دفترچه ترمی کاردانی کی میاد؟
سال 92
دیگه اخر سال ورودی نمیگیره
سلام دوستان من امسال میخوام کاردانی پودمانی بخونم ولی گفتین از دی پزیرش داره ولی این که میگه از مهر.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)