تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 184 از 1081 اولاول ... 84134174180181182183184185186187188194234284684 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,831 به 1,840 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

پروفشنال Persian.Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

چطور 259 صفحه رو بگردم
    ضمن اینکه فکر نکنم جواب همه سوالات باشه
    حالا چی میشد به جای تذکر جواب میدادی

دوست عزیز شما اولین و آخرین نفر نیستی که بدون جستجو سوالات تکراری پرسیدید.

مثلا من اومدم و جواب شما رو دادم و اگر فردا یکی دیگه اومد همین سوالات شما رو تکرار کرد اونوقت من یا دوستان

دیگه چه جوابی باید بهشون بدیم؟ دوباره جواب تمام سوالت رو برای اون هم بنویسیم؟

آیا من و یا دوستان دیگه و یا حتی خود شما وقتی ببینید طرف حوصله گشتن رو نداره براش وقت صرف میکنید تا جواب

سوالاتشو بدست بیارید؟ ما افرادی که اینجا هستیم برنامه های کامپیوتری نیستیم که تا یکی سوالی پرسید زود بیایم

و بهش جواب بدیم. پس فرق ما در اینه که ما و شما انسان هستیم نه برنامه ...

بهر حال شما لازم نیست همه 300 صفحه رو دونه به دونه بگردید. در بالای همین صفحه یک قابلیت وجود داره به اسم

جستجو. این جستجو برای کسانی هست که دنبال مطلب خاص و یا موضوع خاصی میگردند.

اما سوال من اینجاست که چطور یک شخص میتونه در گوگل بین میلیونها و شایدم میلیاردها صفحه اینترنتی مطلبی رو

که دنبالشه پیدا کنه اما اینجا در انجمنی به این کوچکی در مقابل گوگل نمیشه این کارو کرد؟

اما جواب سوالاتتون .

نسخه 7 هنوز در صفحه اصلی کسپر به طور رسمی معرفی نشده چون این نسخه هنوز هم در مرحله آزمایشی قرار

داره. البته نسخه 7 رو میشه از روی سرور FTP کسپرسکی دانلود کرد. یعنی همون نسخه های آزمایشی رو .

آخرین نسخه آزمایشی کسپرسکی نسخه 7.0.0.123 است که اون هم بر روی سرور فرانسه و به زبان فرانسوی

ارائه داده شده. خیلی ها میگن چون این Build با 123 شروع میشه پس میشه گفت این نسخه میتونه آخرین Build

آزمایشی نسخه 7 باشه. آخرین نسخه که به زبان فرانسوی بیرون داده شده رو با یک تعییر جزئی در رجیستری

میشه به نسخه انگلیسی تبدیل کرد. اما فقط اینترفیس کسپر هست که به انگلیسی تبدیل میشه و مراحل اینستال

و آنیستال آن همون فرانسوی باقی میمونه.

با توجه به توضیحات بالا که در مورد آخرین نسخه 7 کسپرسکی دادم اگر خواستید میتونید KIS 7.0.0.123 رو از لینک

پایین دانلود کنید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای تعییر دادن زبان فرانسه به انگلیسی باید به مسیر زیر برید و Localization را از fr به en تغییر بدید.

کد:
    اگر به مشکل برخورد کردید میتونید به عکس زیر نگاه کنید و طبق مسیری که در انتهای عکس معلومه تغییرات رو

انجام بدید.

اینم اینک خود سایت کسپر جهت دانلود Kaspersky Internet Security 7.0.0.123

کد:

پروفشنال Persian.Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

mrmmnb جان اینم نمونه اش. همون نمونه ای که در موردش بحث کردیم.

من اومدم این همه در مورد نسخه کسپرسکی توضیح دادم که بالاترین نسخه 7 که 7.0.0.123 هست هنوز در مرحله

آزمایشیه و این آقا که بالا پست داده میگه که 7.0.0.120 نسخه نهایی هست یا آزمایشی؟

چی بگیم... اینا حتی یک پست بالاترشون رو هم نمیخونند.

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

یه نفر که با قسمتRescue disk کاسپر کار کرده اموزش اونو بزاره
    همچنین لینک دانلود برنامه های مورد نیاز اونو مثل PE Builder که خود کاسپر گفته این برنامه رو میخواد( اخرین ورژن چنده واگه کرک میخواد کرکش رو هم بزارید)
    و کلا این قسمت به کار میاد و به درد میخوره؟

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

یه نفر که با قسمتRescue disk کاسپر کار کرده اموزش اونو بزاره
    همچنین لینک دانلود برنامه های مورد نیاز اونو مثل PE Builder که خود کاسپر گفته این برنامه رو میخواد( اخرین ورژن چنده واگه کرک میخواد کرکش رو هم بزارید)
    و کلا این قسمت به کار میاد و به درد میخوره؟
    سلام دوست من

Rescue Disk یا دیسک نجات یکی از مفیدترین امکانات کاسپرسکی است که متاسفانه مهجور مانده است .این یک سی دی

Bootable مانند سی دی نصب ویندوز می باشد که حاوی آنتی ویروس کاسپرسکی و چند برنامه مفید دیگر است که

وقتی ویندوز دچار اشکال شده و به هر دلیلی بالا نمی اید ( به ویژه پس از آلودگی شدید ویروسی ) با آن می توانید

سیستم را روشن کرده و کارهای ضروری برای نجات سیستم را انجام دهید مثلا سیستم را با آنتی ویروس اسکن کنید و

ویروسهای جان سختی را که حتی در حالت Safe Mode هم به طور کامل پاک نمی شوند ( به ویژه روت کیت ها ) را از بین

ببرید یا فایلهایتان را از پارتیشنی به پارتیشن دیگر جابجا کنید یا از آنها Backup تهیه کنید وخیلی از کارهای دیگر که

برای نجات سیستم و اطلاعاتتان ضروری است .

طرز درست کردن دیسک نجات بسیار ساده است فقط کافی است یک رایتر داشته باشید , آنتی ویروس کاسپرسکی

نسخه 6 یا 7 را نصب کنید و آن را آپدیت کنید .برنامه PE Builder را داونلود ونصب کنید :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و بعد یک سی دی خام ( ترجیحا از سی دی های ReWritable اسفاده کنید تا بتوانید همیشه از آخرین آپدیت آنتی

ویروس استفاده کنید ) و سی دی نصب ویندوز XP SP 2 را تهیه کنید .بقیه کارها بسیار راحت و تقریبا به طور کامل اتوماتیک

است . فقط پس از انتخاب گزینه Create Rescue Disk در کاسپرسکی در مرحله اول باید محل نصب برنامه PE Builder

و یک پوشه برای فایلهای خروجی ( را که بعدا می توانید پاک کنید ) و محل سی دی نصب ویندوز را مشخص کنید :

بقیه کارها به صورت اتوماتیک انجام می شود .باز اگر سوالی بود در خدمت دوستان هستیم.

پروفشنال sokote mordab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض انتقال اپدیت

سلام

روی سیستم من Kaspersky Anti-Virus Personal Pro نصب است میشه کاری کرد که همین انتی ویروس روی یک کامپیوتر دیگه از روی سی دی نصب کرد بعد برای اپدیت اون از اپدیت که روی سیستم من است بهش یک کپی بدم در واقعه غیر مستقیم انتی ویروسش اپدیت بشه؟
    چون الان انتی ویروس من اپدیت ولی اون کامپیوتر دسترسی به اینترنت ندارد راهنمایی کنید.
    ممنون

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

سلام منKaspersky Anti-Virus Personal Pro اپدیت کردم بعد ری استارت کردم وقتی ویندوز بالا امد این ارور را کاسپرسکی داد
    attention one af the executable files has been modified. the application cannot proceed
    راهنمایی کنید

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام منKaspersky Anti-Virus Personal Pro اپدیت کردم بعد ری استارت کردم وقتی ویندوز بالا امد این ارور را کاسپرسکی داد
    attention one af the executable files has been modified. the application cannot proceed
    راهنمایی کنید
    دوست عزیز

حتما می دانید زدن تاپیکهای تکراری خلاف مقررات است و وقتی سوالی را در تاپیک اختصاصی کاسپرسکی مطرح می کنید نیازی به تکرار آن در تاپیکهای دیگر و یا ایجاد یک تاپیک تازه نیست حتی اگر به سوال شما پاسخی داده نشود .شما سوالتان را امروز صبح ساعت 8.23 در این تاپیک مطرح کرده و در کمتر از دو دقیقه یعنی ساعت 8.25 تاپیک مجزایی برای همین سوال ایجاد کرده و نوشته اید در تاپیک کاسپرسکی کسی به سوالتان پاسخ نمی دهد ! حتما انتظار ندارید در این وقت روز کسی در عرض دو دقیقه به سوالتان پاسخ دهد ؟

ببخشید اینجا سوال کردم چون در تاپیک کاسپرسکی اصلا جواب نمی دن

راهنمایی کنید

و اما جواب سوال شما :

شماره نسخه ای را که استفاده می کنید بنویسید , در ضمن این پیام به این معنی است که یکی از فایلهای اصلی
    انتی ویروس مشکل پیدا کرده است اگر از نسخه 6 یا 7 استفاده می کنید گزینه Rollback to Previous Database را بزنید ببینید مشکلتان حل می شود یا نه .

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

اولا من منظور سوال اول بود نه دوما ببخشید سوما ورژن 6 است چهارما ممنون

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

من به تازگی Kiv 6.0.2.621 رو نصب کردم.در قسمت تنظیمات anti hacker بروی low security به صورت پیش فزض تنظیم شده بود که من اون رو به خاطر امنیت بیشتر به training mode تغیر دادم.ولی دمار از روزگار من در اورده با اون سوالهای بیربطش.مثلا وقتی به yahoo massenger اجازه دسترسی رو میدم در هر بار sign out شدن این سوالها رو دوباه میپرسه ولی zonealarm اینطور نبود. البته یک سوال رو در مورد بقیه برنامه ها هم 100 بار میپرسه و واقعا ادم رو کلافه میکنه.برای همین من دوباره به حالت low security برگردوندم.میخواستم بدونم از این لحاظ برای امنیت pc مشگلی پیش نمیاد یا شما راه حل بهتری رو پیشنهاد میکنید؟

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

اولا من منظور سوال اول بود نه دوما ببخشید سوما ورژن 6 است چهارما ممنون
    دوست من

سوال اول شما آنقدر تکراری است که فکر نکنم کسی رغبت کند به آن پاسخ بدهد ( این سوال احتمالا تکراری ترین سوال این تاپیک است ) کافی است کمی جستجو کنید تا جواب سوالتان را پیدا کنید .آنتی ویروس کاسپرسکی از نسخه 6 به این طرف محصولی به نام پرسونال پرو ندارد .اگر مشکل شما با آن روشی که گفتم حل نشد می توانید از گزینه Repair استفاده کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •