كركي كه ريختم براش همين ريزوري هست كه شما ميگي
خوب بايد چه جوري رفعش كنم؟
سوال اصلي اينه دي:
والاه عكس كه واضحه
آپلود سنترشم چون فارسي هست قيلتر نباد باشه واسه كسي
حالا نميدونم ديگه
كركي كه ريختم براش همين ريزوري هست كه شما ميگي
خوب بايد چه جوري رفعش كنم؟
سوال اصلي اينه دي:
والاه عكس كه واضحه
آپلود سنترشم چون فارسي هست قيلتر نباد باشه واسه كسي
حالا نميدونم ديگه
سلام از دوستان خواهش میکنم devdata برای fifa 010 بزارن دسته من logitech مدل precision هستش .با تشکر
دانلودش تموم شد ! آخراش بود شیفت رو Pause کردم اینو بگیرم تموم شه
بازی جالبی نبود ! با PES نمیشه مقایسش کرد
حالا میرم سراغه شیفت ! اونم میگن چرته ولی بازی جدید نیست دیگه جانم نیست !
این فایل گیم پد رو یکی چند صفحه پیش گذاشت ! پیدا نکردم دوباره لینک بدین و بگین کجا بریزم
سلام
یه بنده خدایی اومد به ما گفت ...
فیفا 010 بازی کردی؟
چمن ا خیلی بهتر شده به نظرم ...
سلام من بازي رو براي پي سي گرفتم اولش اسم رازور مياد و اصلا خبري از تك به تك شدن روني با گلر نيست.يعني اين نسخه اصلي بازي نيست؟
ميشه يكي بگه نسخه اصلي چه تفاوتهايي داره تا من برم به فروشنده بگمو بازي رو پس بدم؟
سلام من بازي رو براي پي سي گرفتم اولش اسمه رازور مياد!!!!! آيا اين نسخه اصليه؟ اگه نه منو اصلي چجوريه؟چه تفاوت هايي داره تا من برم به فروشنده بگم و بازي رو پس بدم؟
اگه فیفا 10 رو دانلود کردی دیگه کار از کار گذشته شیفت رو دیگه اصلا نگیر که صد رحمت به نسخه pro که از این بهتر بود من نمی دونم اون دوستی که گفته این هم از سرتون زیاده و نسخه دزدی و ... چه ربطی داره وقتی بازی چرته ، چرته دیگه بهتر که دزدی می خریم این همه پول بدیم واسه چی این بازیهای مزخرفه امسال EA که چی بشه
احتمالا دموی پس بازی کرده. توهم زده
خارج از این حرفها یه انصافی می خوام به خرج بدم اونم اینکه گرافیک چمن و چیزایی که زود به چشم میاد تو فیفا10 مزخرفه اما روی فیزیک بازیکن ها کار شده و این کاملا مشخصه . حالا دوستانی که کنسول دارند(خوشبحالشون) بگن که چه جوری هستش
برادر جام منم این مشکلو داشتم اما با دانلود کرک فیفا 10 رزور مشکلم حل شد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)