سلام
1.این کلوپ هاش از چند درصد همشون باز میشن؟
2.حداکثر چندتا ماشین بهش اضافه شده؟
3.چه کار های جدیدی بهش اضافه شده؟
4.میشه لینک دانلود سیو %100 liberty رو بهم بدین؟
ممنون![]()
سلام
1.این کلوپ هاش از چند درصد همشون باز میشن؟
2.حداکثر چندتا ماشین بهش اضافه شده؟
3.چه کار های جدیدی بهش اضافه شده؟
4.میشه لینک دانلود سیو %100 liberty رو بهم بدین؟
ممنون![]()
بفزما دوست عزيز اينم سيو من خودم اين رو تست نكردم ببين اگه بدردت نخورد بگو تا يكي ديگه بزارم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداين ها هم سيو هاي تك تك مرحله ها هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشيد
سلام خسته نباشي دوست عزيز
اين كرك ها را ريختم داخل ژوشه ولي كار نداد همون خطا را داد اكه مي توني يه كرك بهتر برام پيدا كن تا ماهم دعاتون كنيم كه سالي خوب وخوش داشته باشي.
راستي : عيد نوروز را به شما و خانواده ي بزرگ P30WORLD تبريك ميگم...........................![]()
سلام سلامت باشی
شما یکی از دو کرکی که توی اون سایت بود رو باید میریختید توی بازی نه دو تاش رو
عید شما هم مبارک
قربون دستت اون دوتا را لينك جدا بده چون من كمي گيج شدم ببخشيد![]()
بفرما دوست عزیز این لینک ها هر کردوم مربوط به یه ورژن هست
لینک ورژن 1.1.1.0 با حجم 188k
لینک ورژن 1.1.2.0 با حجم 185kکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
که شما یکی از این دو تا رو دانلود کن و بریز توی پوشه بازیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید![]()
در نهایت نا باوری اینم تموم شد!!!
این نسخه دقیقا تو چه تاریخی اومد و هیچ اطلاعی از سری بعدش هست یا نه؟
خب خیلی خوبه که تمومش کردی ولی یکیمی دیر تموم کردی
این نسخه که یک سال بعد از نسخه IV اومد البته اول فقط برای XBOX انحصاری اومد و بعد از چند وقت برای pc هم اومد
والا شایعات مبنی بر این هستند که GTA V آخرای سال 2011 یا اوایل 2012 میاد ولی فقط فعلا شایعه ای بیش نیست و هیچ جا حرفی نزده خود راک استار هم فعلا چیزی نگفته
باید منتظر باشیم
راستی شما اگه سیو بازی 100% شده بزار اینجا که یکی از دوستان دنبال سیو 100% بود ولی من چون خیلی وقت پیش تموم کردم الان سیو رو ندارم شم اگه بتونی بزاری خیلی خوب میشه![]()
ببخشید میشه ادرس همه این کلوب هارو به من روی نقشه نشون بدین؟
ممنون![]()
دوست عزیز من که بازی رو ندارم پاکش کردم ولی توی همین تاپیک یه سرچ بکنی میتونی گیر بیاری![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)