می خواستم بدونم5800 بهتره یا n79
مال من هم یکی دوباری اینطوری شده،وقتی گوشی رو خاموش روشن میکنم درست میشه
سلام دوستان
من یه مشکلی با5800دارم:
هر وقت من به محظ اینکه گوشی بالا میاد ازش استفاده میکنم با این که صفحه بازه و قفل نشده تاچ کار نمیکنه وباید ریاستارتش کنم تا درست شه
بستگی داره با چی کارت راه بیوفته. ان79 دوربین 5 مگا پیکسل داره و اف ام ترنسمیتر در عوض ال سی دیش کوچیکتره و صداش کمتر از 5800 در بقیه موارد فرق چشمگیری ندارن. البته من جای شما بودم از این دو تا ان79 می خریدم چون خود ان گیج دنیاییه![]()
من هم با این مورد که صداش عالیه چه در هنگام مکالمه و چه هنگام پخش موسیقی از اسپیکر کاملا با ایشون موافقم.
البته من خودم قبلا گوشی تاچ از سونی اریکسون داشتم و در این زمینه نمیشه خیلی دنبال برتری گشت، چون کیفیت تاچ اونا هم خوب بود، اما یه فرق همیشگی مدلهای متوسط به بالای گوشیهای نوکیا با مثلا مدلهای سونی اریکسون کیفیت صفحه نمایششه که نوکیا در همین مدل صفحه نمایش 16 میلیون رنگی TFT با رزولوشن 360*640 و اندازه 3.2 اینچ ارائه کرده که خیلی سرتر از صفحه نمایشهای مثلا سونی اریکسونه.
به نظرم بزرگترین عیبش اینه که خیلی از امکاناتش تو ایران چندان قابل استفاده نیست مخصوصا اون دسته از امکاناتش که به نوعی با اتصال به اینترنت سر و کار دارن.
سلام
من تازه این گوشی رو خریدم ولی قلم اضافه و پایه نداشت.کلا حذف شده از پکش؟؟
ممنون
درست داخل پک رو گشتی؟ من واسه یکی از دوستام گرفتم پایش داخل اون قسمتی از جعبه بود که یه محفظه کوچیکه. یه ساعت داشتیم دنبالش می گشتیم
قلمش که زیاد به کار نمیاد مگر اینکه گمش کنید. پایه هم از نظر من مهم نیست.
دیگه استند(پایه)تو سری جدید نیست،ولی دقت کنین
بقیه چیزا حتما باشه:کیف،قلم دوم،...
برای اون کسایی که تو Gallery مشکل پیدا کردن و اونایی
که هنوز مشکلپیدا نکردن یه پیشنهاد دارم:
حتما هر مموری جدیدی که می خواین استفاده کنین
را یه بار فرمتش کنین.
ولی من همین 11 روز پیش گوشی رو خریدم، پایه هم تو جعبش بود.
جدیدا وقتی میرم توی گالری یه سری عکس (زیاد) که شکل یک عکس شکسته است اسمش هم هست سیمبیون تم ه.
و یه مسئله دیگه من تم های که قبلا نصب کردم توی منیج نبود چه جوری پاکشون کنم ؟!
فکر کنم باید مموری رو فورمت کنم نه !؟؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)