تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 184 از 326 اولاول ... 84134174180181182183184185186187188194234284 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,831 به 1,840 از 3257

نام تاپيک: سوالات مبتدی و عمومی (++C, C) خود را اینجا بپرسید

داره خودمونی میشه BehiJJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان، من تازه با این بخش آشنا شدم و ازتون یه سوال مبتدی دارم.
    من می خام الگوریتم و برنامه ای رو به زبون C بنویسم که که از دو آرایه از نوع عدد صحیح باشه که هر کدوم 10 عنصر داشته باشه و اینکه عناصر متناظر با هم جمع شه و در آرایه سوم قرار داده بشه.
    ممنون میشم اگه کمکم کنید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام دوستان، من تازه با این بخش آشنا شدم و ازتون یه سوال مبتدی دارم.
    من می خام الگوریتم و برنامه ای رو به زبون C بنویسم که که از دو آرایه از نوع عدد صحیح باشه که هر کدوم 10 عنصر داشته باشه و اینکه عناصر متناظر با هم جمع شه و در آرایه سوم قرار داده بشه.
    ممنون میشم اگه کمکم کنید
    سلام
    من کامپایلر C ندارم رو سیستم
    اول برای هر کدام از ارایه ها یک حلقه فور بزار و ورودی ها تو بگیر
    بعد دو تا فور بزار و دو نه دونه با هم جمع کنه بره جلو
    بریزه تو ارایه سوم

3. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض مثالی در مورد کلاس

سلام
    این یه سوال در مورد کلاسها هست تا ابتدای main نوشتمش ،فکر میکنم اشکال هم داره .دوستان اگه لطف کنند این ادامش را کمک کنند ممنون میشم.
    کلاسی به نام Accountبرای نگهداری اطلاعات حساب مشتری در بانک ایجاد کنید . این کلاس فیلدی از نوع int دارد که موجودی حساب را مشخص میکند. سازنده ی کلاس پارامتری دارد که هنگام ایجاد شی موجودی حساب مشتری را تعیین میکند.اگر این موجودی عددی منفی وارد شود سازنده ی کلاس موجودی را برابر صفر قرار می دهد و یک پیام اخطار اعلان میکند.
    این کلاس سه تابع عضو دارد تابع عضو credit() مقداری را به عنوان پارامترگرفته و به موجودی اضافه میکند . تابع عضو debit () مقداری را به عنوان پارامتر گرفته و از موجودی حساب کسر میکند این مقدار باید کمتر از موجودی باشد . تابع عضو getBalance () موجودی حساب را بر میگرداند برنامه ای بنویسید که از این کلاس استفاده کند.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by mrir65; 18-10-2012 at 19:00.

داره خودمونی میشه A.I.V.I.O's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

Bebakhshid FNGLISH neveshtam!
    Be joone khodam 2-3 bar ba dial-up koobidam ta inja oomadam hey coda be ham rikhte!

fek konam porseshe man bishtar be Visual Studio marboot bashe ta C++!
    Man mikhastam ye barname kheili sade benvisam ke chanta adad o ba ham jam kone
    hala baraye ba classs shodane kar mikhastam ye kari konam adadaro injoori benvise:
    کد:
    (albate ini ke man neveshtam baraye 11 o 12 o 13 2ros dar nemiad, vali mohem ni)

Hala vaghti mikham barnamaro ejra konam,be jaye adad sheklak miad, bebininj baraye shomaham injoorie?
    کد:
    Man in baranamro too "VisualStudio2010>C++>Win32ConsoleApplication>C++C lass" neveshtam, bi zahmat shoma ham ye test konin bebinin bara shoma ham injoorie ya age codesh eshtebahe behem begin!
    sepas!

(AGHA VAHID DAMET GARM,MAN CHOON POSTAM ZIRE 20TAS NEMITOONAM PM BEDAM,JAVABE SOALETO EMAIL KARDAM BEHET,BAZAM DAMET GARM KE BEM GOFTI)[/SIZE][/FONT]
    Last edited by A.I.V.I.O; 19-10-2012 at 14:23. دليل: ببخشید، دیگه تکرار نمیشه!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلامی گرم به کاربران p30world . دوستان عزیز کسی هست که بتونه به من کمک کنه؟ خیلی فوریه.برا یکشنبه باید یه تعداد تمرین درس برنامه سازی به زبان سی پلاس پلاس بنویسم. چندتا شو نوشتم فقط یکیشو بلد نبودم امانش باشه شما زحمتشو بکشید. برنامه ای بنویسید که یک عدد صحیح 2 رقمی را خوانده رقمهایش را بصورت جداگانه نمایش دهد.ممنون میشم زود راهنمایی کنید

تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

سلامی گرم به کاربران p30world . دوستان عزیز کسی هست که بتونه به من کمک کنه؟ خیلی فوریه.برا یکشنبه باید یه تعداد تمرین درس برنامه سازی به زبان سی پلاس پلاس بنویسم. چندتا شو نوشتم فقط یکیشو بلد نبودم امانش باشه شما زحمتشو بکشید. برنامه ای بنویسید که یک عدد صحیح 2 رقمی را خوانده رقمهایش را بصورت جداگانه نمایش دهد.ممنون میشم زود راهنمایی کنید
    درود!
    شما میتونی باقیمانده عدد دو رقمی بر 10 رو حساب کنی، اون میشه رقم سمت راست!
    حالا اون باقیمانده رو که در آوردی از عدد اصلی کم کن و حجاصل رو بر 10 تقسیم کن، اونم میشه اون یکی رقم!

داره خودمونی میشه ashl7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

یه سوال!!!! 10%5 جوابش چی میشه؟! :/

تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

یه سوال!!!! 10%5 جوابش چی میشه؟! :/
    5

کامپایلرت چیز دیگه ای نشون میده؟

تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

درودی دیگر بر خسته نباشیدان گرامی!
    یه پرسش؟
    چجوری تو ++C تعداد اعضای آرایه مو مجهول تعریف کنم؟
    من اینطور میپندارم که چون کامپایلر نمیدونه حجم برنامه چقد خواهد شد که بتونه کامپایلش کنه، پس نمیذاره من تعداد اعضای آرایه رو مجهول بذارم، منظورم یه چنین چیزیه:
    کد:
    کامپایلر نمیذاره چنین چیزی رو بنویسی، میگه تعداد اعضای آرایه باید عدد ثابت باشه.
    ولی من میخوام از کاربر بپرسم لیست چنتایی میخواد، بعد که جواب داد یه لیست با اون تعداد بدم بهش!
    سپاس!

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام دوستان
    راستش من خودم سی شارپ کار میکنم . اما یکی از دوستان این سه تا برنامه را گفته به زبان سی پلاس واسش بنویسم . ولی با سینتکس سی پلاس اشنایی ندارم.
    اگه زحتشو بکشید ممنون میشم.

1- برنامه ای بنویسید که دو عدد صحیح را دریافت کند و نسبت اعشاری آنها را بنویسد.(همیشه عدد بزرگ را بر کوچک تقسیم کند)

2- برنامه ای بنویسید که یک عدد اعشاری دریافت کند و آنرا گرد کند .(توضیح : اگر قسمت اعشاری عدد بزرگتر یا مساوی 0.5 بود انرا به 1 و در غیر اینصورت به صفر تبدیل کند.)

3- یک عدد صحیح مثبت دو رقمی xyرا از کاربر بگیرید و در خروجی مقدار xy – yx را نشان دهید. منظور از xyاینجا ضرب دو رقم نیست. مثلا اگر عدد وارد شده 38 باشد، میخواهیم 38 – 83 را حساب کرده در خروجی نشان دهیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •