برو اينجا داره:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برو اينجا داره:
ببینم این خانوم معلم که میگن تویی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببینم چطور میشه تو سیمز یه بچه رو اونقدر کتک زد تا جونش دره![]()
سلا م بچه ها دیشب یک سایت عالی برای پیدا کردن بزیگران وخواننده های معروف پیدا کرد م شما با دانلود اونا میتونید اونا رو در بازی بجای سیمس قرار دهید یا یک خونه براش بسازید
تازه مگی میتونی من رو راهنمای کنی در مورد اینکه سیو بازی کجاست فقط باید پوشه ea game در My Documentsرو کپی کنیم یا در سایت سیمس 2 عضو شویم و بازی را ریجستر کنیم
با سلام
دوست عزیز خوب شد که اومدی توی این تپیک ...
![]()
سلام
خوش اومدی sims232 جان
فقط شما باید این رو رعایت کنی که پست پشت سر هم ندی و پست قبلی خودت رو ویرایش کنی
بازم میگم به جمع ما خوش اومدی
ارادتمند toodi![]()
اينجاست:
My Documents\EA Games\The Sims 2\Neighborhoods
اين سايته خوبيه ولي براي دانلود بايد اكانت داشته باشي كه ما نداريم پس به درد نميخورهسلا م بچه ها دیشب یک سایت عالی برای پیدا کردن بزیگران وخواننده های معروف پیدا کرد م شما با دانلود اونا میتونید اونا رو در بازی بجای سیمس قرار دهید یا یک خونه براش بسازید
بعدشم اين كه كاري نداره درست كردنش من خودم يك بار آنجلينا جولي رو درست كردم!![]()
« سلام به تمام سيمز بازان گل »از راه اندازي مجدد تاپيك ممنونم.و اگه اجازه بديد منم در بحث هاتون شركت كنم و معلمسيمز شناسي تون باشم.البته خودم هنوز سوال هاي زيادي دارم كه بايد بپرسماز اين به بعد من براتون لينك دانلود و وسايل سيمز رو ميذارم.اميدوارم حال كنيد:
اوه دوست عزیزم ممنون من برای بار سوم برگشتم ممنون که با صداقت پیغامم رو دادی rayne عزیزم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)