تو پست بالای سرت رفیق نوشته بودم که براش تاپیک بزن نه اینکه تو این تاپیک ادامه بدی.
پس تاپیک بزن.
موفق باشی.
تو پست بالای سرت رفیق نوشته بودم که براش تاپیک بزن نه اینکه تو این تاپیک ادامه بدی.
پس تاپیک بزن.
موفق باشی.
سلام سیستم من اطلاعات رو نشون نموده ولی نشون می ده که درایو حجم داره باید چه کنم؟
با سلام و تشکر
پس از هر بار بوت کردن کلیه درایوهای هارد سیستم بصورت share د می یاد و باید بصورت دستی اونرو از حالت Share خارج کرد ولی بعد از boot کردن دوباره همونطور می شه لطفا منو راهنمایی کنید سپاسگذارم
یه ویروس نامرد تمام فایلهای exe رو آلوده کرده. با آویرا حتی اگه Repair کنم، فایلها رو پاک میکنه
کدوم آنتی ویروس میتونه این فابلها رو تعمیر کنه
تا حالا با ویروس های که خود به خود اوتران خودشون را اجرا میکنن مواجه شدین اگه شدین بگین چطور یشهجلوشون رو گرفت چون من اتوران تمام دریاور هام بستم نمی دونم چطور خودکار میاد بالا
باسلام وقتی گزینه show hhidden files را فعال میکنم دوباره غیر فعال میشه
سلام
من مطالب صفحه اول رو خودم و چند نرم افزار no autoron رو اجرا کردو و سیستم من خطایی نداد و مشکل من حل نشد !
مشکل من اینه که یه ویروسی تو لبتاپ م هست که رجیستر ادیت ( Regedit ) و task manager رو غیرفعال کرده ! بعضی وقت ها hiden میکنه فایل هام و یه فایل هم نام اون میسازه که حجمش 1.3mb است و وقتی روش میزنم تو یه ویندوز جدید باز میشه ( صفحه جدید ) فکر میکنم هاردم رو زیاد مشغول کرده و سرعتم اومده پایین ! آنتی ویروسام رو غیرفعال کرده ! اساسی حالم رو گرفته بعضی وقت ها هم فایروال رو غیرفعال کرده و میگه یه پیغام میده که آخرین نسخه آنتی ویروسی رو به رایگان بگیر ( فایل دانلود malware هم فکر کنم اسم دانلودی که میگه بگیر ! چه کنم !!وقتی گزینه show hhidden files را فعال میکنم دوباره غیر فعال میشه
safe mode هم غیرفعال کرده !؟؟؟؟؟
کمککککککککککککککک
Last edited by Fxsignal; 04-01-2010 at 23:46.
سلام سیستمم یه ویروسی گرفته که با بالا اومدن سیستم تصویر دسکتاپ رو عوض میکنه چطور باید از بین ببرمش چون تصویرش سیاسیه فلشم هم گرفته هیچ جا نمی تونم بزنمش چون تا فلشمو میزنم سیستمهای دیگه هم ویروسی میشه اما نود آپدیت شده پیداش نمیکنه
با سلام
من با چندتا برنامه AUTORUN.INF را پاک کردم
فقط یه چیزی تو همه درایو ها هست به نام e9naq.exe
نمیدونم چیه؟
ویروسه؟
ویروس کشش چیه؟
ممنون
سلام به همه دوستان
کامپیوتر من ویروس گرفته هر وقت کامپیوتر رو روشن میکنم وقتی ویندوز بالا میاد خود به خود My Documents
باز میشه بعد هم folder options حذف شده
لطفا منو راهنمایی کنید ممنون میشوم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)