تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 184 از 1042 اولاول ... 84134174180181182183184185186187188194234284684 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,831 به 1,840 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

سلام دوستان من یه مدتی نبودم چون سرویسم قطق شده خطمم از رانژه در اومده افروز داشتم حتما میدونید
    ما خواستسم از شاتل بگیریم اولا که گفتن اصلا مودم Linksys & Dlink با تجهیزات ما مشکل داره حالا اینو بیخیال
    گفتن باید کپی شتاسنامه مالک خط بدین منم گفتم خط به اسم پدربزرگمه که فوت کرده گفتش یا یه کپی از شناسنامش که مهر باطل شد نخورده باشه(که اصلا این خواسته غیر قانونیه)یا برگه انحصار وراثت (عجب بدبختی داریم ما)
    منم گفتم کپیشو که نداریم بعدشم اصلا انحصار وراثت نشده
    گفتن نمیشه باید یکی از اینا باشه من چیکار کننننننننننننننم؟؟؟؟؟؟؟
    امروز (یعنی بعد 5 روز)از شاتل 4 تا میس کال افتاده بود نمیدونم چیکار داشتم فردا زنگ میزنم بهشون
    ولی واقعا شاتل دیگه شورشو در اورده
    اگه قراره مخابرات ایراد بگیره که پس چرا به افروز ایراد نگرف من به افروز قبضو دادم(که به اسم بابابزرگمه با کپی شناسنامه بابام)هیچ کشکلی هم نبود
    حالا فردا زنگ میزنم اگه قبول نکردن من میخوام کپی شناسنامه بابامو اسمشو عوض کنم اسمه بابازرگمو بزارم که دیگه همه چی حل میشه بازم میگم (اگه مخابرات گیر بود دفعه قبلم نمیتونستم بگیرم)پس شاتل گیر میده الکی کپیو یه جوری دورست میکنم هیچکی نفهمه فقطم یه اسمو میخوم عوض کنم
    خداکنه بشه
    قانونی ترین کار بری مخابرات و خط رو به اسم پدرت کنی

که اونم کلی دردسر داره و نمی صرفه
    در مورد اون مشکل بهشون بگو خوب من ماه پیش از فلان جا اینترنت می‌گرفتم مشکلی پیش نیومد..

پروفشنال tina salehe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Meshad

پيش فرض

سلام دوستان من یه مدتی نبودم چون سرویسم قطق شده خطمم از رانژه در اومده افروز داشتم حتما میدونید
    ما خواستسم از شاتل بگیریم اولا که گفتن اصلا مودم Linksys & Dlink با تجهیزات ما مشکل داره حالا اینو بیخیال
    گفتن باید کپی شتاسنامه مالک خط بدین منم گفتم خط به اسم پدربزرگمه که فوت کرده گفتش یا یه کپی از شناسنامش که مهر باطل شد نخورده باشه(که اصلا این خواسته غیر قانونیه)یا برگه انحصار وراثت (عجب بدبختی داریم ما)
    امروز (یعنی بعد 5 روز)از شاتل 4 تا میس کال افتاده بود نمیدونم چیکار داشتم فردا زنگ میزنم بهشون
    اگه قراره مخابرات ایراد بگیره که پس چرا به افروز ایراد نگرف من به افروز قبضو دادم(که به اسم بابابزرگمه با کپی شناسنامه بابام)هیچ کشکلی هم نبود
    حالا فردا زنگ میزنم اگه قبول نکردن من میخوام کپی شناسنامه بابامو اسمشو عوض کنم اسمه بابازرگمو بزارم که دیگه همه چی حل میشه بازم میگم (اگه مخابرات گیر بود دفعه قبلم نمیتونستم بگیرم)پس شاتل گیر میده الکی کپیو یه جوری دورست میکنم هیچکی نفهمه فقطم یه اسمو میخوم عوض کنم
    خداکنه بشه
    صبا نت کپی نمیخواد فقط شماره شناسنامه مالک خط رو از من خواست که من برای بدست آوردن شماره شناسنامه صاحب خط دو سه هفته معطل شدم چون صاحب خط یک پیرزالی بوده که حدود 100 سال پیش فوت کرده بود

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خداکنه بشه
    دوست خوبم، از پست های قبلی تون فکر میکنم، توانایی مالی شما به اندازه ای باشه که به راحتی بتونید یه خط بخرید . . .
    پس این کار رو انجام بدین دیگه؛ منتظر چی هستید؟
    105 تومن قیمتش هست . . . ولی در عوض یک عمر راحت میشید واین خط رو هر وقت هم که بخواهید میتونید به مکان دیگه ای انتقال بدید . . .
    موفق باشید

4. این کاربر از tohidkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

خط جدید شده 50 تومن.

آخر فروم باز darvish1900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نه دوست عزیز در حد حرف بود عملی نشد هنوز همون105 تومان چند وقت پیش وزیر مربوطه گفت بسترش رو نداریم

7. این کاربر از darvish1900 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

نه دوست عزیز در حد حرف بود عملی نشد هنوز همون105 تومان چند وقت پیش وزیر مربوطه گفت بسترش رو نداریم
    بسترش را نداریم نه!!!

اگه قیمتو کم کنیم میترسیم ورشکست بشیم

آخر فروم باز shahramcat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام

کسی از شرایط فسخ قرارداد با پارس آنلاین چیزی میدونه ؟

قضیه اینکه منطقه ما فقط الان 384/192 دارن اونم قرارداد 1 ساله پیش پرداخت ! بیشرفا !

حالا میخام بدونم اگر بگیرم بعد از مثلا 2 ماه پس بدم چقدر کم میکنن ؟

مرسی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام

کسی از شرایط فسخ قرارداد با پارس آنلاین چیزی میدونه ؟

قضیه اینکه منطقه ما فقط الان 384/192 دارن اونم قرارداد 1 ساله پیش پرداخت ! بیشرفا !

حالا میخام بدونم اگر بگیرم بعد از مثلا 2 ماه پس بدم چقدر کم میکنن ؟

مرسی
    فکر کنم یه نمه اشتباه کردی چون پارس آنلاین سرویس 384/192 نداره 384/256 هست شاید منظورت شاتله چون شاتل این سرویس رو داره و خبر دارم که بعضی از مناطق بدلیل سرمایه گذاری زیاد اینطوری قرارداد میبندن.
    ولی اگه مطمینی پارس آنلاین هست فسخ قرارداد بعد از کسر مقدار مصرف شده عین پول رو برمیگردونن ضمن این که:
    در صورت فسخ قرارداد در کمتر از 3 ماه اشتراک، بشرط تایید صحت کارکرد مودم توسط کارشناسان فنی پارس و ارایه کامل ملحقات مودم ( شامل: جعبه، CD و ... ) هزینه مودم عینا مسترد خواهد شد.

11. این کاربر از ایدون بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shahramcat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

فکر کنم یه نمه اشتباه کردی چون پارس آنلاین سرویس 384/192 نداره 384/256 هست شاید منظورت شاتله چون شاتل این سرویس رو داره و خبر دارم که بعضی از مناطق بدلیل سرمایه گذاری زیاد اینطوری قرارداد میبندن.
    ولی اگه مطمینی پارس آنلاین هست فسخ قرارداد بعد از کسر مقدار مصرف شده عین پول رو برمیگردونن ضمن این که:
    جناب درست گفتی من اشتب کردم ! 384/256 هست .....

ممنون ازت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوست خوبم، از پست های قبلی تون فکر میکنم، توانایی مالی شما به اندازه ای باشه که به راحتی بتونید یه خط بخرید . . .
    پس این کار رو انجام بدین دیگه؛ منتظر چی هستید؟
    105 تومن قیمتش هست . . . ولی در عوض یک عمر راحت میشید واین خط رو هر وقت هم که بخواهید میتونید به مکان دیگه ای انتقال بدید . . .
    موفق باشید
    سلام من متوجه نشدم یعنی چی ؟
    خط خریدن ؟
    من دارم تقریبا ماهی 85.000 تومان هزینه اینتر نت میدهم که با سرعت بالای 50 تا نزدیک 60 دانلود کنم اونم فقط 30 گیگابایت در ماه اگه جایی هست که با این هزینه سرعت دانلود بالا تری به من بده من خریدارم لطفآ راهنمایی کنید حالا اگه ماهی 105 تومان هم بشه همچین مهم نیست قابل تحمله به شرط اینکه سرعت دانلود من بره بالا تر ازاین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •