دوستان مموری 8 رو چند خریدید ؟؟![]()
راستی میشه بگید گوشیتون چه رنگی هست ؟؟ پشتش !!
سفید ؟ سیاه ؟ نقره ای ؟؟
![]()
![]()
![]()
دوستان مموری 8 رو چند خریدید ؟؟![]()
راستی میشه بگید گوشیتون چه رنگی هست ؟؟ پشتش !!
سفید ؟ سیاه ؟ نقره ای ؟؟
![]()
![]()
![]()
من 49 تومان گرفتم...ولي الان ارزون تر شده...
نقره اي ،ولي سفيدم ديدم...
مال من سفید هست
با سلام خدمت همه دوستان و اساتيد گرامي.
راستش من ميخوام توي اين هفته گوشي Nokia N82 رنگ مشكي بخرم ولي اين قدر حرف و حديث زياده كه آدم گيج ميشه ميخواستم از دوستان خواهش كنم كه كمكم كنيد كه موقع خريد بايد به چه چيزهايي توجه كنم تا سرم كلاه نره و همينطور چطوري گوشي با آپديت جديد بخرم البته اگه اومده باشه و همينطور توي پاساژ علائدين گفتند كه ديگه تمام گوشي هاي نوكيا ساخت كشور چين و كره هستش و ديگه كشور فلاند گوشي توليد نميكنه ميخواستم بدونم كه آيا اين قضيه صحت داره يا نه و اگه صحت داره فرقي بين كيفيت گوشيهاي ساخت كشور فلاند و كشورهاي چين و كره هست يا نه البته فروشندگان و خود نوكيا يعني شماره تلفن 23013 كه براي پاسخگويي گذاشتند ميگن كه نه و همه گوشي ها ساخت نوكيا هستند و فرقي بين كشور سازندش وجود نداره و همه تحت ليسانس نوكيا هستند و از لحاظ كيفيت هيچ فرقي با هم ندارند.
در ضمن ميشه بگيد كه اين گوشي چطور گوشي هستش كلا از همه لحاظ و كساني كه دارند آيا ازش راضي هستند يا نه.
راستش من بيشتر يه گوشي ميخوام كه از لحاظ كيفيت دوربين چه از لحاظ عكاسي و چه فيلم برداري در حد عالي باشه حالا من ميتونم روي اين گوشي از لحاظ كيفيت دوربين حساب كنم؟
با تشكر از همه شما عزيزان.
نمیشه ...
78 بخر پشیمون شدی ( که نمیشی ) من قاب گوشیمو عوض میکنم ، یه گوشیه نوی آببندی شده ی بدون مشکل اصل فنلاند + هزار تا کلیپ و برنامه ی ساین شده + ترکهای جی پی اس از جاهای کشف شدم بهت میدم ...باهم عوض کنیم :فی
سلام
منم همینو فهمیدم
فکر کنم بهتره آپدیت نکنیم تا برای پروداکت کد ما هم بیاد و باگهای احتمالی هم برطرف بشه...
قضیه چشمک به خاطر سرعت پایین اینترنت ایرانه. من version 20 آپدیت کردم چشمک زد.
اینطور که میگن باید سریع دانلود بشه کار به چند ساعت نکشه.
من به شما G810 سامسونگ رو پيشنهاد ميدم...عكاسيش از 82 بهتره با 3 برابر زوم نوري....
تاييد ميشه..!![]()
سلام... راستش من هم يه مدته که دارم در مورد n82 و g810 تحقيق ميکنم ...
مساله اي که هست اينه که اصولا گوشي هاي سامسونگ به اندازه ي گوشي هاي نوکيا قابليت نصب نرم افزارهاي مختلف را ندارند .... دوربين سامسونگ توي تاريکي نسبت به نوکيا کم مياره ... در ضمن فکر نکنم سرعت N82 را G810 داشته باشه !!!
اما خب ..سامسونگ طراحي گوشيهاش بي نظيره .... عکسهاي به نسبت بهتري در روز ميگيره ...
راستي من شنيدم صفحه N82 يه کم تاره !!! اين تيره بودن صفحه چقدره ؟ خيلي که نيست ؟؟؟اونقدر نيست که ضايع باشه !!! ؟؟؟
حالا از دوستان ... اگر کسي ميتونه منو راهنمايي کنه.... که کدوم گوشيو بخرم ... کدوم بهتره ....؟؟؟
------------------------------------
راستي .... کسي ميتونه بگه هنگام خريد نوکيا يا سامسونگ به چه نکات کليدي توجه کنم ... که حداقل احتمال اينکه گوشي تقلبي بهم بندازن کمتر بشه !!! ( راه هاي تابلو مثل #06#* يا #0000#* را بلدم !!!...به جز اينا !!! )
![]()
سیستم عامل ان82 و جی810 فرقی با هم ندارن ..... فقط انگیج II رو جی810 نصب نمیشه ( چون مخصوص نوکیاس )
تاری صفحه ان82 یا یه ترفند کوچیک حل میشه .... نورش میشه مثه ان95 8گیگ .....
عکاسی جی810 در روز از ان82 بهتره .... ولی جی810 در مکانهای تاریک و شب جلوی دوربین ان82 کم میاره ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)