تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 184 از 905 اولاول ... 84134174180181182183184185186187188194234284684 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,831 به 1,840 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

معمولا توی کاربراتوری ها روی موتور هم تاثیر داره( جالبه)

بله تاثير داره، چون مكش هوا براي كاركرد بوستر ترمز ،از طريق موتور تامين ميشه و اگر لوله بوستر يا يكي از سوپاپهاي مربوط به اون( سوپاپ روي بوستر يا منيفولد) خراب بشه و هوا بكشه، اين هواي اضافي وارد جريان تركيب شدن سوخت و هوا شده و باعث بهم خوردن تناسب اون ميشه و در نهايت لرزش و بد كاركردن موتور رو به همراه خواهد داشت.
    گاهي براي پيدا كردن محل دقيق نشت هوا، ( زماني كه صداي مكيده شدن و نشتي هوا رو ميشنويم اما محل دقيق رو نميتونيم تشخيص بديم)از آب استفاده ميشه و با ريختن مقدار كمي آب روي مناطقي كه شك داريم، تغيير صداي مكش و مكيده شدن آب به داخل ترك، شيار و يا شكاف و پارگي رو ميشه ديد. اين كار رو با روغن هم انجام ميدن اما كثيف كردن موتور رو به همراه داره.
    در اتومبيل ،مرتبا بايد لوله هاي لاستيكي بنزين و هوا و آب و روغن ترمز و...رو چك كرد چون زير موتور و زماني كه درب كاپوت بسته است، شرايط سختي از نظر دما وجود داره و فشار و كشش و البته سرد و گرم شدنهاي متوالي عمر اين لوله ها و جنت و لوازم لاستيكي و پلاستيكي رو كاهش ميده، بخصوص كه قطعات مناسب و با كيفيت هم كلا در بازار كم شده.

2. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام

ماشیدن 405 2000، واشر لاستیکی زیر شیلنگ باد که به بوستر ترمز وصل میشه خراب شده و از زیرش باد میده (همین که در عکس ضمیمه علامت زدم)
    هر کجا گشتم نتونستم پیدا کنم. به نظرتون اگر با نوار تفلون محکمش کنم کافیه؟ وقتی ترمز گرفته میشه فشار باد در این قسمت تفاوتی میکنه؟
    با تایید عرایض دوستمان camaro lt
    اگه واشر لاستیکی خودش گیر نیومد واشر قدیمی رو ببر یه مغازه واشر بری 30ثانیه ای دقیقا همونو برات میزنه

4. این کاربر از hosein002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

ســلام...

شماره 1 ايي كه علامت زدم فكر ميكنم دريچه گاز باشه ميخواستم ببينم وقتي ماشين خاموش هست نبايد درش بسته بشه..؟؟؟براي من باز بود..با دست ميخواستم ببندمش سفت بود ..ديگه زور نزدم..گفتم شايد نبايد بسته بشه....

سوال دوم...

ساسات ماشين فكر ميكنم مشكل داره...يعني وقتي ميكشي كامل برنميگرده سر جاش....سر همين پدال گاز تا آخر به نرمي حركت نميكنه....تا قسمتيش نرمه.....قسمت انتهايي بايد زور بيشتري بزني تا پدال رو تا ته فشار بدي...و يه صدايي هم ميده موقع فشار دادن پدال (خودم حس ميكنم سيم درگير هست و با فشار دادن وقتي آزاد ميشه صدا ميده...يه صداي تق..).حدس خودم شماره 2 يا 3 هست...ممنون ميشم راهنمايي كنيد.

.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Mahdi/s; 19-11-2012 at 21:22.

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان پرشیا xu7 دارم مدت کوتهیه که مخصوصا وقتی ماشین یکم سرد تره و یا اگه دنده گاز کم و زیاد کنم یه حلت توک شدید به ماشین وارد میشه البته کم پیش میاد ولی اگه مثلا توی دنده 4 مجبور شم گاز و کم و زیاد کنم .از چی میتونهباشه ماشین خیلی وقت نیست که دیاگ تنظیم شدهو شمع ها و فلتی بینزین چک و تمیز شده روغن هم از زمانی که با فیلترها عوض کردن 800 تا بیشتر نرفتم ممنون

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ســلام...

شماره 1 ايي كه علامت زدم فكر ميكنم دريچه گاز باشه ميخواستم ببينم وقتي ماشين خاموش هست نبايد درش بسته بشه..؟؟؟براي من باز بود..با دست ميخواستم ببندمش سفت بود ..ديگه زور نزدم..گفتم شايد نبايد بسته بشه....

سوال دوم...

ساسات ماشين فكر ميكنم مشكل داره...يعني وقتي ميكشي كامل برنميگرده سر جاش....سر همين پدال گاز تا آخر به نرمي حركت نميكنه....تا قسمتيش نرمه.....قسمت انتهايي بايد زور بيشتري بزني تا پدال رو تا ته فشار بدي...و يه صدايي هم ميده موقع فشار دادن پدال (خودم حس ميكنم سيم درگير هست و با فشار دادن وقتي آزاد ميشه صدا ميده...يه صداي تق..).حدس خودم شماره 2 يا 3 هست...ممنون ميشم راهنمايي كنيد.

.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوست عزیز دریچه گاز نباید تا آخر بسته بشه تا حالت سولوی ماشین حفظ بشه درمورد ساسات و سیم گاز هم خم شدن و کهنگی میتونه اونارو سفت کنه و همینطور خود کاربراتور .اگه اذیت میشید تمام سیستمو از کاربراتور تا سیم ها تمیز و بخوبی تنظیم نمایید .بالا بودن ساسات باعث بدکارکردن و مصرف بالای سوخت و گیر افتادن سیم گاز باعث بد گاز خوردن و در بعضی موارد خطر آفرین باشه شماره 2 سیم گاز شماست که در وضعیت مناسبی نیس و باید باز شه و تمیز شه و دوباره درست درجای خودش قرار بگیره . زیادی بالاست . شماره 3 سیم ساسات درست مشخص نیست ولی اونو هم تنظیم کنید و دریچه رو با فنر اون تنظیم کنید امیدوارم درست شه . درضمن اگر اشتباه نکنم 405 2000 هست ماشینتون ؟
    Last edited by kasra2002; 20-11-2012 at 13:39.

8. 2 کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

.اگه اذیت میشید تمام سیستمو از کاربراتور تا سیم ها تمیز و بخوبی تنظیم نمایید .بالا بودن ساسات باعث بدکارکردن و مصرف بالای سوخت و گیر افتادن سیم گاز باعث بد گاز خوردن و در بعضی موارد خطر آفرین باشه
    ســلام...ممنون...خوب ساسات كدوم يكي از شماره ها هست...و سيم گاز......
    ==
    ممنون ميشم از اطلاعات بقيه دوستان هم استفاده كنم...

10. این کاربر از Mahdi/s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوست عزیز پست بالا ادیت شده دوباره بخونید لطفا

12. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه pedramsr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام دوستان ، من یه 8 ماهی میشه یه پراید هاچ بک نیمه انژکتور خریدم ، موقع تست همون روز که خریدم آمپر آبش تا 3/4 رفت به فروشنده گفتم چرا آمپرش اینقدر بالاست ؟ گفت مدلشه و الان فنش روشن میشه میاد پایین که فنش روشن شد و اومد پایینتر ، همینجوری این 8 ماه باش میرفتم و میومدم تا اینکه گاهی تا ماشین داغ بود کاپوتو میزدم بالا صدای قلیدن از رادیات میومد و تا دست به در رادیات میزدم یکم میلرزید ، تا هم سرده چندبار در رادیاتو باز کردم (آبش قهوه ای بود اما چرب نبود) هر 2 ماه 1 بار هم حدود 300 سی سی آب رادیات بش اضافه میکنم تا پر شه میخواستم بدونم کلا اینا طبیعیه؟ (تا حالا ماشین جوش نیاورده به طوری که آب از رادیات سر ریز کنه و قشنگ معلوم شه جوش آورده)

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

شماره 2 سیم گاز شماست که در وضعیت مناسبی نیس و باید باز شه و تمیز شه و دوباره درست درجای خودش قرار بگیره . زیادی بالاست . شماره 3 سیم ساسات درست مشخص نیست ولی اونو هم تنظیم کنید و دریچه رو با فنر اون تنظیم کنید امیدوارم درست شه . درضمن اگر اشتباه نکنم 405 2000 هست ماشینتون ؟
    بله 2000 هست.....درمورد سيم گاز بيشتر توضيح ميدي..؟؟يعني چي بالاس...و سر جاش كجاست كه بايد بره..؟؟ممنون....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض مشکل در پژو پارس

سلام به دوستان بزرگوار
    من یه پرشیا مدل 87 که 70000 تا کار کرده دارم حدود سه ماهی هست صدای غیر طعبیی شنیده میشه صدایی شبیه کوبیدن یا ضریه تو موتور میاد (تقه مانند یا دنده مرده چق چق مانند) گاهی تو دور بالا هم میاد موقعه تعویض دنده هم میاد گازو کمو زیاد میکنم میاد در جا اروم گاز بدی میزونه اما وقتی یهو گاز میدی با یکی دو ضربه گاز میخوره یه مکانیک میگه بوش پیستونه یکی میگه ریتارده یکی میگه سیت سوپاپه یکی میگه پیستونت بغل میزنه آخ چی بگم به نظر شما مشکل از چیه؟
    برقی ماشین کامل چک شده سنسورها و ecu
    صدای سوپاپ شبیه چیه ؟صدای پیستون شبیه چیه؟
    من خودم الکترونیک خوندم، سرچ کردم و به یه موضوع رسیدم مربوط به ناک سنسور چون یه جا خوندم یه پایه باید +5 ولت باشه و یکی ارسال سیگنال و یکی هم نویز گیره که این +5 رو ندارم سیم کشی هم سالمه شاید از این باشه ؟
    نظر شما چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •