3 هفته دیگه؟؟!
پیش 1؟
3 هفته دیگه؟؟!
پیش 1؟
پس فکر کردی چند دیه
هرچی دیرتر بهتر چون آدم میتونه علاوه بر درسهای تموم شده تستهای جدید را بزنه و دروس جدید را شروع کنه..
هرکی قبل از عید تمام درسهای سخت را تمام کرده باشد و 3 ماه آخر جمع بندی را انجام بده قطعا پیروز خواهد شد..
دوستان چند سوال:
برای معانی عربی از چه روشی استفاده میکنین؟؟
من از روش حذفی گزینها استفاده میکنم خیلی هم جواب میده ولی باید از همون قبل قواعد مسلط باشین.
شماها چقدر از درسهای کنکور خواندین؟ کدامشون را تموم کردین؟
Last edited by farhad_realmadrid; 25-12-2008 at 23:07.
براي معناي عربي 3 نوع تست عربي داريم
1- سوالات تعريب كه با كمك قواعد معنايي افعال و ضماير مي شه بهشون جواب داد . معمولا 5 تان
2- سوالات عربي به عربي كه يدونه است بايد به معنا تسلط داشته باشيد با كمك كتابهاي ترمينولوژيو نشر الگو
3- تستهاي درك مفهموم كه بايد به معناي جملات تسلط داشته باشين مانند نشر الگو و ايد فيلي
سلام
من دارم با قلمچی پیش می رم و از دروس پیش 2 هنوز یه کلمه هم نخوندم....
سعی می کنم پایه ها رو قبل از عید تموم کنم ولی پیش رو با قلمچی میام...
سلام
آره دیگه ...
بعد از امتحانات نیم سال اول دوره پیش دانشگاهی..
موفق باشید
lomon aziz:
من میخوام تو این 3 هفته زیست 2 فصل 5/6/7/8
+5پیش
رو بخونم. یعنی ژنتیک!
به نظرتون چه جوری ژنتیک بخونم؟
...
مثال از رو چی حل کنم؟
![]()
Last edited by f.taghizadeh; 26-12-2008 at 00:25.
سلام ، ok ! قبوله !
حواسم نبود مثناها علامت فرعی اعرابشون در حالت رفع "الف" هست ! تمرکزم روی اب و ذونعمة بود !
البته من سوال اوشون !!! رو درست جواب دادم چون سوالشون راجع به اعراب اب و ذونعمة بود !
در ضمن یکی که اشتباه می کنه که اینقدر بزرگ نمی کنن اشتباهشو اونم با فونت 120 !![]()
مرسی از تذکرت !
موفق باشی![]()
سالم از دوستان چه کسانی در ازمون شرکت تعاونی(سنجش) شرکت می کنند ؟
از ازمونش راضی هستید ؟
به نظرشما سوالای امروز کانون سخت تر از قبلی بود یا آسون تر ؟
من که اختصاصی رو بد تر از قبلی زدم
یک روز از نفر اول مسابقه دو ماراتن می پرسند:در وسط مسابقه ،و هنگام دویدن این مسیر طولانی چه احساسی داشتی؟
و او در جواب گفت : آنقدر خسته بودم که می خواستم بی خیال مسابقه بشم و خودم را از ادامه مسابقه کنار بکشم ولی به خودم گفتم فقط ادامه بده!!!!!!!!!!
زمستان از راه رسیده و طبق معمول هرسال زمان خواب زمستانه شروع میشه.دوستان شما اگر میخواهید در این راه موفق بشید، باید زمانی که دیگران کمتر درس می خوانند بیشتر درس بخوانید!!!!
فقط ادامه بدهید.
Last edited by majid.khaledi; 26-12-2008 at 12:39. دليل: ایراد تایپی
واقعا سخت تر بود اکثر درسا سخت تر بود
این چه وضشه اومده 15 تا سوال از دوسالانه ها داده خوب ما که نداریم حقمون ضایع میشه فکر کنم کپی همون سوالا هم بود یعنی جواب تست هم همون میشد این یعنی کسی که دوسالانه خونده میتونه بدون فکر 15 تا تست اختصاصی رو بزنه و این یعنی بیش از 1000 تا رو ترازش میاد اهههههههه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)