تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 184 از 210 اولاول ... 84134174180181182183184185186187188194 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,831 به 1,840 از 2096

نام تاپيک: راه اندازی شبکه مابین دو کامپیوتر

داره خودمونی میشه alip300's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    فرقی هم داره ؟!

پيش فرض

سلام
    نمی دونم اینجا جاش هست که بپرسم این سوالو یا نه...اگر نیست ببخشید...
    می خواستم ببینم کابلی که باید از مودم ADSL وصل کنیم به pc چیه ؟ straight هست ؟چون از دو خانواده متفاوت هستن پس باید همین استریت باشه دیگه...
    ولی آخه این کابلایی که تو خود جعبه مودم هست رو می شه باهاش دو تا pc رو هم شبکه کرد، یعنی کراس .....!!!
    آخر کدوم یکیه ؟
    بعد اینکه این کابل شبکه(اسمش و می گن شبکه) تو بازار همون کابل straight هست دیگه ؟
    ممنون

داره خودمونی میشه farhad.helix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام
    نمی دونم اینجا جاش هست که بپرسم این سوالو یا نه...اگر نیست ببخشید...
    می خواستم ببینم کابلی که باید از مودم ADSL وصل کنیم به pc چیه ؟ straight هست ؟چون از دو خانواده متفاوت هستن پس باید همین استریت باشه دیگه...
    ولی آخه این کابلایی که تو خود جعبه مودم هست رو می شه باهاش دو تا pc رو هم شبکه کرد، یعنی کراس .....!!!
    آخر کدوم یکیه ؟
    بعد اینکه این کابل شبکه(اسمش و می گن شبکه) تو بازار همون کابل straight هست دیگه ؟
    ممنون
    بزار کلی تعریف کنم معنی این سه نوع رو

کابل با شیوه straight through اطلاعات رو از اون پینی که دریافت میکنن به همون پین به انتها وصل میکنن یعنی 8 تا پینه موجود روی مقصد و مبدا جفت به جفت به هم وصلن
    این شیوه معمولا برای وصل کردن device های مختلف از طریق hub انهجام میشه با این دلیل که hub switch یک سری عملیات سوییچینگ و اوتومات بر روی مسیر انتقال اطلاعات انتقال انجام میده

crossover اطلاعات رو از پینی که دریافت میکنه به همون پینه مقصد نمیبره!!بلکه اونو همونطور که اسمش روشه cross میکنه و اونو از پینه فرستنده ی مبدا به پینه گیرنده ی مقصد میبره (کاری که hub switch انجام میده)
    این شیوه برای وصل کردن device های یکسان به هم انجام میشه مثل PC به PC مودم به مودم و.. ولی توی PC فرقی نداره چون سیستم عامله PC قادر به اداره کردن اطلاعات و نحوه ی فرستادن اونا هست

اخرین شیوه یعنی rollover پینارو برعکس میکنه مثل شکل زیر . این شیوه فقط برای وصل کردن کنسول های مختلف به منظور اهداف برنامه نویسی و ایجاد یک سری تغیرات انجام میشه

3. 3 کاربر از farhad.helix بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال alenkita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    sabonat - kazamon

پيش فرض

با سلام
    من یه مودم معمولی (بدون وایرلس) با یه پورت usb و یه پورت lan دارم . میخواستم با یکی از دوستام که در آپارتمانی در طبقه زیرین واحد ماهستش اینترنتم رو شبکه کنم. میخواستم ببینم با این مودمم میشه اینکارو کرد ؟ اگه میشه چطوری؟اگه نمیشه و باید مودم وایرلس بگیرم آیا جواب میده با توجه به اینکه یک طبقه فاصله داریم؟(در ضمن دوستم سیستم داره یعنی شبکه بی سیم نداره)
    اگه میتونی اون همه کابل بکشی به پشت سیستمش میشه
    با تشکر از جوابتون
    میشه بگید چطوری اینکارو بکنم؟

5. این کاربر از alenkita بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

به اندازه ای که نیاز داری کابل cat 6 بگیر.cat 5 ام هست ولی اگه مسافتت طولانی تر باشه این بهتره.بده همونجا برات دو سرشو سوکت کنه وصلشون کن
    خودتم که با USB وصلی . تمام

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

DNS فقط برای دسترسی به اینترنت تنظیم میشه و در شبکه ی داخلی و sharing هیچ دخالتی نداره
    کارایی که تا حالا انجام دادی باید نتیجش شبکه شدن و میداد . یک جای کار ایراد داره
    خیلی دوست دارم کمکت کنم ولی عیب یابیه این مدلی نمیشه باید خودم چک کنم و درستش کنم دوست عزیز
    خوب آخه منم میخواستم هم اینترنت داشته باشم هم شیر باشن .. در کل ممنون از کمکتون ...

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

همممممممممم!
    سرور رو چه جوری میشه درست کرد؟

منظورم از ip مادربرد چون مادربرد من asus p8z77-v هست یه کارت وایرلس داره که میتونم حتی بدون مودم وایرلس، اینترنت رو روی وایرلس شیر کنم (که البته به این قابلیتش نیازی ندارم چون مودم وایرلس دارم) منظورم از ای پی مادربرد ای پی همین کارت وایرلس هست که مادربرد داره و چون نسل n هست فکر کنم حداقل به صورت اسمی 150mbps باید باشه
    سلام
    اقای farhad.helix لطف میکنین منو راهنمایی کنین؟

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام
    اقای farhad.helix لطف میکنین منو راهنمایی کنین؟
    به هر حال باید مودم داشته باشی یا بهتر بگم router کا بتونی DSL بگیری اون موقه که دیگه اینترنت نمیتونی داشته باشی .
    اونطوری داستانهای دیگه ای داری واسه sharing ی اینترنتت که پیشنهاد نمیکنم
    بازیم که سوال دیگه نداره.بعضی بازی ها multiplayer دارن مثل counter strike , borderlands ,generals و خیلی چیزای دیگه.برو تو بازی تو قسمته multiplayer و اونجا سرورو میسازی بقیه بهت join میشن.
    Last edited by farhad.helix; 18-12-2012 at 22:40.

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

خوب آخه منم میخواستم هم اینترنت داشته باشم هم شیر باشن .. در کل ممنون از کمکتون ...
    خواهش میکنم باز در خدمتم

11. این کاربر از farhad.helix بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

به هر حال باید مودم داشته باشی یا بهتر بگم router کا بتونی DSL بگیری اون موقه که دیگه اینترنت نمیتونی داشته باشی .
    اونطوری داستانهای دیگه ای داری واسه sharing ی اینترنتت که پیشنهاد نمیکنم
    بازیم که سوال دیگه نداره.بعضی بازی ها multiplayer دارن مثل counter strike , borderlands ,generals و خیلی چیزای دیگه.برو تو بازی تو قسمته multiplayer و اونجا سرورو میسازی بقیه بهت join میشن.
    مرسی که جواب میدی
    برای اینترنت مشکلی ندارم تو تنظیمات وایرلس مادربرد دو حالت داره یکی client mode و AP mode که رو حالت AP میزارم و از اینترنت رو لپ تاپ استفاده میکنم

پروفشنال alenkita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    sabonat - kazamon

پيش فرض

با تشکر از جوابتون
    میشه بگید چطوری اینکارو بکنم؟
    با سلام
    میشه جواب منو بدین ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •