دوستان اینم ماشین منه و موتور 400 اسب 24 سوپاپ اینترکولر دار روش سوار کردم.تو سینه کشی 1 گیربکس از ماک معمولی بیشتر کشش داره.پینیون گیربکس هم سبک کردم 125 تا راه بره.ولی دیگه میخوام بفروشمش یه f12 اینترکولر بخریم.(من و داداشم).داخل انجمن بحث کشنده های امریکایی کم هست چرا؟

ماك و كلا كاميونهاي آمريكايي هميشه براي من جذابيت خاصي داشتن، درست مثل ماشينهاي سواري آمريكايي.
متاسفانه بجز چند مورد مقطعي از واردات كشنده هاي آمريكايي، ديگه واردات و يا توليدي از اين نمونه ها در كشور نداشتيم، و بجاش سرو كله زهوار در رفته هاي چيني پيدا شد!!
بخاطر همين صحبت از آمريكايي اينجا خيلي كمه.
اگر شما لطف كنين مقداري بيشتر از خصوصيات ماشينتون و البته تصاوير ديگه اي از كارهاي فني كه روش انجام دادين رو بگذاريد، ميتونين اين مبحث خوب رو راه بندازين .
يك كار ديگه هم كه ميتونين انجام بديد و خيلي ساده است و ميدونم خيلي خيلي مورد استقبال قرار ميگيره( بخصوص از طرف خودم!) نشان دادن روش اتصال تريلي به كشنده، كارهايي كه بايد قبل از اين كار انجام داد و بعد از اون و همينطور قطعات مختلفي كه در اين مراحل درگير هستند و اسمهاي فني و يا عاميانه اونها و...همراه با تصوير هست .
شايد براي شما كه اين كاره هستين معمولي به نظر بياد، اما براي من و امثال ما كه خيلي كم پيش مياد بتونيم از اين چيزها سر در بياريم، خيلي خيلي جالب و مفيد خواهد بود.
منتظر پستهاي جالب بعدي شما هستيم!!
الان در رابطه با تردد بين شهري ، با توجه به قانون خودروهاي فرسوده، مشكلي ندارين؟
قيمت نهايي كه روي ماشينتون گذاشتيد چقدره؟