آقا هیچ فرق نمی کنه همشون قطعاتشون مال یکی هستن فقط منتاژ ها فرق میکنه
آقا هیچ فرق نمی کنه همشون قطعاتشون مال یکی هستن فقط منتاژ ها فرق میکنه
سلام
ممنون از جوابتون
چرا سری tz رو انتخاب نکردی ؟ سبکتره که ، نکنه پرفورمنسش خیلی پایین تره ؟
ممنون می شم اگه کمک کنید
حامد
یعنی میخوای بگی اندازه LCDرابطه مستقیم با اجرای بازی داره؟؟؟؟؟؟؟
بهترین گزینه برای بازی تو بازار چه لپتاپی هست؟؟؟؟؟؟؟آخه من از دل میترسم.یکمی زیادی کت و کلفته.GPS داره؟؟؟؟فینگر پرینت چطور؟؟؟؟؟؟
العان رفتم تو این سایت مشخصاتش رو اینجوری بهم داد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Dell XPS M1530 (Core 2 Duo T7500 Processor 2.2GHz, 2GB RAM)
درسته سری TZ دارای CPU های قدیمی core solo و low voltage هست ... این سری سرعت و قدرت کمی داره ولی بیشتر توی سری ultra portable قرار میگیره و برای کسی نی که دائما میخواهند در دستشون حملش کنند مناسبه
این سری برای کارهای پربازده جوابگو نیست هرچند تکنولوژی های روز به کار رفته و ظرافتی بخصوص داره اما قوی نیست
اون اختلاف قیمت احتمالا به خاطر گارانتی هست .... البته کیفیت مونتاز مالزی کمی پایین تر هست ( جدیدا میگن اسنطور شده البته من ندیدم) ... فرقی نداره الان poland همان کیفیت Ireland میزنه
اندازه LCD -> سایز خود لپ تاپ برای توسعه و افزایش خنک سازی سیستم -> استفاده از قطعات بالا CPU و گرافیک برای بازی و کارهای high performance
بهترین گزینه توی ایران برای بازی XPS dell M1530 و در قیمت های بالاتر ASUS VX و ASUS GS (مدلهای جدید که فکر نکنم گارانتی های معتبر دیجیتال و ایسوز داشته باشند) و Toshiba X205 که کارت گرافیکی قوی داره البته نه به اندازه XPS که 17 اینچی هست
پس XPS M1530 بهترین گزینه میتونه باشه
GPS ؟؟؟ نداره !!!
Finger print ؟ بله داره ... مجهز به سنسور پیشرفته biometric هست مثل سونی ها و اچ پی ها
ظریفترین دل ها XPS هستند ... کت و کلفت چیه !!!![]()
salam
sharmande ke nemitoonam farsi type konam
khastam bebinam ta saghfe 1.700 aya hp dv 2860 behtarine
cpu 2.5 6m
ram 4gig
hdd 320
lcd 14.1
geforce 8400
rasti nemikham vaznesh ziyad tare 2.5kg bashe .lcd ham az 14.1 kamtar nabashe va ghiyafeo keyfiyate khobi dashte bashe akhe migan hp zod dagh mikone
mersi
ای بابا هیچ کس جواب ما رو نمیده
من به تازگی لپتاپ Dell XPS M1530 خریدم و طبیعتاً چند تا سوال داشتم (امیدوارم اینجا محل مناسبی برای مطرح کردن این ها باشد)
1. این خِر خِر خفیف(Noise) که دائماً شنیده میشه طبیعیه؟
2. من فکر می کنم با کارت گرافیکم مشکلی دارم. هنگام بازی ها (نه چندان قوی) با افت فریم وحشتناکی رو به رو هستم.
3. نرم افزار iTunes که من به شدت به آن علاقه مندم تحت این لپتاپ به شدت کند کار می کند افکت Cover Flow بسیار کند است و عکس ها را 4 5 تا در میان به سرعت بسیار کند و نا هموار طی می کند!
4. در ضمن همۀ درایور ها بروز می باشند و با دقت چک شده اند.
5. داغ شدن قسمت اطراف Touch pad طبیعیست؟
6. برای رفع حدودی کندی سیستم عامل نامطبوع Vista کاری می شود کرد؟
Last edited by hossein.azizi; 14-07-2008 at 00:42.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)