يه سري برج توي بازيه كه علامت عقاب دارن برو بالاي اونا و نقشه ي هر شهر رو كامل كن.ونیز رو هر چی گشتم پیداش نکردم چی کار کنم؟از کجا میتونم به اونجا برم؟من که هر چی گشتم نبود؟
بعد كدكس پيج هاي هر شهري روي نقشه مشخص مي شه.
يه سري برج توي بازيه كه علامت عقاب دارن برو بالاي اونا و نقشه ي هر شهر رو كامل كن.ونیز رو هر چی گشتم پیداش نکردم چی کار کنم؟از کجا میتونم به اونجا برم؟من که هر چی گشتم نبود؟
بعد كدكس پيج هاي هر شهري روي نقشه مشخص مي شه.
همشون رو پیدا کردم ممنون.
بچه ها یه سوال من یه چیزی احساس کردم. این یارو که اسمش لئوناردو هستش آیا همون لئوناردو داوینچی خودمون نیست ؟ البته اگه سوالم خیلی مسخره بود ببخشید
![]()
دی: نه
اون فکر کنم پرنس بودش
لئوناردو داوینچی رو هم میبینی
عجله نکن دی:
سلام دوستان
خوبین؟؟؟
یه سوال دارم
من این بازی رو امروز گرفتم نصب کردم ولی هیچیش شبیه عکس های اون که دیده بودم نیست
در واقع انتظار یه بازی مثل pop داشتم اما ...
ببینید این طوذ شروع شد:
پسره با دختره لوسی فرار کرد اومد تو یه ساختمون دیگه و بعد کلی حرف رفت تو یه زمان دیگه که با یه سری ارازل و اوباشدعوا میکنه وبعد با یکی حرف میزنه و مسابقه میده و بعد میره تو اتاق دختره و ....
همین بازیه؟؟؟؟
پس از کی شروع به جنگ میکنه و قراره شمشیر و نیزه و ... بگیره یا لباسش مثل عکساش بشه
ممنون یکم راهنماییم کنین حوصلم سر رفت
مرسی
اولش اینجوریه بعذ که یه کم بری جلوتر اون لباسا رو میگره و بعد دیگه پرنس رو تو جیبش میزاره
پرنس رو با این مقایسه میکنی
من میخوام از اول برم
خیلی قشنگه
نه نمی خواد
---------- Post added at 02:49 PM ---------- Previous post was at 02:45 PM ----------
بچه ها thief هایی که تو بازی 150 تا استخدامشون می کنیم فقط برای ما می جنگن؟ مثلا نمی گیرن دزدی کنن واسمون؟ اون زنایی که لابلاشون غیب میشی و 150 تا می گیرن چی؟ اونا همش میرن گیش گاردا ، میشه بهشون بگی نرن؟ من تو قسمت تمرینیش تمرین برداشتن اسلحه رو انجام دادم ، بعد از تمرین اسلحهم همون اسلحه **** که ورداشتم بود ، یک گرز خریده بودم ، دیگه اون نبود! نمیشه کاری کرد گرزم برگرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
3 دسته آدم هستن که کمکت میکنن
یکی هرزه ها
یکی دزدا
یکی اونا که بهشون پول میدی بجنگن واست!!
و فقط کار خودشون رو میکنن همین!!!!
نه نمیشه که نرن. فقط به اندازه همون 150 تا کمکت میکنن!
شما بخوای گرزت رو برداری باید بری توی ویلا توی کلکسیون اسلحه هات میتونی بردایش از اونجا!!!
این هنوز اولشه اگه همین جور ادامه بدی به جنگ هایش هم میرسی درضمن Assassins Creed:Brother Hood هم تو راهه صحنه هاش هم بیشتره![]()
.................................................. .................................................. ...........
دوست عزیز تو تازه اولش هستی یه کم که بری جلوتر قدرت هات بیشتر میشه ........این بنده خدا اتزیو اولش اصلا قاتل نبود و یه پسرشوخ و شنگ بود ولی بعدش ماجراهایی براش پیش میاد که میشه یکی از قوی ترین قاتل ها ..........بازی رو انجام بدی می فهمی.....بهت پیشنهاد می کنم که گزینه Subtitle رو هم از منوی Game setting فعال کنی تا دیا لوگ ها رو بهتر بفهمی و به داستان بازی پی ببری.................
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)