تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 184 از 218 اولاول ... 84134174180181182183184185186187188194 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,831 به 1,840 از 2175

نام تاپيک: بحث و تبادل نظر در مورد سریع ترین, بهترین یا مناسب ترین هارد

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من یه مدل سیگیت دارم که ازش راضیم چند ماه پیش هم یه مدل SP یک ترابایت مدل A80 گرفتم که موقع اتصال به پورت (چه USB2 و چه USB3) یه صدای High Pitch نویز میداد که دادم گارانتی تعویض نکردند اما مشکلش رو حل کردند (فکر کنم یه قطعه از پاور رو تعویض یا حذف کردند) بهرحال پشتیبانیش به نظر من خوب نیست.

الان من یه لپ‌تاپ نسبتا قدیمی (مدل ۸۸) لتیتیود دارم میخوام درایو نوریش رو در بیارم جاش یه هارد SSD بذارم. فعلا مطمئن نیستم همه چی جور در بیاد اما راجع به تجربه با هاردهای SSD و قیمتشون میخواستم از دوستان راهنمائی بگیرم یکی اینکه چقدر در سرعت ویندوز اثر داره؟‌(( ( ()({با فرض اینکه ویندوز روش نصب بشه) و دیگه اینکه با توجه به اینکه به یه هارد اکسترنال باریک sata نیاز دارم به نظرتون بهترین مدل چیه؟ حداقل ۱۲۸ گیگ ظرفیت رو داشته باشه و بودجه‌ام هم ترجیحا حدود ۵۰۰ تومن هست ولی اگر مورد خوبی باشه بیشتر هم حاضرم هزینه کنم.

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یه مدل سیگیت دارم که ازش راضیم چند ماه پیش هم یه مدل SP یک ترابایت مدل A80 گرفتم که موقع اتصال به پورت (چه USB2 و چه USB3) یه صدای High Pitch نویز میداد که دادم گارانتی تعویض نکردند اما مشکلش رو حل کردند (فکر کنم یه قطعه از پاور رو تعویض یا حذف کردند) بهرحال پشتیبانیش به نظر من خوب نیست.

الان من یه لپ‌تاپ نسبتا قدیمی (مدل ۸۸) لتیتیود دارم میخوام درایو نوریش رو در بیارم جاش یه هارد SSD بذارم. فعلا مطمئن نیستم همه چی جور در بیاد اما راجع به تجربه با هاردهای SSD و قیمتشون میخواستم از دوستان راهنمائی بگیرم یکی اینکه چقدر در سرعت ویندوز اثر داره؟‌(( ( ()({با فرض اینکه ویندوز روش نصب بشه) و دیگه اینکه با توجه به اینکه به یه هارد اکسترنال باریک sata نیاز دارم به نظرتون بهترین مدل چیه؟ حداقل ۱۲۸ گیگ ظرفیت رو داشته باشه و بودجه‌ام هم ترجیحا حدود ۵۰۰ تومن هست ولی اگر مورد خوبی باشه بیشتر هم حاضرم هزینه کنم.
    سلام .

و دیگه اینکه با توجه به اینکه به یه هارد اکسترنال باریک sata نیاز دارم به نظرتون بهترین مدل چیه؟ حداقل ۱۲۸ گیگ ظرفیت رو داشته باشه و بودجه‌ام هم ترجیحا حدود ۵۰۰ تومن هست ولی اگر مورد خوبی باشه بیشتر هم حاضرم هزینه کنم.
    هارد اکسترنال حداقل 128GB ؟ در حال حاضر حداقل حجم اکثر هاردهای اکسترنال 500GB هست . آیا منظور شما اکسترنالهای SSD هست ؟

چند مدل هارد هاردهای اکسترنال (External H.D.D) باریک که شاید در بازار بتونید پیدا کنید .

1. ADATA DashDrive Elite HE720 . ضخامت این مدل 8.9mm هست و از هارد اینترنال سیگیت استفاده شده . حجم این مدل 500GB هست .
    2. Seagate Slim Portable Drive . ضخامت این مدل 9.6mm هست و 500GB .
    3. WD My Passport Ultra . ضخامت مدلهای 500GB حدود 12.8mm هست . یک مدل دیگر از برند وسترن هست که یکترابایتی و 12.3mm ضخامت دارد که فکر نمیکنم در بازار پیدا بشه .
    4. Toshiba Canvio Slim با ضخامت 9mm در مدلهای 500GB .

من پیشنهاد میکنم در باریک بودن هارد اکسترنال خیلی وسواس نداشته باشید که در اینصورت مدلهای بیشتری در بازار میتونید پیدا کنید . مثلاً ضخامت مدلهای WD elements یا WD my passport (مدلهای 500GB) در حدود 15mm هست . Seagate Backup plus در حدود 14.5mm هست .

3. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ممنون دوست عزیز مثل اینکه خب سوالم رو بیان نکردم. منظورم هاردهای SSD هست باریک بودن هم به خاطر باکس درایو نوری لپ‌تاپ لازمه. شایدم یه هارد اینترنال (لپ‌تاپی) انتخاب بهتری باشه ولی SSD رو میخوام یه هارد با latency خوب که سرعت محسوسی رو واسه ویندوز فراهم کنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام

میخواستم یه هارد 2ترا تهیه کنم ، بین 3 مدل مای بوک وسترن ، اکسپنشن و یا بکاپ پلاس سیگیت کدوم رو پیشنهاد میکنید؟ هر سه USB3 هستند ؟

ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

میخواستم یه هارد 2ترا تهیه کنم ، بین 3 مدل مای بوک وسترن ، اکسپنشن و یا بکاپ پلاس سیگیت کدوم رو پیشنهاد میکنید؟ هر سه USB3 هستند ؟

ممنون
    سلام دوست من ، چند مورد از مزایا و معایب را توضیح میدم :

تفاوت در مورد سرعت :

تست اول مربوط به هارد اکسترنال Seagate Backup plus 2TB هست . تست دوم مربوط به هارد اکسترنال WD my book 2TB هست . یکی از مهمترین علت بالاتر بودن سرعت در هاردهای اکسترنال Backup plus و همچنین مدلهای expansion استفاده از هاردهای 7200rpm هست (سری جدید barracuda 7200.14) . در این سری از لحاظ Sequential transfer rate به خاطر استفاده از platter با چگالی بالاتر حتی WD Black را پشت سر میذارند .

ایراد عمده :
    بدلیل استفاده از هاردهای 7200rpm و همچنین محصور بودن در داخل باکس ، بیشتر گرم میکنند (هم مدلهاي expansion و هم backup plus) . در نتیجه اگر به مدت طولانی از آن استفاده میکنید و اگر در مکان گرمی زندگی میکنید لازم هست که حتماً دمای آن با استفاده از نرم افزارهای مناسب کنترل بشه و در صورت نیاز از فن جهت کولینگ استفاده کنید . بالا بودن دماي هارد به مدت طولاني يكي از عوامل كاهش عمر مفيد هارد هست .

در عکس زیر به حدی دمای هارد اکسترنال Seagate Backup plus بالا رفته که fail شد . مقدار آستانه 100-45=55 درجه هست (threshold) و fail شدن آن بدین معنی هست که دمای هارد از 55 درجه فراتر رفته (100-41=59 درجه) .

تفاوت بین Backup plus و expansion :

تفاوت از سه جهت قابل بررسی هست :

1. شکل ظاهر : بدیهی هست که شکل ظاهری Backup plus زیباتر و قشنگتر هست ولی ایستاده بودن این مدل یک ریسک عمده هست . بعبارت دیگه ممکن هست بطور خیلی اتفاقی زمانی که هارد روشن هست بعلت ناپایدار بودن سقوط و موجب خرابی شود . در صورتی که مدلهای expansion بصورت خوابیده روی میز قرار میگیرند و باثبات تر هستند .

2. امکانات نرم افزاری : مدلهای Backup plus از لحاظ نرم افزاری کاملتر هست و علاوه بر تعیین زمان لازم برای sleep شدن هارد و drive diagnostics و toggle lights شامل بکاپ گیری و ریستور کردن داده ها و حتی امکان آپلود یا دانلود (به اشتراک گذاشتن و ذخیره کردن) عکسها و ویدئوها و ... در شبکه های اجتماعی (social network) مثل فیسبوک ، فلیکر ، یوتیوب هست که شاید برای هر کس کاربردی نباشه . امکانات نرم افزاری مدلهای expansion خیلی محدود هست که جای نگرانی نیست و میتونید از نرم افزارهای جایگزین که در اینترنت فراوان هست استفاده کنید .

3. نوع و مدل هارد اینترنال بکار رفته : به جرات میتونم بگم که از این لحاظ هیچ تفاوتی ندارند .

مهمترین خصوصیات هاردهای اکسترنال وسترن :

1. یکی از مهمترین خصوصیت هاردهای اکسترنال وسترن قابلیت Hardware encryption هست که بسادگی هر چه تمامتر میتوانید هارد را lock و داده ها را encrypt کنید . این قابلیت امنیت بالا به همراه سرعت بالا در کد و دیکد کردن اطلاعات فراهم میکند . در صورتیکه در روشهای نرم افزاری رمزگذاری داده ها (software encryption) سرعت کد و دیکد شده بالا نخواهد بود مخصوصاٌ اگر از چندین الگوریتم قفل گذاری بطور همزمان (مثلاً ترکیبی از الگوریتم AES و Soernet و twofish) استفاده بشود فرایند کد و دیکد شدن اطلاعات کندتر خواهد شد . البته بستگي به توانايي هاي CPU و RAM هم دارد .
      محتوای مخفی: انتخاب چندین الگوریتم در برنامه True crypt 

در عكس زير الگوريتم AES سرعت بيشتري در كد و ديكد شدن اطلاعات دارد ولي در مقايسه با تركيب سه الگوريتم رمزگذاري امنيت پايينتري دارد .

روشهاي hardware encryption در هاردهاي مختلف ، متفاوت هست ولي در مورد هاردهاي اكسترنال وسترن مثل my book و my passport بخاطر وجود يك چيپ رمزگذاري (encryption/decryption chip) تعبيه شده بر روي برد sata to usb هست كه عمليات كد و ديكد كردن اطلاعات را انجام ميدهد . اگر فرض كنيم كه Decryption key براي اون چيپ پيدا بشود و اگر فرض كنيم كه Decryption key براي تمام مدلها يكسان باشه پس هـك كردن قفل سخت افزاري امكانپذيرتر خواهد بود . در حالتهاي ديگر ممكن هست پسوردها در قسمت SA (يا service area) ذخيره بشود كه دسترسي به اين قسمت در حالت عادي امكانپذير نميباشد و با دستگاههايي مثل pc3000 ميتوان پسورد را برداشت (در عكس زير قسمتي كه با فلش قرمز مشخص شده يك chip encryption هست) .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حتی اگر هارد کاملاً سالم باشد و حتي اگر با باز كردن باكس هارد ، آنرا بطور مستقيم از طريق sata به مادربرد متصل شود بازهم نميتوان به اطلاعات دسترسي داشت چون اطلاعات بصورت رمزگذاري شده ذخيره ميشود . در نتيجه اگر به هر دليلي اين برد خراب بشود احتمال ريكاوري موفق اطلاعات کم هست پس در حفظ و نگهداري اين برد خيلي بايد دقت كرد . ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) . در کل این موضوع ابداً به معنی پایین بودن کیفیت نیست . خيلي كم و بندرت پيش مياد كه اين قسمت خراب بشه . بيشترين علت خرابي اين قسمت شكستگي كانكتور usb هست كه ناشي از محكم جا زدن كانكتور كابل usb هست (كه در هر هاردي احتمال شكستگي وجود دارد) . اگر با دقت نگهداری و استفاده بشه مشکلی پیش نخواهد آمد .

2. هاردهای اکسترنال WD my book به خاطر استفاده از هاردهای WD Green سرعت پایینتری دارند و در عوض كم صداتر هستند و کمتر گرم میکنند .
    3. از لحاظ امكانات نرم افزاري و مديريت هارد كاملتر هست ؛ بعنوان مثال با نصب نرم افزار میتونید هارد را پس از safely remove کردن خاموش کنید .
    Last edited by ata.royalfalcon; 24-01-2014 at 19:21.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام
    من چندین بار برای خرید هارد برای دوستام مزاحمت شدم اما این بار می خوام دو تا هارد برای خودم بگیرم و احتیاج به راهنماییتون دارم
    1- هارد اکسترنال جیبی 1 یا 2 ترابایت! ترجیحا بهترین (مشکلی از لحاظ قیت ندارم ) (فقط انتخاب بین مارک های adata , seagate , wd سخت هست)
    2- هارد اکسترنال رومیزی حداقل 3 ترابایت به بالا
    حالا چند تا سوال متفرقه
    هارد WD My Passport Ultra توی بازار ایران موجود شده یا خیر ؟
    بنظرت مدل های جدیدی از هارد ها توی راه نیست ؟ یعنی میگم منتظر بمونم خبری میشه مدل خاص جدیدی نمیاد یا خیر ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من چندین بار برای خرید هارد برای دوستام مزاحمت شدم اما این بار می خوام دو تا هارد برای خودم بگیرم و احتیاج به راهنماییتون دارم
    1- هارد اکسترنال جیبی 1 یا 2 ترابایت! ترجیحا بهترین (مشکلی از لحاظ قیت ندارم ) (فقط انتخاب بین مارک های adata , seagate , wd سخت هست)
    حالا چند تا سوال متفرقه
    هارد WD My Passport Ultra توی بازار ایران موجود شده یا خیر ؟
    بنظرت مدل های جدیدی از هارد ها توی راه نیست ؟ یعنی میگم منتظر بمونم خبری میشه مدل خاص جدیدی نمیاد یا خیر ؟
    سلام .

1. اگر هارد اکسترنال پرتابل 2TB میخواهید از برند وسترن باید انتخاب کنید . یعنی Seagate و ADATA هارد اکسترنال پرتابل 2TB ندارند .
    2. اگر در هنگام حمل نقل ، جابجایی و ... کمی بی احتیاط هستید انواع ضد ضربه ADATA میتونه انتخاب مناسبی باشه یا اینکه کیف مناسبی برای هاردهای اکسترنال معمولی بخرید .

در کل هر کدام معایب و مزایای خودشو داره و نمیشه گفت که فلان مدل بهترین هست ...

نکته : حتی اگر هارد ضد ضربه یا آنتی شوک باشه در زمانیکه روشن هست نباید ضربه یا شوکی وارد بشه . چون چون این قابلیت (ضد ضربه یا آنتی شوک) فقط در زمانی مطرح هست که هارد خاموشه .

اگر فقط 3TB میخواهید یکی از سه مدل WD my book ، Seagate Backup plus ، Seagate expansion پیشنهاد میشه (معایب و مزایا در پست های قبلی گفته شد) . اگر 4TB میخواهید پیشنهاد میکنم فعلاً Seagate Backup plus یا Seagate expansion را انتخاب کنید مگر اینکه بعضی از قابلیتهای WD my book برای شما مهم باشه .

والا my book مدل جدیدش اومده ، اما مدتی طول میکشه وارد بازار کشور بشه . بنده قصد خرید my book داشتم که دست نگه داشتم ...

9. 4 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amirfakhrian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام به دوستان
    قصد دارم که یک هارد برای لپ تاپم بگیرم. لطفا یه هارد با سرعت خوب با ظرفیت 1 ترابایت معرفی کنید.
    همچنین برای استفاده از هارد فعلی لپ تاپم به صورت اکسترنال چه راهی پیشنهاد می کنید.

پروفشنال amirfakhrian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ممنون از جوابتون
    حالا این سئوالم رو جواب بدهید:
    من هاردی با نام hgsd ( اسم دقیقش یادم نیست) دیدم. تا حالا اسمش رو نشنیده بودم. چطوریاست؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به دوستان
    قصد دارم که یک هارد برای لپ تاپم بگیرم. لطفا یه هارد با سرعت خوب با ظرفیت 1 ترابایت معرفی کنید.
    همچنین برای استفاده از هارد فعلی لپ تاپم به صورت اکسترنال چه راهی پیشنهاد می کنید.
    ممنون از جوابتون
    حالا این سئوالم رو جواب بدهید:
    من هاردی با نام hgsd ( اسم دقیقش یادم نیست) دیدم. تا حالا اسمش رو نشنیده بودم. چطوریاست؟
    سلام .
    1. هاردهای 2.5 اینچی لپتاپی در مقایسه با هاردهای 3.5 اینچی تنوع زیادی ندارند و نمیتوان مدل خاصی پیشنهاد کرد .
    2. میتونید باکس هارد بخرید (برای هاردهای 2.5 اینچی) . دقت کنید اگر اینترفیس هارد مورد نظر SATA باشه پس باکس باید این اینترفیس را ساپورت کنه .
    3. HGST خلاصه شده Hitachi Global Storage Technologies هست که در واقع همان هاردهای هیتاچی هستند .

13. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •