میشه بگی محدود یعنی چی؟
قبلآ چند بوده و الان چنده؟
میشه بگی محدود یعنی چی؟
قبلآ چند بوده و الان چنده؟
الان که من با 14 دانلود میکنم
نا امید کنندست...![]()
يادش بخير. قبلا با 100 تا دانلود ميکرديم ولي حالا زير 30 امده روزانش هم خوب نيست. ولي شبانه معلومه خودشون محدود کردن.
با سلام و احترام به همه دوستان
می خواستم به دوستانی که از پارس آنلاین یا از هر شرکت فخیمه دیگه ای که اشتراک 128 kb گرفتن(و به جای اینکه سرعتشون 10 یا 12 باشه که روی این سرعت با شرکت قرار داد بستن و نه سرعت بیشتر
) گاهی از اینکه سرعتشون به 20 یا 30 میرسه (آخی الهی بمیرم !!!
) یه جوری حرف میزنن و شکایت میکنند که ....یعنی چی!!!!! این چه وضعیه !!!!!!! قبلنا سرعتمون 130 کیلوبایت بود و از این حرفا
...........؟؟؟
یادآوری کنم که دوست عزیز:43: شما که رفتین 15 هزار تومن پول دادین سرعت 128kb خریدین که دیگه نباید انتظار داشته باشید همیشه و حتی شب که ترافیک به خاطر رایگان بودن......... بالا میره شما هنوز هم بیش از آنچه پول دادی آش میل بفرمایی و به اندازه من که 402000 تومن پول دادم سرعت داشته باشی !!!!!!!!!! (با کمال احترام :43.
توجه کنید که سرعت شما در هر زمان بسته به میزان مشترکین اون منطقه و اشتراکی که گرفتین و اینکه در اون زمان که شما کانکتین چند نفر دیگه همزمان با شما در حال استفاده از اینترنت مرکز شما هستن بستگی داره . پس دوست عزیز هر isp که تشریف ببرین همین آشو همین کاسس.
واقعا بعضی وقتا آدم یه حرفایی میشنوه که شاخ در میاره!!!!!!!!.
آخه سرعت اینترنت و پهنای باند که بینهایت نیستکه حالا هر چند نفر که آنلاین باشن بازم توقع سرعت بیش از اونی که پولشو دادین داشته باشین (مخصوصا شبا
) بلکه اگه یه زمانی با سرعت 200 کیلو بایت دانلود میکنی در حالی که 15 هزار تومن پول دادی...... باید حالشو ببری و دعا کنی
به جون اون آدمی که اجازه داده شما به جای سرعت 11 کیلو بایت که حقه شماست ( که البته من فکر میکنم 2 مگابایت و بیشتر از اینا حقه شما دوستان عزیز است:43:
) داری 147 کیلوبایت دانلود میکنی
.
( یادم میاد چند وقت پیش که یکی از دوستان پرسید چقدر پول دادی وقتی گفتم 402000 هزار تومن . همه گفتن woow چقدر زیاد !!!!!!!!)
چون من میدونستم که همیشه سرعت بالا نمیمونه و من چون به سرعت بالا احتیاج دارم و چون زیتون کارمندی هم مشترکینش زیادن پس باید یه سرویس بالا بگیرم .
امیدوارم این نوشته باعث شده باشه که دوستان با دید منطقی به مسئله سرعت اینترنتشون نگاه کنند.
و در پایان آرزو میکنم با بیشتر شدن رقابت بین isp ها روزی برسه که ما هم مثل هند و دوبی و افغانستان و پاکستان و عراق و امارات دارای سرعت 2 مگابایت بدون محدودیت بشیم.( آمین یا رب العالمین ).
دوستانی که اطلاع ندارن یه سرچ بکنن ببینن دوستان ما در افغانستان با چه سرعت های نجومی ( البته واسه ما ایرانیا ) دارن از شرکتهای آلمانی و .... با چه قیمتهای پایینی اشتراک میگیرن و به اینترنت وصل میشن .
ایشالا همیشه سرعتتون 200 باشه. ( بترکه چشم حسود
)
با تشکر از اینکه وقت گذاشتین این پست منو خوندین .
سامان![]()
کدوم مرکز؟
porya_spy که تو همین رجایی میگه سرعت بین 60 تا 70 متغیره
دوستان خبر جدید رو بخونید:
شركت شاتل در شهرستان اهواز به منظور رفاه حال شهروندان مناطق زیتون کارمندی، کوروش، کوی ملت، شهرک سلطانمنش و نیوسایت شهر اهواز، اقدام به افتتاح دفتر نمايندگي ديگري کرده است. اين دفتر با نام شركت ايرسانت از هم اكنون آماده ارایه خدمات به شهروندان اهوازي است.
نشاني: اهواز، بلوار پاسداران، شهرک صنعتی شماره یک، برج IT (رستوران گردان امپراطور)، طبقه سوم، واحد 5
تلفكس: 0611-4440007
Last edited by fashion_boy; 20-04-2010 at 21:48.
دوستان من روز و شب با 60-70 دانلود میکنم !! و حرف های آقا سامان عزیز رو هم کاملا تایید میکنم .
موفق باشید.
آقا چرا ميزني. از اول بگو من کارمند پارس هستم و خلاص. با اشتراک 256 در طول روز 1000 دفه قطع ميشه (paket loss) وکلا تو روز آدم ياد دايال آپ ميندازه يعني پول از مردم گرفتن ولي عوضش بهشون کلا فروختن که بکشن رو سراشون! شما هم با اون 400000 تمان پول ميومدي شريکي يک ISP راه مينداختيم.
مرکز انقلاب
البته دیشب اینطور بود (گاهی هم به 6 هم میرسید)
الان با 140 دانلود میکنم
آقا سامان عزیز این مطلب رو میدونیم
البته سرعت 128 نباید از 16 پایین تر بیاد(تو قرار داد شاتل هم نوشته حداقل سرعت رو تضمین میکنیم)
امروز برای من یک اس ام اس از شرکت نت شاپ دماوند اومد که نرخ اینترنت وایرلس را با تجهیزات و نصب رایگان 140 هزار تومان گفته و همچنین آدرس سایت خود را هم دادند:میشه در مورد ارایه این سیستم در اهواز کمی توضیح بدید و سوال دیگه اینکه به نظر شما با توجه به نرخ هایی که در سایت داده است به صرفه هست که اشتراک 1M این شرکت را بگیرم؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
دوستانی که از نیماد سرویس میگیرن میشه یه پیگیری کنید سرعت آپلودتون چقدره؟(مرکز چمران) برا من که صفره!
ای تو روحه شاتل...(سانسور شد)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)