بیا عزیز
شما بهتره توی گوگل اسم بازیو بنویسی جلوش هم p30world تاپیکش میادکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی بازی alane wake چی شد خیلی وقته هیچ خبری ازش ندیدم بالاخره برای Pc میاد یا نه؟
بیا عزیز
شما بهتره توی گوگل اسم بازیو بنویسی جلوش هم p30world تاپیکش میادکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی بازی alane wake چی شد خیلی وقته هیچ خبری ازش ندیدم بالاخره برای Pc میاد یا نه؟
نه بازی به صورت انحصاری برای 360 در اومده و هیچ وقت برای PC نمیاد ...راستی بازی alane wake چی شد خیلی وقته هیچ خبری ازش ندیدم بالاخره برای Pc میاد یا نه؟
احتمالش هست که در اینده بازی gears of war 3 رو برای pc هم بزنن؟
نه اصلا احتمال هم نداره نمیدن هیچوقتاحتمالش هست که در اینده بازی gears of war 3 رو برای pc هم بزنن؟![]()
سلام
من نمیدونم اصلا قراره این بازی ها بیاد یا نه
ولی هر کدومش اگه قراره بیاد یا کلا اگه نسخه بعدیش زده میشه
بهم بگین
FALLOUT
COMMAND & CONQUER
EVIL
فال اوت نسخه جدیدش اومده new vegas ... یه evil اواخر این سال میاد که دنباله اویل5 نیست و شبیه outbreak هستش به نظرم....
دوستان دیابلو 3 کی میاد ؟؟
من که دیگه دارم بی خیالش میشم
تاریخش هنوزم معلوم نیست!دوستان دیابلو 3 کی میاد ؟؟
من که دیگه دارم بی خیالش میشم
ولی احتمالا آخرای امسال یا اوایل 2012 دیگه میاد
شما هم این همه صبر کردی بازم صبر پیشه کن تا این شاهکار بیاد : دی
GTA جدید برای کنسول کی مییاد خیلی دلم برای GTA تنگ شده......![]()
GTA جدید برای کنسول فعلا نمی یاد ...............GTA جدید برای کنسول کی مییاد خیلی دلم برای GTA تنگ شده......![]()
سال قبل یه بازی اومد توی همین سبک به نام سرخپوست مرده رستگاری و بازی سال 2010 شد با قدرت!!!! اینم تاپیکش :
امسال هم یه بازی قرار بیاد به نام LA.Noire که گفته میشه برادر GTA هستش و خیلی باید بازی جالبی باشه .......اینم تاپیکش :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)