تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 184 از 199 اولاول ... 84134174180181182183184185186187188194 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,831 به 1,840 از 1990

نام تاپيک: تاپیک مخصوص آپدیت های داشبورد XBOX360 ! ( پست اول حتما مطالعه شود ) !

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی نیست جواب بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

آقا يه سوال . من هالو 4 رو اينستال کردم رو ايکس باکس ولي موقع اجراي بازي پيغام آپديت ميده !!!!
    آپديت کنم يا نه ؟؟؟؟؟ تابستون ال تي 3 رو ريختم و همزمان با اون داشبورد هم تغيير کرد ولي ورژن رو نميدونم . بازي رو 100 درصد اينستال کرده ولي آپديت ميخواد .
    ميخوام بدونم با آپديت مشکلي براي بازيهاي قبلي که رو دستگاه ريختم و هنوز تموم نکردم پيش مياد يا نه ؟؟؟؟ ممنون ميشم توضيح بديد . يعني الان ديسک ( هالو 4 ) که اينستال شده برنر مکسه ؟؟؟؟؟
    سلام دوست من
    چون ال تی 3 داری بزن بره آپ بشه.داشبوردت عوض میشه-موردی هم برای بازیهات پیش نمیاد.خیالت راحت
    راههای مختلفی برای متوجه شدن دیسک برنرمکس هست:
    چک کردن size دیسک که باید بالای 8 گیگ باشه-نصب شدن روی هارد(البته 97% ها هم روی هارد نصب میشن) و بیرون نپریدن از بازی-نگاه کردن به دیسک و به طور کامل رایت شدنش(بصری) و ..............

3. 2 کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون . یعنی به اعتبار حرفتون آپدیت کنم ؟؟؟؟؟؟ البته سوء تفاهم پیش نیادا !!
    بازی که فول اینستال شده رو هارد ایکس باکس . حالا بصری چه جوریاست ؟؟؟؟؟ بعد الان بذارم تو کامپیوتر یعنی باید حجم پر شده دیسک رو بالای 8 گیگ بزنه ؟؟؟؟؟؟
    یکی از دوستانم میگفت اگه برنر مکس نباشه آپدیت نکنم !!!! ؟؟؟ ربطی داره آیا ؟؟؟؟؟ ولی خب دستگاه رو تابستون ال تی 3 ریختم مطمئن هستم .

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

ممنون . یعنی به اعتبار حرفتون آپدیت کنم ؟؟؟؟؟؟ البته سوء تفاهم پیش نیادا !!
    بازی که فول اینستال شده رو هارد ایکس باکس . حالا بصری چه جوریاست ؟؟؟؟؟ بعد الان بذارم تو کامپیوتر یعنی باید حجم پر شده دیسک رو بالای 8 گیگ بزنه ؟؟؟؟؟؟
    یکی از دوستانم میگفت اگه برنر مکس نباشه آپدیت نکنم !!!! ؟؟؟ ربطی داره آیا ؟؟؟؟؟ ولی خب دستگاه رو تابستون ال تی 3 ریختم مطمئن هستم .
    اگه شک داری خب آپدیت نکن-من که میگم موردی نداره
    بصری:اون لایه ای از دیسک که رایت میشه باید 1 میل با محیط دیسک فاصله داشته باشه.اگه 2-3 میل باشه 97%ه.نمیدونم گرفتی یا نه با عکس بهتر میشه فهمید ولی الان عکسی ندارم که بذارم
    با برنامه abgx360 دیسکتو چک کن مینویسه بالای چند گیگه
    اگه به لایو هم دسترسی داری با اولین اتصالت به لایو میگه کنسولو آپدیت کن که من از لایو آپدیت کردم
    بازم میگم ال تی 3 داشته باشی داشبوردتو راحت بزن آپ شه و اگر ذره ای شک داری به حرفم نزن
    Last edited by aha2012; 22-11-2012 at 15:48.

6. 3 کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آپديت کردم . تو بازي هالو 4 که ميرم از بازي ميپره بيرون و دستگاه ريست ميشه . اين يه مشکل.
    مشکل بعدي : بازي Farcry 2 رو اومدم اينستال کنم رو هارد تا نصفه رفت بعد ارور داد که ديسک کثيف يا خش داره !!!!! د ر صورتي که هيچيش نيست !! براي اين چي کار کنم . اين دو تا بازي که مورد علاقمه الان مونده رو دستم و نميتونم بازي کنم !!!!!!

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اول ابنکه ابنجا کسی مسئولیت جواب دادن و تعهد دادن نسبت به اون چیزی که میگه نداره

دوم اینکه هر دو مشکلتون از دیسک بازیتون هست
    farcry که حتما باید عوض بشه
    برای هیلو هم یا از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید یا دیسک جدید برنرمکس بخرید

9. این کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم نگفتم کسي مسوليت قبول کنه . کمک خواستم . مشکل هيلو حل شد . براي farcry 2 هيچ کاري نميشه کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    بنده خیلی وقته از کنسول استفاده نکردم و به خاطر همین هم نه داشبورد رو آپ کردم ونه فریم ور دریو رو
    الان داشبورد ورژن 2.0.9199.0 و فریو ور ixtreme 1.6 هست اگه بخوام آپدیت کنم به ورژن جدید داشبورد باید حتما فریم ور رو هم آپدیت کنم؟
    آگه فریم ور رو آپدیت نکنم مشکلی پیش میاد؟البته اول بگم بنده لایو بازی نمی کنم
    آیا داشبورد جدید امکانات جدیدی داره که ارزش آپدیت داشته باشه؟و اگه داشبورد رو هم آپدیت نکنم بازی های جدید کدومشون قابل اجراست روی کنسول و کدومشون قابل اجرا نیست؟
    ممنون میشوم راهنمائی کنید
    با تشکر

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان
    بنده خیلی وقته از کنسول استفاده نکردم و به خاطر همین هم نه داشبورد رو آپ کردم ونه فریم ور دریو رو
    الان داشبورد ورژن 2.0.9199.0 و فریو ور ixtreme 1.6 هست اگه بخوام آپدیت کنم به ورژن جدید داشبورد باید حتما فریم ور رو هم آپدیت کنم؟
    آگه فریم ور رو آپدیت نکنم مشکلی پیش میاد؟البته اول بگم بنده لایو بازی نمی کنم
    آیا داشبورد جدید امکانات جدیدی داره که ارزش آپدیت داشته باشه؟و اگه داشبورد رو هم آپدیت نکنم بازی های جدید کدومشون قابل اجراست روی کنسول و کدومشون قابل اجرا نیست؟
    ممنون میشوم راهنمائی کنید
    با تشکر
    بازیهای جدید همه به آپدیت دشبورد نیاز دارن که وقتی دشبورد آپ بشه ixtreme هم باید آپ بشه
    بنابراین برای شما بهترین و تنها کار اینه که کنسول رو ببرین بیرون تا دشبورد و فریم ور به جدیدترین نسخه ها آپدیت بشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه oghtapost's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    یعنی تو نمیدونی؟

پيش فرض

دوستان من کنسولم lt3 هست و بازی های run و ghost recono و ... اجرا میکنه ولی بازی های جدیدو مثه pes 2013 و most wanted جدیدو اجرا نمیکنه و ارور آپدیت میده و هر بارم که واسه آپدیت از فلش اقدام میکنم ارور میده و آپدیت نمیکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •