خیلی ممنون که جواب دادید راستش من فقط برام کیفیت صدا مهمه به بازی اهمیت نمیدم فقط اگه بتونم یه دیکشنری هم روش نصب کنم کفایت میکنه از این برند تا 150 تومن بهترین محصولشو میشه معرفی کنید و اینکه جایی خرید اینترنتی نداره؟
خیلی ممنون که جواب دادید راستش من فقط برام کیفیت صدا مهمه به بازی اهمیت نمیدم فقط اگه بتونم یه دیکشنری هم روش نصب کنم کفایت میکنه از این برند تا 150 تومن بهترین محصولشو میشه معرفی کنید و اینکه جایی خرید اینترنتی نداره؟
تا 150 تومن که از این برند فقط میتونید i9 بگیرید که با این مدل نمیتونید دیکشنری داشته باشید
برای فروشگاه هم دیجی کالا و اورادو هستن
j3 چطور بین جی 3 چهار گیگ و s9 کدومو پیشنهاد میکنید؟اگه از خیر دیکشنری بگذرم و بخوام 200 تا 220 هزینه کنم چی پیشنهاد میکنید؟
Last edited by yaray; 02-11-2011 at 02:05.
بین این دو تا j3 رو پیشنهاد میکنم و اگه بخواهید تا 220 هزینه کنید میتونید c2 و j3 رو انتخاب کنید که البته c2 توان خروجی بیشتری داری درصورتی که 3 کمتر هست ولی در عوض c2 امکانات j3 رو نداره
خیل ممنونم که جواب میدید به عنوان آخرین سوال در مورد هدفنهای مدلای مختلف کووان فآیا همهشون یه مدلند؟مثلا هدفون i9و,j3یکیه؟
و در مورد i9 آیا به نسبت جدید بودن کیفیت و قدرت پخش قابل قبولو داره؟برای من مهمترین مسئله کیفیت و قدرت پخش و وجودداشتن اکولایزرهای متنوع هست.
این c2کخ فرمودین .من هیچ جا نتونستم اثری ازش پیدا کنم.انگار دیگه وارد نمیشه؟
بله هدفونی که داخل بسته هست همگی یک مدل هست کیفیت خوبی داره ولی توصیه میشه یه هدفون دیگه خریداری بشه بستگی به مصرف کننده داره
کلا از نظر کیفیت همه مدل ها فرق چندانی ندارن و از نظر اکولایزر ها هم هر دو مدل از جت افکت 3 استفاده میکنن و تنظیمات برابری دارن ولی میگن که j3 صدای متعادل تری داره چون بقه مدل ها صدای گرمتری داره
C2 کمتر از یک ماه هست که وارد شده و هنوز امرتات هم لیستش رو آپدیت نکرده
lkمن یه سرچی در مورد c2 کردم خیلی خوشگل و سایزش عالیه
از امکانات و سیستم عاملش یه ریویو فارسی میذلرید
.
Last edited by yaray; 03-11-2011 at 12:27.
من که تا حالا ریویو فارسی ندیدم میتونی از همون انگلیسی ها استفاده کنی
سیستم عامل هم فلش هست و از نظر گرافیکی واقعا قشنگ طراحی شده
nدوستانمیشه یه راهنمایی کنند؟
c2 با یه هدفون خوب
یا
j3 آخه تقریبا هم قیمت در میان
برام کیفیت صدا از همه چی مهمتره بعد اگه بتونم یه دیکشنری خوب هم توش نصب کنم با قابلیت های دیگه تقریبا هیچ کاری ندارم .
لطفا نظرتونو بدید
سلام
هر دو مدلی که انتخاب کردی نمیتونی از لحاظ برنامه انتظاری داشته باشی اگه دنبال دیکشنری فارسی به انگلیسی باشی بیخیالش شی بهتره یا اینکه آیپاد بخر
قدرت خروجی C2 بیشتر از j3 هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)