میشه چند مدل خوب 40 اینچ که تیونر دیجیتال داره معرفی کنید آیا کیفیت گیرنده دیجیتال داخل تلویزیون مانند گیرنده های اکسترنال خودمون هست؟ مانند ایکس ویژن و ایرانتا
میشه چند مدل خوب 40 اینچ که تیونر دیجیتال داره معرفی کنید آیا کیفیت گیرنده دیجیتال داخل تلویزیون مانند گیرنده های اکسترنال خودمون هست؟ مانند ایکس ویژن و ایرانتا
-من نديدم قطعا تنها مدل هايي كه مربوط به ايران هست رو دارند
-فكر ميكنم تفاوتي نداشته باشه اصرار عجيبي روي تيونر دارين
خوب تیونر دیجیتال روی خود دستگاه باشه بهتره دیگه لازم نیست هم تلویزیون رو رو شن کنیم هم دستگاه گیرنده دیجیتال و به جای اینکه با دو تا کنترل (یکی گیرنده و دیگری ال سی دی) کار کنیم.
البته خیلی هم اجباری نیست گفتم اگه بود بهتر بود.
-من هم موافقم باهاتون كار راحت تر ميشه منتها ببينيد چقدر انتخاب هاتون رو محدود ميكنه
-در حاليكه تفواتي ندارند با هم از نظر كيفيت شايد تيونر هاي خارجي بهتر هم عمل كنند
-به نظرم اين گزينه رو حذف كنيد تا محدوديت هاي انتخابيتون رو برداره عزيز
این مدل c695 که مدل ارتقا یافته c650 هست برای صداش woofer نداره؟
مدل C650 که دیدم نداشت.
عملکرد ووفر اونایی که دارن چطوریه؟ مثل اینکه بیشتر ال ای دی ها دارن.
-C695 همون C650 هست اين مدل ارتقا يافته واپديت مدل B650 هست
-نه ووفر رو توي مدل هاي LED ميتونيد پيدا كنيد اون هم بخاطر جبران كيفيت صدا بخاطر طراحي باريك اونها
-اكثر LCD ها از LED ها در صدا برتري دارند
سلام
من هیچ اطلاعاتی از LCD و یا LED و یا مارک های مختلف ندارم
و قرار هست با قیمت حدود 1.700 یکی بگیرم
حالا چی بهتره
لطف کنید با دلیل بگید
سلام
از بین دو مدل LCD زیر از لحاظ کیفیت و خواندن MKV و زیرنویس SRT کدوم بهتره:
LG 47 LCD 660
SAMSUNG 46 C650
و همچنین از دو مدل زیر کدوم از لحاظ کیفیت و خواندن MKV و زیرنویس SRT کدوم بهتره:
LG 47 LED 5600
LG 47 LED 7500
ممنون
-در ابتدا اين لينك ها رو مطالعه كنيد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من هم با حدود قیمت شما میخوام بگیرم یک سری بررسی با دوست خوبم : T_Tanhayam انجام دادیم که ایشون خیلی منو راهنمایی کردند
به این نتیجه رسیدیم که
samsung 40C695
که مدل ارتقا یافته c650 هست و در بازار جهانی با این نام شناخته میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)