اين انيميشن جمعه عصر پخش شد ساعت 5 و خيلي هم قشنگ بود كلي هم خنده دار بود حتي دوبلش هم چسبيد البته كار اين گلوري قبلي و چي چي جوان فعلي هم خيلي پيشرفت كرده و خلاصه اينكه عجيب بود با وجود هيچ تولد و مراسم خاص و اينا شبكه 2 از اين كارا بكنه!!!
اين انيميشن جمعه عصر پخش شد ساعت 5 و خيلي هم قشنگ بود كلي هم خنده دار بود حتي دوبلش هم چسبيد البته كار اين گلوري قبلي و چي چي جوان فعلي هم خيلي پيشرفت كرده و خلاصه اينكه عجيب بود با وجود هيچ تولد و مراسم خاص و اينا شبكه 2 از اين كارا بكنه!!!
حق باش ماست . جالب بود و باعث تعجب که یهو اینقدر پیشرفت کنن
دیشب سینما ماورا از کازان فیلم گذاشته بود؟ اتوبوسی به نام هوس بود؟
سینما اقتباس.فیلم وحشت در خیابانها از الیا کازاندیشب سینما ماورا از کازان فیلم گذاشته بود؟ اتوبوسی به نام هوس بود؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
ببخشید که بازم مزاحمتون شودم
اول از همه اقا این کیفیت شبکه چهار مال خیلی خوب شوده نسبت به قبل
فکر کنم این دستگاهشون رو ارتاق دادن یا بهتر ش کردندخدا را شکر
------------------------------------
اقا این فیلم چیه "Horton Hears a Who" کسی می تونه در موردش
کمی توضیح بده
ممنون می شم و کی نشونش می ده
خدا خافظ
آقا ما بخوایم معرفی فیلمها رو با عکس ببینیم و با معرفی کامل مثل قبل باید کی رو ببینیم؟
ما سعید میخوایم یاللا !!!
به شدت تایید میشود
سعید کجایی؟؟؟![]()
Horton Hears a Who درباره فيلي بنام هورتونه كه يه روز اتفاقي متوجه صداي جيغ يه گرده گل مي شه و انو نجات مي ده! البته هيچكس حرفشو باور نمي كنه اما روي اون گرده گل يه شهر بزرگ بنام Whoville وجود داره كه موجوداتي بنام Whos در اون زندگي مي كنن با يه شهردار كه 69 تا دختر و يه پسر داره و آرزو داره پسرش يه روز جاشو بگيره اما پسرش اينو نمي خواد! هورتون و شهردار با هم دوست مي شن ( فقط صداي همديگه رو مي شنون) اما نه هيچكس حرف شهردار رو كه مي گه دنياشون روي يه گرده است باور مي كنه و نه حرف هورتون رو كه مي گه يه دنيا روي يه گرده گل وجود داره!
و باقي ماجرا
اين انيميشن از روي كتابي به همين نام ساخته شده كه شعارش اينه: "a person's a person no matter how small"
تكرار هم نداره!
قصد من اصلا معرفی فیلم نبودا !!! دوستمون گفتن دیشب چی داد گفتم این.آقا ما بخوایم معرفی فیلمها رو با عکس ببینیم و با معرفی کامل مثل قبل باید کی رو ببینیم؟
ما سعید میخوایم یاللا !!!
وگرنه خود من هم دوست دارم تاپیک با همون سبک قبلی ادامه پیدا کنه.
سلام گرامی...
دوستان هم اصلا نظرشون به شما نبود... این جا کارش اطلاع رسانی ست..خوب آقا سعید هم این چند وقت به موقع اطلاع رسانی می کردند.. ولی چند وقتی ست به این تاپیک کم لطف شدند...
آقا سعید کجایی؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)