تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 184 از 261 اولاول ... 84134174180181182183184185186187188194234 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,831 به 1,840 از 2603

نام تاپيک: معرفی WD HD Media player ، دستگاه جدید پخش HD

داره خودمونی میشه M.AMIN-USA's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

منظورتون از درون روتر چيه ؟ يعنی روتر رو باز کنيم توش يه تغييراتی در سخت افزار بديم ؟

ميشه يه لينک معتبر مبنی بر پشتيبانی WD از WiFi بدين؟
    در حاليکه من همين الان دارم از قابليت وای فای Goflex استفاده ميکنم
    يعنی هم اينترنت وايرلس روی TV دارم و هم ويدئو های روی کامپيوترم رو در TV بصورت HD ميبينم .
    و فعلا" مشکلم محدوديت اينترنته که مثلا" يوتيوب رو نميتونم ببينم
    که اگه شما بتونين (غير از شير کردن اينترنت کامپيوتر) کمکم کنيد ممنون ميشم .

بعضی از روتر ها قابلیت تعریف کردن کانکشن های PPTP , L2TP رو دارند و شما می تونید اونجا از یک ارتباط VPN بهره گیرید. ( که البته با مشکلاتی هم همراه هستش ، پشتیبانی نشدن توسط سرویس دهنده شما و ... )

اما بخش دوم سوال شما
    دوست عزیز من نگفتم که نمیشه روی Goflex wifi راه اندازی کرد ، بلکه گفتم این قابلیت به صورت پیش فرض و داخلی در این دستگاه گنجانده نشده و شما باید USB wifi رو به اون وصل کنید .
    در این لینک می توانید ببینید که WD هم قابلیت وصل شدن به شبکه Wifi رو دارد و لیست دستگاههای پشتیبانی شده رو هم می بینید .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    همچنین در این لینک هم شما می توانید از پشتیبانی این قابلیت توسط WD اطمینان حاصل کنید
    کد:
    خوب بسیار مایلم که در این راه به شما کمک کنم . اما باید قبلش یه سری اطلاعات در مورد شبکه خودتون بهم بدید .
    دریافت اینترنت از چه طریقی صورت میگیره ، آیا از یک مودم ADSL wirless استفاده می کنید . ؟ نوع و مارک مودم رو هم بفرمائید.

ارتباط دستگاه Goflex شما با شبکه کامپیوتریتون به چه نحوی هست ؟

2. این کاربر از M.AMIN-USA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

تشکز از همه شما
    Last edited by iran79; 07-07-2011 at 14:39.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

دورود
    کسی میدونه چرا وقتی که محافظ برق رو خاموش می کنی بعد روشن می کنی(یعنی برق قطع و وصل میشه) این پخشکننده خودکار روشن میشه؟ نمیشه کاری کرد که خاموش بمونه؟ یکی هم اینکه چرا هارد اکسترنال 1 ترا رو هربار وصل می کنیم می خواد دوباره از نو فایلهارو جستجو بکنه؟

سپاس

داره خودمونی میشه M.AMIN-USA's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دورود
    کسی میدونه چرا وقتی که محافظ برق رو خاموش می کنی بعد روشن می کنی(یعنی برق قطع و وصل میشه) این پخشکننده خودکار روشن میشه؟ نمیشه کاری کرد که خاموش بمونه؟ یکی هم اینکه چرا هارد اکسترنال 1 ترا رو هربار وصل می کنیم می خواد دوباره از نو فایلهارو جستجو بکنه؟

سپاس
    در مورد روشن شدن دستگاه به محض اینکه به برق متصل میشه ، بار ها و بارها گفته شده و بعضی از دوستان هم راه حل هایی براش پیشنهاد دادند مثل قرار دادن یک کلید در مسیر کابل برق ! اما هیچ گونه راه حلی برای این مساله از طرف شرکت سازنده معرفی نشده .
    موقعی که شما هارد یا هر وسیله دیگر رو به دستگاه وصل میکنید خوب طبیعتا باید عملیات جستجو انجام شود تا هم اینکه نوع فایل های روی آن شناسایی شود و هم اینکه دسته بندی های مربوطه و اطلاعاتی مربوط به نوع هارد و ظرفیت آن شناسایی و خوانده شود ، و این عمل طبیعی است .
    این عمل در اکثر دستگاههای الکترونیکی که با حافظه ها سر و کار دارند صدق میکنه ،
    به طور مثال شما اگه گوشی اندرویدی خودتون رو در نظر بگیرید : زمانی که مموری کارت اون رو بیرون می آورید و دوباره جا میزنید دستگاه شروع می کند به اسکن کردن مموری کارت ،

6. 2 کاربر از M.AMIN-USA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

سلام دوستان کسی در مورد این وسیله wd livewire اینترنت پرسرعت از طریق برق اطلاعاتی داره توی ایران کاربرد داره؟

کد:

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

البته با نصف حرف شما موافقم ، ولی اونجایی که می فرمائید کابل های 5 تومانی با 50 تومانی یکی هستند ، باید بگم اینطور نیست ،
    من با یک کابل معمولی یا همین 5 تومانی ها چک کردم ، وقتی تنظمیات تصویر روی 1080p نوع سیستم رنگ هم روی RGB High و نوع انتقال تصویر هم روی 12bit قرار دادم ، تصویر با مقداری فریز و بدون صدا و در بعضی فیلم های کم حجم تر با صدایی خیلی خیلی بد مواجه شدم ، اما وقتی کابل رو با کابل دیگه تعویض کردم این مشکل برطرف شد.
    اما من بیش از 3-4 کابل ارزون قیمت رو تست کردم و همین مشکل روی همه ی اونها بود .
    تا جایی که نیاز یه انتقال اطلاعات با حجم زیاد نباشه کابل های 5 تومانی با 100 تومانی هم هیچ فرقی نمی کند ، اما وقتی شما با اطلاعات بیشتر و حجم اطلاعات وسیع تری سر و کار دارید این تفاوت به وضوح دیده می شه !

( این مشکل وقتی که روی 8bit هست ، اصلا به چشم نمی خوره )
    میشه بی زحمت یه سمپل ۱۲ بیتی بزارین.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام
    یه سوال در مورد پخش بلوری با مدیا پلیر داشتم
    من هر موقع بلوری رو پخش میکنم اول منوی اون رو میذاره ولی بعد از پلی کردن کردن صفحه سیاه میشه وهیچی
    پخش نمیشه وبعد از مدتی به منوی پلیر بر میگرده. بلوریها رو با تورنت دانلود میکنم حدود 20 تا 30 گیگ. کامپیوتر میتونه نمایش
    بده .کسی اگه میدونه لطف کنه جواب بده . وسترن لایو دارم با ورژن 1.4

پروفشنال lurenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوستان چند سوال در مورد دستگاه WD HD Live دارم:
    1. الان این دستگاه بدون هیچ حرف و حدیث و دردسری زیرنویس های فارسی با فرمت SRT رو پخش میکنه؟
    2. این فیلم های سه بعدی ریپ شده با فرمت MKV که توی اینترنت برای دانلود هست رو میتونه پخش کنه؟
    3. در پخش فیلم های فول اچ دی که درون هارد اکسترنال USB2 هستند مشکلی نداره و روون پخش میکنه؟
    4. فیلم های بلوری با فرمت ISO رو میتونه پخش کنه؟

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

دوستان چند سوال در مورد دستگاه WD HD Live دارم:
    1. الان این دستگاه بدون هیچ حرف و حدیث و دردسری زیرنویس های فارسی با فرمت SRT رو پخش میکنه؟
    2. این فیلم های سه بعدی ریپ شده با فرمت MKV که توی اینترنت برای دانلود هست رو میتونه پخش کنه؟
    3. در پخش فیلم های فول اچ دی که درون هارد اکسترنال USB2 هستند مشکلی نداره و روون پخش میکنه؟
    4. فیلم های بلوری با فرمت ISO رو میتونه پخش کنه؟

سلام
    1-بله البته با آپدیت آخرین ورژن فیرمویر
    2-سه بعدی منظورت آناگلیفه هست یا اکتیو ؟ اگر منظورت آناگلیف هست بله ولی اکتیو رو فکر نکنم .
    3-نه هیچ مشکلی نداره.
    4-! بلوری رو تست نکردم ولی با ISO که مشکلی نداره.
    البته این دستگاه یه خورده قدیمی شده من خودم این دستگاه رو یکسال پیش خریدم ولی اگر الان میخواستم مدیا پلیر بخرم به دنبال مدلهای جدیدترش میرفتم. مثلا به نظرم حتما مدلی رو بخر که پورت SATA2 جهت نصب هارد 3.5 اینچی اینترنال داشته باشه. یا ورژن HDMI 1.4 باشه و ...
    Last edited by ghahremanimehdi; 17-07-2011 at 14:04.

12. این کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز vahidsport's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

البته این دستگاه یه خورده قدیمی شده من خودم این دستگاه رو یکسال پیش خریدم ولی اگر الان میخواستم مدیا پلیر بخرم به دنبال مدلهای جدیدترش میرفتم. مثلا به نظرم حتما مدلی رو بخر که پورت SATA2 جهت نصب هارد 3.5 اینچی اینترنال داشته باشه. یا ورژن HDMI 1.4 باشه و ...
    کدوم دستگاه هست که این مشخصات رو داشته باشه

مدل جدید این HD WD که به اسم WD HD Live Plus هست این مشخصات رو داره؟

آقا خروجی اپتیکال داره؟ که بتوم صدای 5.1 رو به سینما خانگی یا ضبط بدم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •