تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 184 از 1024 اولاول ... 84134174180181182183184185186187188194234284684 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,831 به 1,840 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

پروفشنال alisahaf70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    در جهان خالق جهان

پيش فرض

براي يادگيري مثلثات فقط تنها راهش به دست اوردن فرمولاست شده براي هر فرمول نيم ساعت وقت بذار ولي خودت به دست بيار كسي هم مثلثات رو پشت گوش نندازه كه اونوقت رياضي زير 40 مي زنه كتاب مثلثات انتشارات مدرسه هم خيلي مفهومي و معركست براي كسايي كه نمي تونن فرمول حفظ كنن براي من كه جواب داد

2. 4 کاربر از alisahaf70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز .German.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

جزییات ثبت نام و برگزاری کنکورهای 88 و 89

معاون سازمان سنجش آموزش کشور برنامه زمانی آزمونهای امسال و سال آینده سازمان سنجش آموزش کشور را اعلام کرد و گفت: هفت آزمون سراسری مهم در سال 88 و 89 برگزار می شود که زمانبندی ثبت نام و برگزاری این آزمونها مشخص شده است.
    تاریخ ثبت نام و برگزاری آزمون سراسری سال 89
    حسین توکلی در گفتگو با مهر با اشاره به آزمون سراسری سال 89 گفت: بر اساس برنامه زمانی سازمان سنجش آموزش کشور، ثبت نام آزمون سراسری سال 1389 از تاریخ 16 آذرماه امسال آغاز می شود و تا 24 ام این ماه ادامه خواهد داشت.
    وی اظهار داشت: سازمان سنجش برنامه ریزی کرده است که این آزمون در تاریخ 10، 11 و 12 تیرماه برگزار شود.
    تاریخ ثبت نام و برگزاری آزمون کارشناسی ارشد سال 89
    معاون سازمان سنجش با اشاره به تاریخ ثبت نام و برگزاری یکی دیگر از آزمونهای این سازمان به مهر گفت: داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد سال 1389 می توانند برای ثبت نام در این آزمون از تاریخ 5 آبان ماه تا 12 آبان ماه اقدام کنند.
    وی اضافه کرد: سازمان سنجش این آزمون را در 28، 29 و 30 بهمن ماه سال جاری برگزار می کند.
    تاریخ ثبت نام و برگزاری آزمون کارشناسی ناپیوسته 89
    توکلی اظهار داشت: ثبت نام آزمون کارشناسی ناپیوسته 1389 نیز از 3 اسفندماه 88 آغاز می شود و تا 9 این ماه ادامه خواهد داشت این آزمون در 7 مردادماه 89 برگزار خواهد شد.
    تاریخ ثبت نام و برگزاری آزمون فنی و حرفه ای سال 89
    وی گفت: آزمون فنی و حرفه ای سال 1389 نیز در 8 مرداد 89 برگزار می شود و داوطلبان می توانند برای شرکت در این آزمون در تاریخ 12 اسفندماه نسبت به ثبت نام اقدام کنند مهلت ثبت نام در این آزمون نیز تا 19 اسفندماه در نظر گرفته شده است.
    تاریخ ثبت نام و برگزاری آزمونهای فراگیر 89
    معاون سازمان سنجش آزمون کشور درباره زمان ثبت نام و برگزاری آزمونهای فراگیر دانشگاه پیام نور سال 89 نیز به مهر گفت: داوطلبان شرکت در آزمونهای فراگیر در مقاطع کاردانی به کارشناسی، کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور سال 89 باید برای ثبت نام در تاریخ 13 دی ماه سال جاری اقدام کنند مهلت ثبت نام در این آزمون برای کلیه مقاطع تا 17 دی ماه تعیین شده است.
    وی گفت: آزمونهای فراگیر سال 89 دانشگاه پیام نور نیمه دوم اردیبهشت ماه سال 1389 برگزار می شود.
    تاریخ ثبت نام و برگزاری آزمونهای دانشگاه علمی کاربردی
    توکلی تاریخ ثبت نام در دانشگاه جامع علمی کاربردی در مقاطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ناپیوسته 88 را 3 تا 10 آذر ماه اعلام کرد و گفت: آزمونهای دانشگاه جامع علمی کاربردی در 25 دی ماه سال جاری برگزار می شود.
    تاریخ ثبت نام و برگزاری آزمون معادل کارشناسی ارشد 88
    وی تاریخ ثبت نام در آزمون معادل کارشناسی ارشد سال 1388 را 19 شهریورماه اعلام کرد و به مهر گفت: داوطلبان برای شرکت در این آزمون از 19 تا 24 شهریورماه فرصت ثبت نام دارند این آزمون 29 آبان ماه برگزار خواهد شد.
    معاون سازمان سنجش آموزش کشور گفت: داوطلبان هر یک از آزمونهای سراسری سالهای 88 و 89 سازمان سنجش باید برای ثبت نام الکترونیکی در این آزمونها در فرصتهای تعیین شده به سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنند.

4. 3 کاربر از .German. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه moraddad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

براي يادگيري مثلثات فقط تنها راهش به دست اوردن فرمولاست شده براي هر فرمول نيم ساعت وقت بذار ولي خودت به دست بيار كسي هم مثلثات رو پشت گوش نندازه كه اونوقت رياضي زير 40 مي زنه كتاب مثلثات انتشارات مدرسه هم خيلي مفهومي و معركست براي كسايي كه نمي تونن فرمول حفظ كنن براي من كه جواب داد
    آقا نترسونمون دیگه!
    مگه چند تا مثلثات میاد؟
    چه مستقیم چه غیر مستقیم؟

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

آقا نترسونمون دیگه!
    مگه چند تا مثلثات میاد؟
    چه مستقیم چه غیر مستقیم؟
    مثلثات بطور غير مستقيم خيلي جاها كاربرد داره برا همين طراحان كنكور توجه زيادي دارن!

7. این کاربر از reza-atom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Alamate Soal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

آقا نترسونمون دیگه!
    مگه چند تا مثلثات میاد؟
    چه مستقیم چه غیر مستقیم؟
    من امثال حدود 100 ساعت رو به مسلسات اختصاص دادم و باعث شد رياضي رو حدود 10 درصد بيشتر بزنم .

پروفشنال Alamate Soal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

به شدت توصيه ميكنم كه از فلش كارت كانون استفاده كني (من خودم هم دارم و الان لغات اول و دوم رو تموم كردم ) اما دلايل استفاده :

1. حجم كم و كوچك بودن
    2.طراحي زيبا
    3.برجسته كردن لغات
    3.براي هر لغت يه مثال از خود كتاب درسي آورده كه ديگه لازم نيست اون قسمت ها رو از كتاب درسي بخوني و از اونها مصون ميشي بنابراين كاربرد لغات رو هم ياد ميگيري و با يه تير 2 نشون ميزني !
    4.در پشت هر كارت تعدادي تست تاليفي و كنكور براي يادگيري بهتر و جا افتادن در ذهن آورده...
    5.مرور سريع و توي هر زمان!

كلا با فلش كارت خيلي راحت با لغات زبان انگليسي رابطه بر قرار ميكني !
    فلش كارت ها شامل "واژگان زبان پايه" و "واژگان زبان پيش 1و2" هست ...
    من براي لغت از كتاب " 504 " انتشارات كلك معلم استفاده كردم از فلش كارت كانون بهتر بود هرچند لغت هاي كمتري داشت ولي جملات و مثال ها و تست هاي خوبي داشت

10. 2 کاربر از Alamate Soal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ehsan_manu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    من می خوام برم پیش ریاضی
    من موتولد نیمه دوم 70 ام
    من اگه غیر حضوری کنم سال 89 قبول نشم می تونم 90 کنکور بدم
    نیمه حضوری چطور

پروفشنال sinasalar2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

یه سوال :
    این فلش کارت ها تنها فایده اشون اینه که لغت روشون نوشته با مثال برای یادگیری بهتر ؟ نکته ی خاص دیگه ای نداره نه ؟
    یه زمانی هم من کلاس زبان میرفتم چه قدر فلش کارت نوشتم ( اگر فلش کارت ها رو میدادم به یه چاپخونه الان از شهاب اناری هم معروفتر شده بودم )

داره خودمونی میشه ehsan_manu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

[سلام
    من می خوام برم پیش ریاضی
    من موتولد نیمه دوم 70 ام
    من اگه غیر حضوری کنم سال 89 قبول نشم می تونم 90 کنکور بدم
    نیمه حضوری چطور

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض کنکور زبان خارجی

توروخدا یکی به من کمک کنه
    دوستان من میخوام کنکور زبان های خارجی رو بدم، اولا نمیدونم عمومی های ریاضی و تجربی رو بخونم؟یا عمومی های انسانی رو؟بعدشم برای زبان تخصصی انگلیسی چی بخونم؟مخصوصا برای گرامر؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •