مجبور شدم همه پستهای قبلی رو بخونم و فکر کنم مشکل از کرک بازیه![]()
مجبور شدم همه پستهای قبلی رو بخونم و فکر کنم مشکل از کرک بازیه![]()
Last edited by B.3.S.T; 29-07-2010 at 16:09.
همچین مشکلی اصلا نداشتیم! یه پرواز بود و یه قلاب... جایی هم مشکل دیوار نامرئی موجود بود که اونم تو یه جای دیگه ست.
اصلا ژل انفجاری رو بدست آوردین؟ فکر نمی کنم به جایی که ماشیتنون رو زندانیها دارن خراب می کنن رسیده باشین!... شرح ماموریتون چیه؟
راهنمای بازی به فارسی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ehsans3p; 30-07-2010 at 21:20.
مرسی..ولی الان 5 ساعتی هست که از اونجاهاش گذشتم...
مشکل من وقتی بود که پرواز نمی کرد و الان که دقت کردم میبینم بیشتر جاها بهش احتیاج داشتم که به لطف دوستان با استفاده از کرک سالم درست شد
من الان 47 درصد رسیدم چقدر دیگه از بازی مونده تا تموم شه؟؟؟
سلام رفقا .
من از اولی که این بازی اومد میخواستم بگیرم ولی چون حال و حوصله ی سرو کله زدن و کرک بازی رو نداشتم، بیخیالش شدم تا الآن که انگاری کرک درس حسابی براش اومده . با این کرک میشه بدون مشکل و ایراد از اول تا آخر بازی رو رفت دیگه ؟ جایی گیر نداره که مجبور به تعویض کرک و ... بشیم ؟!
ممنون .
آگه دنبال علامت سوال ها نری تو 68% بازیو تموم میکنی
من که تو حین بازی علامت سوالهارو هم جمع میکردم رو 85% تمومش کردم
ولی فکر کنم defult ش همون 68%ه
دادا من یه جای بد گیر کردم...
من الان 55 درصد رفتم...تقریبآ بعد از اون مرحله ای که تو یک اتاق هست 3تا در هم جلوشه که یک نره غول میاد بیرون با کلی آدم که اونا رو که زدم بعدش تو نقشه یه جا دیگه رو نشون میده...اینم عکسش
این دقیقآ جایی هست که تو نقشه نشون داده ولی خب حتمآ تعجب آوره چون با اینکه من الان دارم میبینم جلوم بازه و باید ادامه بدم ولی باورتون نمیشه اگه بگم نمیره جلوتر و انگاری یه چیزی گیره و نمیشه رفت!!!!
تازه من از این مسیر هم که میرم باز یه جا همین مشکل رو دارم
همش کرکها خرابه.آخه خدایی این دیگه چه مشکلیه به تور ما خورده![]()
Last edited by B.3.S.T; 31-07-2010 at 14:45.
عجبببببببببببببببب....یعنی کسی نمیدونه مشکل از کجاست!![]()
سلام
من پروفایل آفلاینم که میسازم باز سیو نمیکنه،مدتهاست این مشکلو دارم اما هنوز نفهمیدم چکار کنم.من هنوز نتونستم این بازی رو ادامه بدم.راهنمایی دقیق میخوام
--------------------------------------
هر چیز را هر کس نداند هم چیز را همگان دانند
بابا خب حداقل یکی سیو بعد از اینجا رو بزاره....(خوشم میاد یک نفر پیدا نمیشه مشکل آدمو حل کنه)
این همون مرحله ایه که باید بره جای Ivy همون دختره که قدرت کنترل گیاهان رو داره...
Last edited by B.3.S.T; 02-08-2010 at 12:44.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)