تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 184 از 506 اولاول ... 84134174180181182183184185186187188194234284 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,831 به 1,840 از 5052

نام تاپيک: ‌ پــــــژو 206 ( Peugeot )

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

خوب alex جان یه گزارش از مصرفت تو این چند روز به ما میدی و اینکه شناورت در چه حاله مثل دوست گلمون آقا امیر رضا شده یا نه؟

راستی دوستان من دیروز0 3 لیتر سوپر زدم آمپر قبل اینکه بنزین بزنم وسط خط یکی مونده به آخر بود بنزین رو که زدم اومد یه مقدار بیشتر از خط وسط صبح باش رفتم دانشگاه ماشین پارک کردم بعد کلاس که سوار ماشین شدم دیدم ااا آمپر بنزین افتاده رو خط یکی مونده به آخر الانم 170 کیلو متر ا بیشتر نرفتم از دیروز که بنزین رو زدم حس میکنم این قرص مصرفم رو برده بالا خیلی عجیب رفته بالا شایدم پرشیا هم شناورش قاط میزنه نمیدونم
    ولی جدی خیلی چیز توپی هست این قرص ماشین وحشی شده مخصوصا تو دنده 2 و 3 شتاب گیری در حد تیم ملی بین با 206 تیپ 5 چه میکنه !!!

راستی فردام دارم میرم ماشین رو بفروشم از هفته دیگه ما هم میایم تو اکیپ 206 سوارها

پروفشنال Amirrezaajalli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ZNJ

پيش فرض

قرص مصرف رو بالا نمیبره!
    فقط چون ماشین شتاب گیری بهتری پیدا میکنه(به قول خودت وحشی شده) شما بیشتر از ماشین گاز میکشی که باعث میشه میزان استفاده ات بره بالا!

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب alex جان یه گزارش از مصرفت تو این چند روز به ما میدی و اینکه شناورت در چه حاله مثل دوست گلمون آقا امیر رضا شده یا نه؟
    آقا اصلا مصرف من رو جزو مقایسه هاتون قرار ندید چون من وحشتناک رانندگی می کنم!
    با رانندگی که من کردم با 200 کیلومتر آمپر نصف شده.
    ولی اگر رانندگی عادی باشه باید 300 تا رو بره بعد نصف بشه.
    تازه الان ماشین هنوز تو تایم آب بندی خیلی نمیشه با چند باک اول تشخیص داد مصرف چطوریه.
    اون مشکل آمپر هم اگر باهاش مدارا بشه فکر نمی کنم مشکلی پیش بیاد خصوصا باک های اول که فکر نمی کنم مشکلی باشه احتمالا اگر قرار باشه مشکلات ایجاد بشه بعد از 5_6 باک ایجاد می شه.
    من چون اکتان رو ریختم احساسی می کنم شتاب رفته بالا خیلی کم پیش میاد آروم رانندگی کنم.

4. 3 کاربر از alex_pk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

آقا دیشب با دوستم ترمز ماشین رو تست کردیم ، واقعا عالیه
    نه زیر پا ضربه زد نه ماشین منحرف شد ، با سرعت 100 تا تقریبا بسیار عالی ماشین متوقف شد

6. 3 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

نه زیر پا ضربه زد نه ماشین منحرف شد ، با سرعت 100 تا تقریبا بسیار عالی ماشین متوقف شد
    ABS هست دیگه؟
    این نشون از عملکرد خیلی خوب ترمز + چسبندگی عالی لاستیک ها هست
    + لنت های خوب
    لاستیک های ماشین چی هستن؟
    قالپاق چرخ جلو سمت راننده نیست.
    حالا نمی دونم تو اون دست اندازه از جاش درومده یا یکی شبونه اومده بوده دودر زده من هواسم نبوده.
    سلام
    همونطور که دوستمون گفتن حتما بدین چرخ رو یه بالانس انجام بدن
    شما که اهل سرعت هستین توی سرعت که نمیلرزونه احیانا؟

8. 2 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    نه اصلا نمی لرزونه
    وقتی مسیر برگشت رو داشتم میومد (خیابون بعد گاندی) سرعتم به 110 رسید ولی ماشین آروم بود.(البته دیگه با این سرعت اصلا نمیرم تو خیابون)
    امروز کلی حرصم گرفت رفته بودم بهارستان به سمت میدون اعدام، افتاده بودم تو ترافیک حالم بد شد از رانندگی ملت
    یکی جلو ماشینش سمت چپه یکی رفته راست اون یکی داره می پیچه ..یکی داره دنده عقب میاد!
    من دلم نمیاد چون ماشین نو هنوز خیلی کلاج گیری کنم.
    توفیق اجباری شد از بهارستان رفتم ملت دادم روکش هاش رو هم زدن راحت شدم.
    بالا سرش هم بودم تا درست حسابی ببنده و شل نشه.

راستی پامی جان ماشین شما همه چرخ هاش دیسکیه ؟
    ترمز زدی فلاشر ها روشن شد؟
    ترمزت شدید بود؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ZNJ

پيش فرض

لاستیک های فابریک کارخونه بارز اورانوس یا الپیدا هستش که واقعا لاستیک های مزخرف و بیخودیه!(نه تنها جهت rotation بلکه پشت و رو هم نداره که فکر کنم تو کل دنیا استثنا باشه)
    دوستانی که ماشین رو صفر تحویل گرفتن پیشنهاد میکنم از نمایندگی مستقیم ببرن لاستیک هارو عوض کنن،یا میشلن 195 یا Kumhu 205 بندازین!تو تعادل و نرمی تاثیر زیادی داره!کمترم لیز میخوره!Handling ماشین هم به نسبت بهتر میشه!فکر کنم حدود 140-150 باید سر بدین!

فلاشر ماشین تو ترمزهای ناگهانی که افت سرعت زیاده 4چراغ میزنه که سیستم خوبیه!ولی ندیدم تا حالا با ترمز دستی هم فلاشر بزنه!

البته موقعی که دریفت میزنید یا تعادل ماشین سر پیچ های تند که یهو فرمون بدبد ماشین میچرخه،ماشین بوق میزنه که من بعد 1ونیم سال تازه علت بیپ کردن ماشینو فهمیدم!

---------- Post added at 02:09 AM ---------- Previous post was at 02:07 AM ----------

ترمز ABS رو باید رو برف یا زمین خیس تست کنی!که در این صورت هرچقدر هم محکم ترمز کنی میبینی که از زیر پات رد میکنه که ماشین منحرف نشه!وگرنه رو آسفالت خشک نمیشه معیار قرار داد!(مثلا،اگه با L90 روی برف خیلی محکم ترمز کنی ABSاش کار نمیکنه و ماشینت قشنگ میرقصه،ولی 206 نسبتا مطمئن تره)
    راستی یه نکته!!!!
    اگه مثلا با سرعت 90-100 تا 10-12 بار ترمز رو پشت سر هم زود زود بزنین ترمزتون گیج میزنه و حس کله کردن بهتون دست میده(البته اگه خیلی سریع بزنید بوستر پر نمیکنه که واقعا خطرناکه،ترمز سنگ میشه)!با اینکه این کار با ترمز ABS کاملا غیر منطقی و غیر اصولیه ولی یه بار جای خلوت امتحان کنید که کسی پشت سرتون نباشه!
    اکثر ماشین هایی که من تست کردم این مشکل رو دارن!به خصوص تو سمند سورن خیلی خیلی وحشتناکه...!
    Last edited by Amirrezaajalli; 08-06-2011 at 01:24.

11. 2 کاربر از Amirrezaajalli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

اگه مثلا با سرعت 90-100 تا 10-12 بار ترمز رو پشت سر هم زود زود بزنین ترمزتون گیج میزنه و حس کله کردن بهتون دست میده(البته اگه خیلی سریع بزنید بوستر پر نمیکنه که واقعا خطرناکه،ترمز سنگ میشه)!با اینکه این کار با ترمز ABS کاملا غیر منطقی و غیر اصولیه ولی یه بار امتحان کنید!
    اکثر ماشین هایی که من تست کردم این مشکل رو دارن!
    دوست عزیز این یک ایراد نیست در نمونه های پیشرفته تر abs حتما کلمه eba هم مشاهده کردین!
    این حالتی رو که شما گفتین دقیقا همون eba هست مخفف کلمهEmergency Brake Assist

13. این کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ZNJ

پيش فرض

دوست عزیز این یک ایراد نیست در نمونه های پیشرفته تر abs حتما کلمه eba هم مشاهده کردین!
    این حالتی رو که شما گفتین دقیقا همون eba هست مخفف کلمهEmergency Brake Assist

من تا حالا سیتم eba نشنیدم!ولی فکر کنم منظور شما همون سیستم EBD هست که مخفف Electronic Brake Distribution (or Electronic Brake-force Distributor)هست!!!
    تو این سیستم ترمز اگه پشت سر هم ترمز بزنید همچین مشکلی پیش نمیاد!چون 206 EBD تداره بعد چند بار ترمز گیج میزنه که به نظر من عیبه!!!
    اینم انواع سیستم ترمز:::

ABS: Antilock Brake System (or Anti-locking Brake System)

EBD: Electronic Brake Distribution (or Electronic Brake-force Distributor)

EPS: Electronic Power Steering

ESP: Electronic Stability Program

15. این کاربر از Amirrezaajalli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

من تا حالا سیتم eba نشنیدم!ولی فکر کنم منظور شما همون سیستم EBD هست که مخفف Electronic Brake Distribution (or Electronic Brake-force Distributor)هست!!!
    تو این سیستم ترمز اگه پشت سر هم ترمز بزنید همچین مشکلی پیش نمیاد!چون 206 EBD تداره بعد چند بار ترمز گیج میزنه که به نظر من عیبه!!!
    اینم انواع سیستم ترمز:::

ABS: Antilock Brake System (or Anti-locking Brake System)

EBD: Electronic Brake Distribution (or Electronic Brake-force Distributor)

EPS: Electronic Power Steering

ESP: Electronic Stability Program
    اصلا منظورم ebd نیست!
    در ضمن ترمز 206 ebd هم داره!
    ebd کنترل الکتریکی هر چرخ هست که بصورت مجزا هم میتونه کنترلش کنه فرض کنید 2تا تایره سمت راست ماشین بره تو خاکی و دتاش هم رویه آسفالت اون وقت اگه ترمز محکم بزنید ممکنه ماشین منحرف بشه و بچرخه ولی ebd جلوگیری میکنه و نیرویه ترمز رو به نسبت مناسب تقسیم میکنه!
    و اما eba هم چیز دیگریست که شامل اون هم میشه!
    در ضمن دوست عزیز اگه فونت کوچیکتر هم بنویسی میبینیم ما

17. این کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •