شما سیستمت رو بگو تا بشه گفت از سیستم هست یا نه!سلام. یه سوال دارم . بازی رو کامپیوترم روون اجرا میشه ولی خیلی تیک داره که واقعا اعصاب آدم رو خورد میکنه! این مشکل از چیه؟ کرک ؟ یا سیستمم؟ یا مشکل از خود بازیه؟
شما سیستمت رو بگو تا بشه گفت از سیستم هست یا نه!سلام. یه سوال دارم . بازی رو کامپیوترم روون اجرا میشه ولی خیلی تیک داره که واقعا اعصاب آدم رو خورد میکنه! این مشکل از چیه؟ کرک ؟ یا سیستمم؟ یا مشکل از خود بازیه؟
منم بازیو تموم کردم واقعا خیلی زیبا بود ولی حیف کمی کوتاه بود
امتیازات من به بازی
داستان 9.5
گیم پلی10
گرافیک 9
صداگذاری و موسیقی10
امتیاز کل 9.6
دولت روسیه دستور جمعآوری نسخههای کنسولی بازی Call of Duty: MW2 را صادر کرد
با استناد به محتوی مرحله فرودگاه تحت عنوان "No Russia" در بازی Call of Duty: Modern warfare 2، دولت روسیه دستور جمعآوری تمامی نسخههای کنسولی این بازی، از سطح فروشگاههای کشور را صادر کرد.
مسئولان کمپانی اکتیویژن، ناشر بازی در اقدامی سریع نسبت به انتشار پچ نسخههای PC و Steam که منجر به حذف کامل این مرحله از جریان بازی میشود، اقدام کردند. اما نسخههای PS3 و Xbox360 بازی که عملا امکان تغییر محتوی آنها وجود ندارد از شبکه پخش بازیهای کشور روسیه جمعآوری شدند. بر طبق اطلاعیههای منتشر شده از سوی مسئولین اکتیویژن، نسخههای کنسولی اصلاح شده در سریعترین زمان ممکن (حداکثر یک ماه) جایگزین نسخههای توقیفی، خواهند شد.
همچنین تعداد بسیار زیادی از بازیکنندههای روسی خشم خود را نسبت به برخی از مراحل بازی که جنگ میان روسیه و ایالات متحده آمریکا را به تصویر کشیده است، ابراز داشتهاند.
منبع:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vga:ati 4670
ram:3 gb
cpu: amd 6000
سلام. من تازه بازی بدستم رسید. تو مراحل اول بعد از مرحله ی فرودگاه (no russia ) باید چی کار کنم؟ همونجا که باید دنبال roga بری! هر کاری میکنم میگه: roga right hand get away
سریعا خودتون رو به طرف (دست راست Rojas) برسونین و پاشو هدف بگیرین.
آقا من امروز نسخه ی 4 دی وی د رو خریدم که مال همین بوی سیستم پی سی که به یارو گفتم از مراحل بیرون نمیندازه گفت نه توی دی وی دی 4 یه پچ داره نصب کن حله
یعنی اینی که الان دستمه برو بکس مشکلی نداره؟؟ (الان در حال نصب بازی ام)
من از این مک تاویش خیلی خوشم اومده.خیلی جذابه
آقا من وقتی می خوام برم تو حالت چند نفره واسه شبکه بازی کردن فقط حالت آنلاین رو داره و خبری از lan نیست کسی میدونه چرا؟ بازی ناقصه؟
برو بکس من بازی رو نصب کردم خیلی عالی
فقط چند تا سئال داشتم این که بعد از اون مرحله ی برفی یه مرحله می آد که ما از آسانسور میایم بیرون بعد شروع به کشتن همه ی آدایی که تو فرودگاه هستن می کنیم چرا؟؟؟؟ (خوب متوجه نشم اون تیکرو و آخر اون مرحله وقتی می خوایم سوار ماشین بشیم یکی از افراد تیم مارو میزنه و می افتیم زمین بعد مرحله تموم می شه (قضیه جی؟؟)
(بعد از تموم کردن اون مرحله ی برفی این سوال ازام پرسید دقیقا چی گفته؟)
-----
و این که دوستانی که با بازیمشکل دارم می می گن از بازی میندازه بیرون از کدمو مرحلست؟؟ )
من وقتی بازی رو نصب کردم پچ هم تو dvd ّود نصب کردم به مشکل بر نمی خورم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)