قانونی ترین کار بری مخابرات و خط رو به اسم پدرت کنی
که اونم کلی دردسر داره و نمی صرفه
در مورد اون مشکل بهشون بگو خوب من ماه پیش از فلان جا اینترنت میگرفتم مشکلی پیش نیومد..
قانونی ترین کار بری مخابرات و خط رو به اسم پدرت کنی
که اونم کلی دردسر داره و نمی صرفه
در مورد اون مشکل بهشون بگو خوب من ماه پیش از فلان جا اینترنت میگرفتم مشکلی پیش نیومد..
صبا نت کپی نمیخواد فقط شماره شناسنامه مالک خط رو از من خواست که من برای بدست آوردن شماره شناسنامه صاحب خط دو سه هفته معطل شدم چون صاحب خط یک پیرزالی بوده که حدود 100 سال پیش فوت کرده بود
دوست خوبم، از پست های قبلی تون فکر میکنم، توانایی مالی شما به اندازه ای باشه که به راحتی بتونید یه خط بخرید . . .
پس این کار رو انجام بدین دیگه؛ منتظر چی هستید؟
105 تومن قیمتش هست . . . ولی در عوض یک عمر راحت میشید واین خط رو هر وقت هم که بخواهید میتونید به مکان دیگه ای انتقال بدید . . .
موفق باشید![]()
نه دوست عزیز در حد حرف بود عملی نشد هنوز همون105 تومان چند وقت پیش وزیر مربوطه گفت بسترش رو نداریم![]()
بسترش را نداریم نه!!!
اگه قیمتو کم کنیم میترسیم ورشکست بشیم![]()
سلام
کسی از شرایط فسخ قرارداد با پارس آنلاین چیزی میدونه ؟
قضیه اینکه منطقه ما فقط الان 384/192 دارن اونم قرارداد 1 ساله پیش پرداخت ! بیشرفا !
حالا میخام بدونم اگر بگیرم بعد از مثلا 2 ماه پس بدم چقدر کم میکنن ؟
مرسی
فکر کنم یه نمه اشتباه کردی چون پارس آنلاین سرویس 384/192 نداره 384/256 هست شاید منظورت شاتله چون شاتل این سرویس رو داره و خبر دارم که بعضی از مناطق بدلیل سرمایه گذاری زیاد اینطوری قرارداد میبندن.
ولی اگه مطمینی پارس آنلاین هست فسخ قرارداد بعد از کسر مقدار مصرف شده عین پول رو برمیگردونن ضمن این که:
در صورت فسخ قرارداد در کمتر از 3 ماه اشتراک، بشرط تایید صحت کارکرد مودم توسط کارشناسان فنی پارس و ارایه کامل ملحقات مودم ( شامل: جعبه، CD و ... ) هزینه مودم عینا مسترد خواهد شد.
جناب درست گفتی من اشتب کردم ! 384/256 هست .....
ممنون ازت
سلام من متوجه نشدم یعنی چی ؟
خط خریدن ؟
من دارم تقریبا ماهی 85.000 تومان هزینه اینتر نت میدهم که با سرعت بالای 50 تا نزدیک 60 دانلود کنم اونم فقط 30 گیگابایت در ماه اگه جایی هست که با این هزینه سرعت دانلود بالا تری به من بده من خریدارم لطفآ راهنمایی کنید حالا اگه ماهی 105 تومان هم بشه همچین مهم نیست قابل تحمله به شرط اینکه سرعت دانلود من بره بالا تر ازاین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)