شما يا شماره پست يا لينك پست رو بذار ببينم چي بوده اصلا
بعد درستش مي كنم
شما يا شماره پست يا لينك پست رو بذار ببينم چي بوده اصلا
بعد درستش مي كنم
wordist جان در پست 73 اين مطلب را آدرس را گذاشته اند
اين پست رو كه من ندادم و نمي دونم
احتمالا فايلش پاك شده از روي سرورشون
فكر نكنم كه با اون موردي كه من آدرس داده بودم مشكلي وجود داشته باشه
شما اونو امتحان كن حتما كارت حل ميشه
مي خواستم بدون محتواي اون فايل چي بوده اگه لطف كنيد برام پيداش كنيد متشكرم
Last edited by Hamid2010; 15-04-2008 at 11:02.
عجیبه ها!نه چنین نیست عکس پایین شاهد این ادعا
گزینه Picture Style پس کجاست؟
مال من اون قسمت یه شکل دیگه هست و Picture Styles هم داره. وقتی هم روی عکسی راست کلیک می کنم و Format Picture را می زنم باز هم در یکی از بخش ها به Picture Styles دسترسی دارم. الآن عکسشو نمی تونم بذارم. نمی دونم چرا مال شما فرق می کنه، شاید نسخه آفیس شما نسخه پایین تری باشه یا کامل نصب نشده باشه. ولی مطئناً Picture Styles یه جایی همون دور و بر هست. روی عکس راست کلیک کن و Format Picture رو بزن. حتماً همونجا Picture Styles رو پیدا می کنی. اگه نکردی دیگه نمی دونم چی بگم.
wordist عزيز اون روش رو امتحان كردم اونو قبلاً بلد بودم ولي به نظر من زياد جالب نيست من مي خواستم فاصله بين دو مصراع رو تنظيم كنم يا بيت رو بياورم وسط صفحه با اين روش نميشه اين كارها رو كرد آيا روش ديگري هست آيامحتواي آن فايل درباره شعر نويسي روش بهتري معرفي كرده است لطف مي كنيد اون فايل رو برا من گير بياريد خيلي احتياج دارم ازتون خيلي ممنون مي شم
سلام
فاصله بين دو مصراع كه براحتي با گزينههاي خود ورد تنظيم ميشه و مشكلي نيست
آوردن بيت به وسط هم باز راحته و كافيه اون بيتي كه ميخواي وسط باشه كه احتمالا بيت آخر هم هست را بذاري آخر سر تايپ كني
در ضمن من اون فايل رو هم قرار ندادم كه بتونم دوباره بذارمش و احتمالا روي همون سرور هم كه آيلودش شده بدليل عدم دانلود يا ..... بعد از يه مدتي پاك شده
خوب وقتي ما بيت رو جاستيفايش كرديم كه ديگه وسط چين نمي شه يعني جاستيفايش بهم مي خوره من منظورم اينه كه ميخواستم حاشيه لب كاغذ زياد تر از الا ن باشه يعني با همان حالت جاستيفاي مي شه فاصله لبه كاغذ را با مصراع هام بيشتر كنم يا فاصله بين دو مصراع را زيادتر يا كمتر كنم اگه لطف كنيد بيشتر توضيح دهيد متشكرم درباره گذاشتن اون فايل هم من منظورتون رو نفهميدم يعني قراره بذاريد يا نه اگه بذاريد كه خيلي خيلي ممنون مي شم بازم از تون تشكر مي كنم
ببين دوست عزيز
شما براي اينكه فاصله ابيات رو از لبه كاغذ زيادتر كني يه روشش همونيه كه ميگي و البته ميتوني هم از تورفتگي پارگرافها استفاده بكني (منوي format گزينه paragraph و باكس Before text و After text )
با استفاده از همين ترفند هم ميشه اون بيت مثلا آخر را تورفتگي بيشتري براش ايجاد كرد
فايل رو هم باز مي گم من آپلود نكردم كه داشته باشم و بتونم دوباره بذارمش
كس ديگه اي گذاشته اونو و الان هم كمتر مياد انجمن
سلام
چطور باید ابن کار رو بکنم!
اینک عکس:منظورم نحوه ی کشیدن فلش های قرمزه!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
Last edited by Dr.DUGeR; 16-04-2008 at 20:18.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)