باورت نمیشه؟![]()
خودمم باورم نمیشد
همینه دیگه میگم کنکور عادلانه نیست![]()
باورت نمیشه؟![]()
خودمم باورم نمیشد
همینه دیگه میگم کنکور عادلانه نیست![]()
سلام ممنون میشم سریع جوابمو بدین! این رشته های زیر حدودا چه رتبه ای میخواد؟
مهندسی عمران کاشان
مهندسی مکانیک کاشان
مهندسی عمران شهرکرد
مهندسی مکانیک شهرکرد
مهندسی مکانیک دانشکده فنی و مهندسی گلپایگان
مهندسی مکانیک یزد
شرمنده زیاد شد!![]()
morinio جان! من فقط از مهندسي مكانيك يزد خبر دارم و اونم اينه كه حتي شبانه هم بخواي بري حداكثر تا 6000 ميگيره...![]()
:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
404Not Found
The requested URL /ersarasari88/ was not found on this server.
Apache/1.3.27 Server at 81.91.149.32 Port 80![]()
Last edited by amir400; 09-08-2009 at 12:43.
salam.man rotbeie 16 mantaghe 3 va rotbeie 446 keshvaram.jashne amir kabir boodam.age kasi onja boode be idie man pm bede.inam idime bache_mosbat_sheytoonak. jalebe ke nahar be ma sandeiche kalbas dadan. valla mikhastam jashne sharif ham biam ama vaght nabood.chetori boode jaleb boode shoma ke onja boodi be idie man pm bede
salam bache ha.man 16 mantaghe 3 vo 446 keshvaram idie man ine bache_mosbat_sheytoonak.esmam ham masoude .jashne amir kabir raftam.jalebeh ke nahar sandeviche kalbas dadan.jashne sharif age kasi boode be man pm bede be idim.kasi moshavere ia soali dasht be iidie man pm bede.dar zemn man kanoon boodam.khastam begam ghalamchi sarvare
یزد تو دانشگاه هایی که نوشتی کلفت تر هم هست
سلام منم کنکور دادم رتبه ام هم شده هفت هزار منطقه سه به نظر شما کجا می تونم قبول شم ؟ رشته ام هم ریاضیه
سلام منم جشن شریف رفتم . زیاد اطلاعاتت زیاد نمیشد ولی با جو آشنا میشدی خوب بود. فقط از هر رشته یه عضو از هیئت علمیشون میومد و یه پاورپوینت ارائه میداد حدود نیم ساعت و میرفت. من قبلش فکر میکردم ما رو میبرن تو دانشکده ها و نشونمون میدن و لی همش تو سالن بودیم. ولی خدائیش جمعیت زیاد بود نمیشد. البته من که امید زیادی ندارم تو شریف قبول شم فقط از مهندسی ها موادشو میتونم که دوست ندارم. ولی چیز زیادی رو از دست ندادی که نیومدی خیالت راحت. بیشتر برای این دعوت کرده بودن که تبلیغ دانشگاه خودشونو بکنن و تو سر پلی تکنیک و دانشکده فنی بزنن. فکر کنم تو پلی تکنیک هم همینجوری بوده . نه؟
من تو تهرانم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)