تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 184 از 254 اولاول ... 84134174180181182183184185186187188194234 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,831 به 1,840 از 2539

نام تاپيک: خـــودروهــــای ســـنـــگـــيـــن و اتوبوس

اگه نباشه جاش خالی می مونه javadk123's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    بدترین جای ممکن...

پيش فرض

دوستان اینم ماشین منه و موتور 400 اسب 24 سوپاپ اینترکولر دار روش سوار کردم.تو سینه کشی 1 گیربکس از ماک معمولی بیشتر کشش داره.پینیون گیربکس هم سبک کردم 125 تا راه بره.ولی دیگه میخوام بفروشمش یه f12 اینترکولر بخریم.(من و داداشم).داخل انجمن بحث کشنده های امریکایی کم هست چرا؟

2. 8 کاربر از javadk123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان اینم ماشین منه و موتور 400 اسب 24 سوپاپ اینترکولر دار روش سوار کردم.تو سینه کشی 1 گیربکس از ماک معمولی بیشتر کشش داره.پینیون گیربکس هم سبک کردم 125 تا راه بره.ولی دیگه میخوام بفروشمش یه f12 اینترکولر بخریم.(من و داداشم).داخل انجمن بحث کشنده های امریکایی کم هست چرا؟
    ماك و كلا كاميونهاي آمريكايي هميشه براي من جذابيت خاصي داشتن، درست مثل ماشينهاي سواري آمريكايي.
    متاسفانه بجز چند مورد مقطعي از واردات كشنده هاي آمريكايي، ديگه واردات و يا توليدي از اين نمونه ها در كشور نداشتيم، و بجاش سرو كله زهوار در رفته هاي چيني پيدا شد!!
    بخاطر همين صحبت از آمريكايي اينجا خيلي كمه.
    اگر شما لطف كنين مقداري بيشتر از خصوصيات ماشينتون و البته تصاوير ديگه اي از كارهاي فني كه روش انجام دادين رو بگذاريد، ميتونين اين مبحث خوب رو راه بندازين .
    يك كار ديگه هم كه ميتونين انجام بديد و خيلي ساده است و ميدونم خيلي خيلي مورد استقبال قرار ميگيره( بخصوص از طرف خودم!) نشان دادن روش اتصال تريلي به كشنده، كارهايي كه بايد قبل از اين كار انجام داد و بعد از اون و همينطور قطعات مختلفي كه در اين مراحل درگير هستند و اسمهاي فني و يا عاميانه اونها و...همراه با تصوير هست .
    شايد براي شما كه اين كاره هستين معمولي به نظر بياد، اما براي من و امثال ما كه خيلي كم پيش مياد بتونيم از اين چيزها سر در بياريم، خيلي خيلي جالب و مفيد خواهد بود.
    منتظر پستهاي جالب بعدي شما هستيم!!
    الان در رابطه با تردد بين شهري ، با توجه به قانون خودروهاي فرسوده، مشكلي ندارين؟
    قيمت نهايي كه روي ماشينتون گذاشتيد چقدره؟
    دليل اصلي تعويض اون چيه؟

4. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

اگر شما لطف كنين مقداري بيشتر از خصوصيات ماشينتون و البته تصاوير ديگه اي از كارهاي فني كه روش انجام دادين رو بگذاريد، ميتونين اين مبحث خوب رو راه بندازين .
    يك كار ديگه هم كه ميتونين انجام بديد و خيلي ساده است و ميدونم خيلي خيلي مورد استقبال قرار ميگيره( بخصوص از طرف خودم!) نشان دادن روش اتصال تريلي به كشنده، كارهايي كه بايد قبل از اين كار انجام داد و بعد از اون و همينطور قطعات مختلفي كه در اين مراحل درگير هستند و اسمهاي فني و يا عاميانه اونها و...همراه با تصوير هست .
    شايد براي شما كه اين كاره هستين معمولي به نظر بياد، اما براي من و امثال ما كه خيلي كم پيش مياد بتونيم از اين چيزها سر در بياريم، خيلي خيلي جالب و مفيد خواهد بود.

خیلی پیشنهاد خوبیه
    مطمئنا مورد توجه من و بقیه دوستان واقع میشه

6. این کاربر از hosseinf722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ŞHÍЯÍŃ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    یه کلــبــه کوچــیکـــ

پيش فرض

یا خدا؟400اسب؟میشه توضیح بدید چه نوع موتوریه؟از چه خانواده ای هستش؟
    از کجا گرفتین؟هزینه کل تعویض موتورچقدر شده؟گیر باکس هم عوض شده؟کار های قانونی تعویض موتور رو چطوری انجام دادین؟به راحتی اجازه میدن؟
    واقعیت چون بیشتر بچه ها اینجا کامیون آمریکایی ندارن یکی آقا رامین بود که کامیون وایتشون چند روز دیگه میره برا اوراق.
    ما یه دونه از همینا قرمزش رو داشتیم اگه میشه یه عکس از داخل کابینش بگیرید کلی خاطره برام زنده میشه

f12 اینترکولر ماشین های فوق العاده ای بود بابام به هیچ وجه دلش نمیومد بفروشه کم آوردن تو کارش نبود.ولی خب دیگه بابام اذیت میشد آخریا هم اذیت میکرد دیگه فروخت و ایران خودرو دیزل

شرایط جدید فروش گذاشته بود فروختیمش.خیلی خیلی تمیز بود.فکر کنم دو جور ایران کاوه و وارداتی دارن رنگی ها فکر کنم وارداتی بودن.

اینم یه اف تمیز اینتر کولر که یکی از دوستان داده عکسشو.

Last edited by ŞHÍЯÍŃ; 14-12-2012 at 13:33.

8. 7 کاربر از ŞHÍЯÍŃ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوباره سلام
    ببخشید دسوتان مشغول کارهای تحویل اینتناشنال هستیم برای نابود نشدن اینترناشال تمیزی مشل ماشین ما تمام تلاشمون رو کردیم
    کارها رو با عکس براتون میذارم ولی الان نمیتونم میخواییم تحویل بدیم بعدا شرح ماجرا بکنم .
    اونطوری هم که به نظر میرسه فراز کشنده خوبی هست هم از نظر موترو هم از نظر تجهیزات از البرز بهتر هست و درصد بیشتری قطعات مرغوب داره از جمله بخاری در جا و کولر و گیربکس مرغوبتر .

ماک موتورهای زیادی داره مثلا نمونه های موجود روی ch613 یا همون دلفینی ها 420 اسبی هست روی mh613 ها موتورهای 380 اسبی و 400 اسبی هست و یک مزیت هم موتورهای ماک دارن اینه که میشه با بلوک سیلندر یکسان و با تعویض سرسیلندر و توربو اونها رو به مدلهای بالاتر و پرقدرتر تبدیل کرد البته جای تمام تجهیزات روی بلوک سیلندر پیشبینی شده .
    ماشینتون اتاق خوبی داره مدل باید 75 و بالاتر باشه اگه روی ماشین گیربکس ایتون فولر با دیفرانسیل 75 چرخ 20 بندازید بارکشی بهتری پیدا میکنه
    شیرین ولوو f12 اینتر کولر بخصوص مدلهای 79 یکی از بهترین کشنده های ایران هستن هنوزم تعریفشون همیشه بین راننده ها هست بعد از اون کشنده های اسکانیا 113 هست که میشه با تغییر موتور به 143 تبدیل کرد که موترو 420 اسبی به جای موتور 340 اسبی میشه .

10. 5 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    بدترین جای ممکن...

پيش فرض

موتور همون موتوره فقط ميل بادامك و سرسيلندر و توربو شارژر و پمپ سوخت عوض شده،اينتركولر هم روش سوار شده،پابه پاي volvo f12‎ turbo ‎‏ تو سينه كشي راه مياد،الان چند سال خط بندرخمير كيش كار ميكنيم،الياژ اتاق اونقدر محكمه كه شرجي كاريش نكرده و چون برق مثبتش داخل بدنه هست باعث جلوگيري از پوسيدگي ميشه،راجع به تردد بگم مشكلي وجود نداره و ممنوعيتي وجود نداره،زبون بسته 40تن سيمان ميذاريم رو شونه هاش و آخ نميگه،گيربكس فولر قدرت گيربكس 20دنده رو نداره و اين ماشين هم هميشه 40تن بار داخلشه،واسه سوار و پياده شدن از لندينگ گراف گيربكس فولر اذيت ميكنه،الان پمپ انژكتورش بايد يه سرويس بشه،وقتي نفسش تازه بود تو سينه كشي سربه سر اكتروس هم ميگذاشتيم!مدل 76ميلادى هست و اتاقش ضربه نخورده،الان قيمتش تو بازار 70هست،هر كس سوالي داره در خدمتم

12. 4 کاربر از javadk123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    بدترین جای ممکن...

پيش فرض

چون سيلندر عوض نشده نيازي به مراجعه راهنمايي و رانندگي و دردسراش نداره...هزينه چند سال قبل كه قطعات ارزون بود،قطعات خودشو با 1ميليون تومان پول داديم و اينها رو گرفتيم،هنوزم در رده سنگين بار ماك تو جاده ها حرف اول ميزن

14. 3 کاربر از javadk123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    بدترین جای ممکن...

پيش فرض

دوست عزيز اگر ناچار به تحويل اينترنشنال نبودي توصيه ميكردم هيچوقت كشنده چيني نخري،نه يكي نه 2تا بلكه چندتاشو ديدم كه بعد از 3تا4سال كاركرد موتور تعويض شده،شاتون از كنار سيلندر زده بيرون،گيربكس تركيده و...من خودم حاضرم داخل همين نيم متر اتاق بخوابم ولي تو بيابون معطل و لنگ موتور و گيربكس نشم.

16. 5 کاربر از javadk123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    بدترین جای ممکن...

پيش فرض

راجع به متصل كردن تريلر به تراكتور خب يه صفحه بزرگ فولادي هست كه بين دو ديفرانسيل روي شاسي تراكتور نصب شده و يه قفل داره كه وقتي تريلر كه داراي يه پين هست به تراكتور وصل ميشه،اون قفل مياد پشت پين و اونو در جاي خودش محكم ميكنه،قطر پين رو كمي كمتر نسبت به دهانه ريش ميگيرن تا كمي لقي براي بازي كردن داشته باشه تا در جاهاي ناهموار و... قلاب ريش(قفل)رو نشكونه،محل قرارگيري ريش در همه كشنده ها يكسان نيست و هركدوم كمي جلو يا عقبتر نسبت به مركز دو ديفرانسيل نصب ميكنن،اگر ريش رو شما بياريد عقب تر(معمولا جا براي عقب و جلو بردن ريش تعبيه شده)كشنده در سينه كشي گرم ميكنه ولي فشار بار روي محور اكسل و ديفرانسيل جلو كم ميشه و لاستيك هاشون عمر بيشتري داره.(چنين كاري رو نميكنن!)اگر ريش كمي از مركز جلوتر باشه سينه كشي بيشتر راه ميره.فرصت شد عكس هم ميذارم.موفق باشيد

18. 3 کاربر از javadk123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چون برق مثبتش داخل بدنه هست باعث جلوگيري از پوسيدگي ميشه
    این دلیل خوبی برای جلو گیری از پوسیدگی نیست ورق گالوانیزه منطقی تر به نظر میاد

20. 2 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •