این مشکل برای تمام فایل ها که وجود نداره درسته ؟
چون HARD CLOSE صورت گرفته اونم بر روی هاست و فکر کنم فقط برای این دانلود شما مشکل ساز شده
این مشکل برای تمام فایل ها که وجود نداره درسته ؟
چون HARD CLOSE صورت گرفته اونم بر روی هاست و فکر کنم فقط برای این دانلود شما مشکل ساز شده
IDM رو باز کنید ، روی اون فایل که دیگه دانلود نمیشه راست کلیک کنید ، Refresh Download Address رو بزنید ... یه صفحه اینترنت باز میشه (میره همونجایی که فایل رو ازش دانلود کردید) ، دوباره بزنید فایل دانلود شه !!!
شاید یه سؤال بپرسه که باید Yes بزنید و شایدم نپرسه و همینطوری بنویسه لینک دانلود تازه شد !!!
بعدش میتونید Resume Download رو بزنید !!!![]()
سلام
به پنجره ی تنظیمات رفته و در سربرگ File Types پسوند مورد نظرتون رو اضافه کنید.
موفق باشید![]()
سلام دوستان نمیدونم چرا جدیدا وقتی میخوام با idm از یوتیوب دانلود کنم این پیغام میاد!؟ لینکهای سایتهای دیگه مشکلی ندارن.فقط یوتیوب!
البته اینم بگم که جدیدا به جای وی پی ان از برنامه my etunnel استفاده میکنم. با همین لینکهای دیگه مشکلی نداره!
قبلا که وی پی ان داشتم مشکلی نبود!!!
Last edited by kamivh1; 10-10-2011 at 07:59.
آی پی ای که این نرم افزار استفاده میکنه رو درون نرم افزار IDM وارد کنید مشکل احتمال خیلی قوی برطرف میشه
نه، این مشکل فقط برای همین فایل صورت گرفته.
حالا چی هست؟کاریش نمیشه کرد؟
70% حروم شد؟![]()
hard close اط سمت host صورت گرفته و نمیشه کاریش کرد
لینک جدیدش رو بگیرید و Replase لینک قبلی تو peoprties همون فایل 70% دانلود شده قرار بدید ببینید اگر ادامه داد که چه بهتر و الا باید از نو دانلود کنید
با سلام
کسی با grabber آی دی ام کار کرده؟
من کار کردم یه سایت رو کامل کرد فک کنم ولی اون جایی که ذخیره کردم آیکونش نیست عکسهاش هست من که کامل دانلود زدم سایت رو. چیکار کنم که بتونم چیزای توشو ببینم؟
دوستان یه روش بود واسه کرک کردن این برنامه بوسیله دستکاری کردن یه فایل ویندوز
آیا مطمئن هست ؟ و روی جدیدترین ورژن جواب میده یا نه ؟
اون روش رو قبلا تو سایت دیدم الان نمیدونم کجاست
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
فکر کنم منظورتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشه.
بنظرم بهترین کار استفاده از کرک زیر هست که هم از کار نمیفته و هم برای تمام ورژن های بالای 6 کار میکنه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)