این یک مورد واقعا مشهوده
ترمز پراید معمولی 5 نفر تو ماشین باشن خیلی ضعیف میشه طوری که دقت نکنی تو فاصله اگر ماشین جلویی یکمرتبه بزنه رو ترمز حتما با ماشین جلویی برخورد میکنی ولی ABS ها خیلی قوی تر عمل میکنند
این یک مورد واقعا مشهوده
ترمز پراید معمولی 5 نفر تو ماشین باشن خیلی ضعیف میشه طوری که دقت نکنی تو فاصله اگر ماشین جلویی یکمرتبه بزنه رو ترمز حتما با ماشین جلویی برخورد میکنی ولی ABS ها خیلی قوی تر عمل میکنند
این مدل خودش خودکار با بنزین روشن میکنه بعدش که موتور گرم شد میبره رو CNG ولی بعدش میتونی خودت ببریش رو بنزین
ترمزشم خیلی با ماشین پراید غیر abs فرق داره اونا کله میکردند ولی این وقتی ترمز میگیری خیلی نرم سرعت رو کم میکنه و زود هم وایمیسته توانایی مانور هم در هنگام ترمز های سریع و شدید داری
---------- Post added at 11:18 AM ---------- Previous post was at 11:16 AM ----------
کاملا موافقم
تمام خودروهای گاز سوز شرکتی در کشور با بنزین روشن میشن و بعد روی سوخت دوم یعنی گاز میرن جز موتورهای EF7. اما مدلهای گاز سوز انژکتوری سیستمشون طوری طراحی شده که تا دمای آب پشت سنسور به 70 درجه نرسه سیستم روی گاز نمیره و هر وقت پایینتر از این دما بیاد دوباره میره رو بنزین
پراید دوگانه سوز من دارم دقیقا همینطوری هست ولی دمای آب میره بالا و وقتی رفته روی گاز دیگه نشده برگرده روی بنزین البته دمای آب اونقدر نیومده پایین که بخواد بره رو بنزین و هنوز همچین اتفاقی نیوفتاده که ببینم آیا وقتی ماشین تو حین حرکت دما پایین بیاد برگرده روی حالت بنزین یا نه
Last edited by Ship Storm; 17-04-2011 at 08:02.
حداقل دمای کاری استاندارد موتور 84 و حداکثر دمای کاری استانداردش 91 درجست. به این معنی که تو 91 فن روشن و در 84 خاموش میشه. ترموستات هم توی 84 درجه بسته میشه و اجازه عبور آب خنک رو به داخل مجراهای موتور نمیده پس عملا یه ماشین نرمال که در حال کار کردنه در حالت عادی دمای پایین 80 درجه نخواهد داشت.
دوستان یه درخواست دارم خواهشا منو بی نصیب نکنین.
نقشه کولر و فن کندانسور و فن رادیاتور پراید سیستم نیو زیمنس رو میخوام
مشکلم با فن های ماشینه
خیلی ور رفتم نفهمیدم چشه
فن با دور کند روشن نمیشه فن کولر هم اصلا روشن نمیشه و فقط فن رادیاتور با دور تند روشن میشه
جفت فن ها هم به صورت دستی چک شده و سالمه و فیوز هم سالمه.
گیر کردم اساسی
من دقیقا متوجه نشدم مشکل چیه اما با توضیحات فعلی شما قویترین احتمال ایراد در رله سه قلو و رله فنه. البته حتما مقاومت فن هم چک بشه که دچار سوختگی نشده باشه.
دوست عزیز من که مشکل رو به وضوح گفتم
فن رادیاتور دور آرام نداره
فن کولر هم روشن نمیشه
همین
---------- Post added at 03:28 PM ---------- Previous post was at 03:27 PM ----------
من چند ساله استیل میت استفاده میکنم راضی ام
PLC هم خوبه[COLOR="Silver"]
Last edited by mhaf; 19-04-2011 at 15:43.
میگم استاد
ایا شما با نصب دزدگیر موافق هستید؟
اخه به نظرم اول اینکه دزدگیر کارایی مناسب رو نداره و جنبه تزئینی داره
و مورد بعد هم اینکه مشکل برقی برای ماشین درست نمیشه؟
چون من عده ای رو دادم ماشینشون مشکل برقی به هم میزنه و پیدا هم نمیکنن که مشکل کجاست و به همین اتصالاتی مثل دزدگیر و این موراد برمیگرده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)