کسی نیست جواب بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوست من
چون ال تی 3 داری بزن بره آپ بشه.داشبوردت عوض میشه-موردی هم برای بازیهات پیش نمیاد.خیالت راحت
راههای مختلفی برای متوجه شدن دیسک برنرمکس هست:
چک کردن size دیسک که باید بالای 8 گیگ باشه-نصب شدن روی هارد(البته 97% ها هم روی هارد نصب میشن) و بیرون نپریدن از بازی-نگاه کردن به دیسک و به طور کامل رایت شدنش(بصری) و ..............
ممنون . یعنی به اعتبار حرفتون آپدیت کنم ؟؟؟؟؟؟ البته سوء تفاهم پیش نیادا !!
بازی که فول اینستال شده رو هارد ایکس باکس . حالا بصری چه جوریاست ؟؟؟؟؟ بعد الان بذارم تو کامپیوتر یعنی باید حجم پر شده دیسک رو بالای 8 گیگ بزنه ؟؟؟؟؟؟
یکی از دوستانم میگفت اگه برنر مکس نباشه آپدیت نکنم !!!! ؟؟؟ ربطی داره آیا ؟؟؟؟؟ ولی خب دستگاه رو تابستون ال تی 3 ریختم مطمئن هستم .
اگه شک داری خب آپدیت نکن-من که میگم موردی نداره
بصری:اون لایه ای از دیسک که رایت میشه باید 1 میل با محیط دیسک فاصله داشته باشه.اگه 2-3 میل باشه 97%ه.نمیدونم گرفتی یا نه با عکس بهتر میشه فهمید ولی الان عکسی ندارم که بذارم
با برنامه abgx360 دیسکتو چک کن مینویسه بالای چند گیگه
اگه به لایو هم دسترسی داری با اولین اتصالت به لایو میگه کنسولو آپدیت کن که من از لایو آپدیت کردم
بازم میگم ال تی 3 داشته باشی داشبوردتو راحت بزن آپ شه و اگر ذره ای شک داری به حرفم نزن
Last edited by aha2012; 22-11-2012 at 15:48.
آپديت کردم . تو بازي هالو 4 که ميرم از بازي ميپره بيرون و دستگاه ريست ميشه . اين يه مشکل.
مشکل بعدي : بازي Farcry 2 رو اومدم اينستال کنم رو هارد تا نصفه رفت بعد ارور داد که ديسک کثيف يا خش داره !!!!! د ر صورتي که هيچيش نيست !! براي اين چي کار کنم . اين دو تا بازي که مورد علاقمه الان مونده رو دستم و نميتونم بازي کنم !!!!!!
اول ابنکه ابنجا کسی مسئولیت جواب دادن و تعهد دادن نسبت به اون چیزی که میگه نداره
دوم اینکه هر دو مشکلتون از دیسک بازیتون هست
farcry که حتما باید عوض بشه
برای هیلو هم یا از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید یا دیسک جدید برنرمکس بخرید
منم نگفتم کسي مسوليت قبول کنه . کمک خواستم . مشکل هيلو حل شد . براي farcry 2 هيچ کاري نميشه کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان
بنده خیلی وقته از کنسول استفاده نکردم و به خاطر همین هم نه داشبورد رو آپ کردم ونه فریم ور دریو رو
الان داشبورد ورژن 2.0.9199.0 و فریو ور ixtreme 1.6 هست اگه بخوام آپدیت کنم به ورژن جدید داشبورد باید حتما فریم ور رو هم آپدیت کنم؟
آگه فریم ور رو آپدیت نکنم مشکلی پیش میاد؟البته اول بگم بنده لایو بازی نمی کنم
آیا داشبورد جدید امکانات جدیدی داره که ارزش آپدیت داشته باشه؟و اگه داشبورد رو هم آپدیت نکنم بازی های جدید کدومشون قابل اجراست روی کنسول و کدومشون قابل اجرا نیست؟
ممنون میشوم راهنمائی کنید
با تشکر
بازیهای جدید همه به آپدیت دشبورد نیاز دارن که وقتی دشبورد آپ بشه ixtreme هم باید آپ بشه
بنابراین برای شما بهترین و تنها کار اینه که کنسول رو ببرین بیرون تا دشبورد و فریم ور به جدیدترین نسخه ها آپدیت بشه
دوستان من کنسولم lt3 هست و بازی های run و ghost recono و ... اجرا میکنه ولی بازی های جدیدو مثه pes 2013 و most wanted جدیدو اجرا نمیکنه و ارور آپدیت میده و هر بارم که واسه آپدیت از فلش اقدام میکنم ارور میده و آپدیت نمیکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)