تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 184 از 295 اولاول ... 84134174180181182183184185186187188194234284 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,831 به 1,840 از 2949

نام تاپيک: مشورت و راهنمایی در مورد خرید dvd player و Bluray player

اگه نباشه جاش خالی می مونه Javad-ht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    ما یه دوربین هندی کم داریم که با رزولیشن 1080 آی و با فرمت AVCHD ضبط میکنه!
    بعد یه تلویزیون سامسونگ C685 هم داریم!
    من وقتی دوربین رو به تلویزیون وصل میکنم نمیتونه فیلم هایی که ضبط شده نمایش بده!
    یعنی اصلا نشونشون نمیده!(قاعدتا ساپورت نمیکنه این فرمت رو)
    در صورتی که عکس هایی که رو دوربین هست بدون مشکل نشون میده!
    برای همین تصمیم گرفتم یه دی وی دی پلیر بگیرم که بتونه این فیلم ها رو روی تی وی نشون بده!
    البته میدونم برای این کار این دستگاه های پخش اچ دی مناسبتر هستن!
    میخوام ببینم اصلا dvd player ای هست که این فرمت رو از روی هارد ساپورت کنه؟
    تا حدود 100-120 میتونم هزینه کنم.
    مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه sound.vision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    برای همین تصمیم گرفتم یه دی وی دی پلیر بگیرم که بتونه این فیلم ها رو روی تی وی نشون بده!
    مرسی
    سلام
    بارها به این نکته اشاره شده که دستگاه پخش دی وی دی یا همون دی وی دی پلیرها قادر نیستند تصاویر با رزولیشن خیلی بالا رو نمایش بدهند مضافا اینکه بخوای از طریق USB این کار رو انجام بدی اوضاع سخت تر می شه... من در مورد مشخصات TV شما چیزی نمی دونم اما اگه این کار رو انجام بدی شاید بد نباشه... شاید TV که شما داری بتونه فرمت دلخواه شما رو پخش کنه اما مشروط بر اینکه با رزولیشن پایین تری فیلم برداری کنی... کیفیت فیلم برداری دوربین رو پایین ترین حد بگذار بعد امتحان کن ببین TV از پسش بر میاد یا نه... پلیرها هم با این رنج قیمت یعنی 120 هزار تومن قادر به پخش تصاویر فول نیستند مگه اینکه بودجه رو افزایش بدی و یه بلوری پلیر اونم به قیمت بالای 350 هزار تومن بخری که انتظارتو به عنوان یه مدیابروزر هم تا حدودی برآورده کنه.

3. 2 کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    مرسی
    ببين دوست من فرمت AVCHD براي ذخيره اطلاعات روي ديسك بلوري طراحي شده و بلوري پليرهاي كلاس بالا امكان پخش دارند!
    شما با كابل HDMI سيگنال AVCHD به تلويزيون ميدي فكر نميكنم تلويزيون شما اصلا امكان پخش اين فرمت داشته باشد؟ شما بايد از فرمت هاي رايج در خروجي دوربين استفاده كنيد.
    و حتما به پشتيباني پنل از تصاوير full hd 180/1920 توجه كنيد اگر HD هست بايد كيفيت تصوير برداري دوربين را روي حالت HD تنظيم كنيد

5. 2 کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

تی وی های Full HD جدید سونی باید ساپورت کنند.
    در غیر این صورت یک HD Media Player بگیر.

7. این کاربر از Artam01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان یه دی وی دی پلیر میخوام که علاوه بر امکانات پخش DVD (دیسک گردان و ... مهم نیست) یه نیمه hd player هم باشه و حداقل فرمتهای معمول رو روی یو اس بی ساپورت کنه...
    + اینکه خروجی HDMI هم داشته باشه....

9. این کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

DVD با خروجی HDMI و قابلیت پخش فایل های مختلف مدل های زیادی هست، منتها هیچ کدام HD پخش نمیکنند، برای پخش HD باید بلوری پایر داشته باشید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه behjooei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

آخرش Marshal ME 6137 گرفتم
    با گارانتی 18 ماه
    به قیمت 54 تومن
    hdmi هم داره

حقیقتش فیلیپس تو بازار تبریز کمیاب بود
    چند مدل فقط موجود بود
    و مدل مورد نظر (3660) نبود
    یک مدل پائینتر از این بود که hdmi نداشت

گوسونیک رو هم تعریف میکردند که با 60 تومن خوبشو میدادند کایل هم داشت
    سونی هم خیلی بود
    خلاصه چون فیلیپس نبود مجبور شدم یکی دیگه بخرم
    و چون به مارشال اطمینان زیادی دارم مارشال گرفتم
    البته کابل hdmi نداره
    اما با خودم فلش و دی وی دی برده بودم همشو باز کرد
    حتی گوشی را با کابل usb وصل کردم و محتویاتشو براحتی باز کرد
    گل محمدي جان
    من تهران هستم و پنجشنبه گذشته اين تاپيك و مخصوصا" پست شما رو خوندم و تصميم گرفتم تا 40 - 45 هزار تومن يه دي وي دي پلير معمولي براي خونه بگيرم.(قبلا" سامسونگ 4848 خريده بودم كه فعلا" پسرم باهاش CD هاشو ميبينه و خودم بيشتر براي اينكه زير تلوزيون خالي نباشه و هر از گاهي چند تا فيلم باهاش ببينيم اينو خرديم.
    من رفتم پشت شهرداري(ميدون توپخونه) دنبال 6137 كه متاسفانه همه جا تموم شده بود فقط دوتا مغازه داشت كه ميگفتند 48 كمتر نميديم و بيشتر توصيه ميكردند مدل جديدتر كه 6156 بود رو بخرم كه 55 قيمت ميدادند.
    اما من گشتم و رفتم طبقه زير زمين پاساژ و تو يه مغازه همون مدل 6156 رو خريدم 45 تومن (48 تومن اتيكت داشت) و به خيال خودم خريد خوبي كردم اما ...

12. این کاربر از behjooei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

عرض كنم كه روي كارتن محصول اسم دقيق 6156 درج نشده بود و فقط مارك و لوگوي مارشال با 50 ماه گارانتي درج شده(6 ماه ضمانت لنز و 18 ماه ضمانت محصول و 50 ماه گارانتي الكي كه نميدونم چيه)
    فقط روي دستگاه نوشته Marshal Home Cinema و مدلش نوشته نشده. اما اونهايي رو كه مغازه دارهاي قبلي توصيه كردند و گفتن جديده و HDMI ميخوره رو كارتنش بغل كلمه مارشال مدلش هم بود(كه بعدا" اينو يادم افتاد) اما جالبه كه تو فاكتور و روي برچسب گارانتي ايني كه من خريدم مدل رو همين 6156 درج كرده.
    تا اينجا رو داشته باش تا حالا برسيم به نقاط ضعف و قوت...

14. 2 کاربر از behjooei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

نقاط قوت:
    1. قيمت مناسب، زير 50 هزار تومن و برند نام آشناي مارشال كه تقريبا" شناخته شده تر از بقيه چيني هاست و كمي امتحانشو بهتر پس داده.
    2. داراي پورت USB و پورت كامپوننت (خروجي 5+1 كانال صوتي)، قابليت وصل به سينماي خانگي(اسپيكرهاي 6 تكه) و خروجي دالبي و ساراند و...
    3. داراي خروجي كواكسيال و خروجي اپتيكال و خروجي كامپوزيت و پورت HDMI (البته بدون كابل اچ دي ام آي در پكيج مربوطه)
    4. يك رم ريدر داخل كارتن با همان مارك مارشال موجود بود(اشانتيون) + دفترچه فارسي و انگليسي و يك كابل كامپوزيت
    5. ساپورت نمودن انواع فايلها (Mp3, cd,dvd,dvd+r,dvd-r ,divx,....) و البته فايلهايي رو كه از ماهواره ضبط كرده بودم (با پسوند TS) رو هم خوند اما فايلهاي HD1080 رو نتونست بخونه و فكر كنم فايلهاي MKV,WMV,... رو هم نميتونه بخونه.
    6. روي كنترل دستگاه تنظيم صدا هم وجود داره و با كنترل ميشه برنامه ريزي پخش فيلمها در زمانهاي مختلف رو هم انجام داد.
    7. از روي CD و يا DVD در حال پخش ميشه با زدن يك دكمه فايل در حال نمايش رو مستقيما" روي USB ريخت.
    8. سرعت بالاي لود شدن و پخش از روي USB و پخش سريع ديسكهاي CD و DVD .
    و اما معايب يا نقاط ضعف ....

16. 2 کاربر از behjooei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

نقاط ضعف:
    1. سايز بزرگ (اين يكي اشكم رو درآورد چون من ميخواستم يه دستگاه سايز كوچك به اندازه رسيورم بخرم و اين دستگاهو با اون ست كنم كه نشد ، همش به خاطر اون خروجي هاي كامپوننت و اضافه بود كه سايز دستگاه بزرگ شد كه اصلا" نميدونم مهم بودند اون خروجي ها يا نه؟) البته در كنار بزرگ بودن خوشبختانه دستگاه يقر نيست و از نوع اسليم است و در ميز تلويزيون جا شد و يه جورايي با ال سي دي ست شده.
    2. نشان ندادن فايلهاي HD و نشان ندادن زير نويسهاي SRT البته زير نويسهاي فارسي رو فونتشونو بهم ميرزه و قابل خوندن نيست . زير نويس انگليسي رو هم كه امتحان نكردم.
    3. رزولوشن قابل تنظيم در منو Setup دستگاه قابل تنظيم براي 1080 نيست و فقط تا 720 ميشه تنظيم كرد . تنظيم ديفالت هم كه روي 480 بود.
    4.تداخل مادون قرمز ريموت رسيور با اين دستگاه . چنانچه دستگاه خاموش باشه و زمانيكه با ريموت رسيور دارم كانالها رو عوض ميكنم يكهو دستگاه روشن ميشه.
    5. زمانيكه دستگاه رو با ريموت خاموش ميكنيم و استندباي هست لامپ يا نشانگري اين موضوع رو نشون نميده و انگار دستگاه رو از پريز برق بيرون كشيديم.
    6. درب يا سيني مخصوص قرار دادن سي دي بسيار نازك و زپرتي است و هر آن ممكن است با كوچكترين فشار بشكند.
    7. چه كلاهي سرم رفت براي گارانتي... يارو فروشندهه بيشرف حولم كرد و نذاشت كارت گارانتي دستگاه رو چك كنم و بعد تو خونه ديدم 6 ماه از انقضاي گارانتي دستگاه گذشته و بعبارتي دستگاه توليد قبل بوده و زيادي تو مغازه مونده بوده. لامصب فروشنده اصلا" نميخواست دستگاه رو باز و امتحان كنه و با كلي غرغر بازش كرد و زد به تلويزيون و امتحانش كرد.
    به هر حال بابت اين پولي كه دادم نبايست انتظار بيشتري هم داشته باشم و فعلا" بدك نيست و چندتا فيلم باهاش ديدم. اما شايد اگر كمي ميگشتم بهترشو پيدا ميكردم. دوستان لطفا" نظرتون رو درباره خريدم بدين و كمي هم دلداري ام بديد.
    البته نظرهاي انتقادي و سازنده رو هم ميپذيرم و هدف از اين همه روده درازي و پر حرفي بخاطر اين بود تا تجربه اي براي ساير دوستان و دوستاني كه قبل از خريد سري هم به اين قسمت ميزنند ميشه و اميدوارم انتخاب خوبي داشته باشند و از خريدشون لذت ببرند.
    چون صحبتهام طولاني شد و براي اينكه حوصله تون سر نره بجاي يك پست در چندتا پست مطلب رو نوشتم. ببخشيد.
    منتظر نظراتتون هستم.
    ممنون.

18. این کاربر از behjooei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •