سوال خوبیه
فکر کنم سر جای اولت باقی بمونی
تو استعداد خوبی در اسپم دادن داری.
اگر دم پر ما میشدی اسپمر خوبی میشدی.
موندم شما رو روی چه حسابی مدیر کردن.
(همش شوخی بود)
فرق مدیر اینه هر وقت بخواد پستشو پاک میکنه ...![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
سوال خوبیه
فکر کنم سر جای اولت باقی بمونی
تو استعداد خوبی در اسپم دادن داری.
اگر دم پر ما میشدی اسپمر خوبی میشدی.
موندم شما رو روی چه حسابی مدیر کردن.
(همش شوخی بود)
فرق مدیر اینه هر وقت بخواد پستشو پاک میکنه ...![]()
پس فعلا 200 تا من 130 تا برسام 110 تا هم مصطفی علی 137 ، سامی (اسم اکانتت تو بازی رو هم بگو) 200 و شاهعلیهم حدود 200 تا
تا حالا شد 1000
ممنون رفیق !!!! تو خودت با این که شهر داری ولی داری به بقیه کمک می کنی !!!! یکی شما یکی هم .... !!!![]()
که شهردار شهر منو Town Councilor کنند ! منم قول میدم هر چی پول در آوردم بریزم به خزانه
مصطفی چجوری 500 تا پست داری ؟
اسپمری شدی ها
نه عزیز الان کسانی هستند که بیش از 500 دلار کمک کردنو هنوز هیچی هستن
اونجا میشی سرباز ساده قبول میکنی ؟
از من می پرسین به هیچ عنوان همچین کاری رو نکنین !!!! من حاضرم عرق جبین بریزم تو معدن سنگ کار کنم قبر بکنم ولی !!!!!
ولی mohsenali روش های خوبی رو گفت می تونیم شیفتی عضو شیم و مفتی توی هتل بخوابیم و هر سری کدخدا عوض بشه که انگیزه ی همه بره بالا !
همه بايد به هم كمك كنيم . من تا لول هشت كلي دنبال شهر ايراني گشتم . بعد چند نفر پيشنهاد دادن شهر بزنيم چون شهري پيدا نكرديم . نمي دونم پاسارگاد بود يا نه . بعد داداشم شهر زد و منو چند نفر ريختيم توش تو روز اول هتلو زديم الانم داريم ظرفيت بالا ميبريم . گفتم يكم تجربه بدم دوستان . چون ايناييكه ميگم همشون به يوزر من ضربه زده الان تو بن بستم ميگم باز شما اشتباه نكنيد![]()
من که کاره ای نیستم اما ما همه مرامی داریم این کارو میکنیم تا شهر خوبی بسازیم
اگه من بودم این شرط رو قبول نمیکردم و حتی تورو به شهر راه نمیدادم
ببین . من هیچ کاری با شهر ندارم , فقط میخوام بخوابم و یه دوئل بکنیم و خلاصه یه کمکی بکنم به ایرانیا .
هر چی هم پول در آوردم میدم به خزانه ,
الانم 200 جور کردم , در آمد یک روزم 50-80 هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)