مشکل دقیقا همینه،14 روزه سرویس رو گرفتم 2 گیگش رفته حالا باید 16 روز رو با 500 تا سر کنم یا ترافیک بخرم.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
مشکل دقیقا همینه،14 روزه سرویس رو گرفتم 2 گیگش رفته حالا باید 16 روز رو با 500 تا سر کنم یا ترافیک بخرم.
سلام.
میرید به این آدرس:
یوزر و پسورد رو وارد میکنید. و وارد کنترل پنل میشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا یه صفحه براتون باز میشه که شامل چند تب هست.
در تب صفحه ی اول، در وسط صفحه، میتونید اعتبار باقی مانده رو ببینید.
روی تب گزارش اتصالات، کلیک کنید.
صفحه ای مشابه این براتون باز میشه:
ستون BytesIN مربوط به دریافت هاتون هست.
ستون BytesOut مربوط به ارسال ها تون هست.
و ستون Credit Used کل مصرف تون رو در مدت زمان کانکشن قبلی نشون میده.
چند نکته:
هر مصرفی که در اینترنت دارید، از حسابتون محسوب میشه.
توضیح دقیق:
هنگامی که شما از کوچکترین مورد در اینترنت استفاده کنید، مثلا در یاهو مسنجر، Sign in بشید. یا یک صفحه رو باز کنید. چه اتفاقی میافته.....؟
برنامه یا مرورگر شما، درخواستی به سرور میفرسته که از روی اون، Sign میشید یا صفحه ای براتون باز میشه.
خب! اون دستوری رو که توسط سیستم شما فرستاده شد، جزء آپلود یا همون Bytes Out محسوب میشه.
و اونی که بعد از ارسال دستور براتون ظاهر میشه، (مثلا صفحه ی وب رو در حال باز شدن میبینید) جز دانلود یا همون Bytes IN محسوب میشه.
در هنگام دانلود فایل هم همینطور هست.
برای دانلود یک فایل 80 مگی، سیستم شما، چیزی حدود 20 الی 25 مگابایت ارسال خواهید داشت. یعنی اگه یک فایل 100 مگی داشته باشید، 130 مگابایت از اکانتتون کم میشه؛ از روی این فرمول:
Bytes In + Bytes Out = Credit Used
تصویر بالا هم گویای این حقیقت هست.....
موفق باشید
شاتل خودش میگه مشکل از ماست
و اینکه مراکز مخابراتی متفاوتی داره
دلیل نمیشه که
کاملا مشخص هست که فشار میاد حتی استاد بیزمت هم تایید کرده حرفو
بابا ما که حرفی نداریم که.شما از شاتل نتیجه نگرفتی رفتی یه جای دیگه.انشا الله اونجا نتیجه مطلوب رو بگیری.
ولی در شاتل فکر کنم شما ازهمه بیشتر گله کذاری می کنین.در هر حال.
بعد از چندی دوری از این سایتهای ISP امروز یه سر رفتم بخش تعرفه ی ماکس نت .. . .
قدیما یادمه خیارشور فروشها محصولات ! شون رو دسته بندی میکردن : ( خیار شور نول / خیارشور ویژه )
الان حکایت ماکس نت هم شده همین :
با دیدن این عکس چند تا سوال برا بیننده بوجود میآد :
) این چه سرویسی هست که نوع معمول و +2 آن قیمتش یکیست ؟
) کلمه ی سوپر و ویژه با خیارشور و بنزین نسبتی دارد ؟ ( سببی یا نسبی ! )
) تفاوت این نوع سوپر ویژه با سرویس قبلی در چیست ؟
علیرغم اینکه دوستان ماکس نتی جدیدا از افزایش نسبی سطح سرعت سرویس هاشون ابراز رضایت میکنند ولی اضافه کردن سرویس جدید ان هم از نوع سوپر ویژه ! دلیل محکمیست بر اینکه ماکس نت هم می خواد وارد جریان سرعت بیشتر و محدودیت حجمی کم ( همانند سایر شرکت ها ! ) بشود
و تساوی نوع دو سرویس بالایی ( مخصوص مشترک خانگی و نه اداری ) از لحاظ سرعت و تفاوت آنها در قیمت هم بیانگر این است که برادرانمان در ماکس نت به این نتیجه رسیده اند که دوران حکومت و گرانفروشی در سایه ی یک اسم ( به قول امروزی ها برند ! ) به سر آمده ولی همچنان کاهش تعرفه رو دلیل بر زیر سوال رفت برند ! شان میدانند
خیر
هر ان چه حس میکنم از سرعتش
بر انگشتانم میاورم و ان رو میتایپم و در فروم قرار میدهم
خیلی جالب بود![]()
سلام
بالاخره منم امروز رفتم و سرویس +128 سه ماهه همارا رو گرفتم (بعد از سالها انتظار و راه اندازی مرکز ما توسط همارا) ، انشاا... درخواستم فردا میره مخابرات (مرکز ستارخان) و گفتند اگه مشکل خاصی نباشه تا فردا عصر وصل میشه !
فقط دوستان لطف کنند تنظمیات مربوط به همارا سیستم (مشخصات سرور ارتباطی) رو به من بگند تا فردا در مودمم ست کنم (مودم من tp-link 8811) منظورم VPI و VCI و DNS هستش
راستی یوزر نیم و پسوردم رو میدونم
صفحه تنظیمات مودم tp-link هم 192.168.1.1 هستش دیگه ؟ یوزنیم و پسورد مودم هم admin هستش ؟
ممنون
(با معرفی هر نفر مشترک جدید به خانواده بزرگ هماراسیستم 10% تخفیف در سرویس های درخواستی خود هدیه بگیرید. تنها کافیست هر کدام از این برگه های دریافتی خود را که در ازای خرید سرویس اینترنت پرسرعت adsl دریافت کرده اید، به دوستان خود تقدیم نمایید. در صورتی که دوستان معرفی شده شما به این شرکت مراجعه و سرویس اینترنت adsl خریداری نمایند، به ازای هر نفر مشترک جدید، 10% تخفیف در تمدید اینتنرت خود هدیه خواهید گرفت.
مشترکین جدید نیز با ارائه این برگ از 10% تخفیف در خرید سرویس اینترنت adsl برخوردار خواهند بود.
در هنگام خرید یا تمدید سرویس خود، کارت تخفیف را از واحد فروش دریافت نمائید.)
چیز خوبیه.عالییه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)