تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 184 از 1126 اولاول ... 84134174180181182183184185186187188194234284684 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,831 به 1,840 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

پروفشنال ...ALI...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

شما هاردتون با برنامه power max به فرمت کارخانه ای برگردونید به اصطلاح هاردتون low level format کنید . ببنید مشکلتون حل می شه و بعد هاردتون با برنامه max blast پارتیشن بندی کنید .
    آقا این power max رو از کجا بیاریم؟

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

یکی کمکی برسونه؟

داره خودمونی میشه alpacino_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

آقا این power max رو از کجا بیاریم؟
    می تونید پاور مکس از این لینک دانلود کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

هارد ساتای اینترنال رو چجوری نصب کنیم به مادربورد؟منظورم جای وصل شدن کابلشه به هارد و مادربورد(یه هارد یک ترابایت)
    در ضمن سیم برقش چی؟الان به هارد اولم سیم برق مستقیم وصل میشه به هارد از منبع برق منتها وسطش یه شاخه جدا شده(از سیم های شاخه ای که از منبع برق اومده) باید همونو به هارد دومی وصل کنم؟
    البته یکی هم به دی وی دی رام وصل شده که اونم دو قسمت میشه.اونی که به دی وی دی رام وصل شده رو به هارد دوم وصل کنم بهتره یا اونی که به هارد وصل شده؟چون از دی وی دی رامم کمتر استفاده می کنم تا هارد
    همینطور در مورد نحوه اتصال کابل ساتا به اسلات مادر بورد و هارد و اینکه برعکس وصلش نکنم

همینطور در مورد مبدل تبدیل کابل برق molex به sata مشکلی پیش نمیاد؟
    یا باید کابل برق ساتا یه راست از پاور خارج بشه و به هارد وصل بشه؟چون فکر نکنم پاورم کابل ساتا داشته باشه
    چون یه جا خوندم ممکنه مشکلی پیش بیاد درسته؟(چون نوشته بود کابل برق ساتا باید پنج تا رشته سیم داشته باشه ولی مبدل ها چهار تا دارن و این باعث کاهش طول عمر قطعات هارد میشه و زودتر خراب شدن هارد و از دست رفتن اطلاعات و ...)من قبلا یه مبدل خریدم که 4 تا رشته سیم داره مبدلی که پنج تا رشته سیم داشته باشه هم هست؟اگر هست برم از اونا بخرم اگر ممکنه مشکلی به وجود بیاد؟
    ضمنا هاردی که حجم بیشتری داره برق بیشتری هم مصرف می کنه؟یعنی ممکنه power ام براش مناسب نباشه؟!

پروفشنال MasterData's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    مشهدالرضا

پيش فرض

شما هاردتون با برنامه power max به فرمت کارخانه ای برگردونید به اصطلاح هاردتون low level format کنید . ببنید مشکلتون حل می شه و بعد هاردتون با برنامه max blast پارتیشن بندی کنید .
    اخه مشکل اینه که وقتی هارد رو به هر سیستمی وصل میکنم حتی با CD بوت هم نمی تونم سیستم رو بالا بیارم

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

می تونید پاور مکس از این لینک دانلود کنید

کد:

دوسته من این برنامه نیاز به فلاپی داره و ماله 2004 هستش. جدید تر از این نیست؟

7. این کاربر از ...ALI... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه alpacino_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

از این لینک می تونید استفاده کنید . ابزار ههای تعمیراتی جالبی برای هارد داره من خودم ازش استفاده می کنم . خیلی کاربردی

کد:

9. این کاربر از alpacino_2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hadi.EST's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

دوسته من این برنامه نیاز به فلاپی داره و ماله 2004 هستش. جدید تر از این نیست؟
    به احتمال قوی پارتیشن متعلق به MBR یعنی پارتیشنی که فایلهای بوت اولیه ویندوز در اون قرار دارند دچار آسیب شده . این پارتیشن به صورت مخفی هست و با نرم افزارهای مختص هارد قابل دستیابی و تعمیر هست!
    شما نرم افزار چک سخت افزاری مربوط به هاردهای مکستور بنام Sea Tools برای پلتفرم Dos آخرین نسخش رو میتونید از قسمت پشتیبانی سایت
    کد:
    دانلود کنید . فایل بصورت ایزو هست . با نرو روی یک سی دی رایتش کنید و از طریق بوت در داس برنامه رو اجرا کنید. بعد از قسمت منو برنامه ziro all یا همون low level سابق رو انتخاب و هارد رو بطور کامل فرمت نه بلکه پاک بکنید . فقط در نظر داشته باشید که اطلاعات هارد شما بعد از این عمل به هیچ عنوان و تحت هیچ برنامه ای باز یابی نخواهد شد.

Low Level Format هم برای هاردهای 10 سال پیش بود . که امروزه به اشتباه گفته میشه. هاردهای امروزی فقط برای یک بار تمام در کارخانه فرمت میشند و این عمل برای اونها مفهومی نداره.

11. 2 کاربر از hadi.EST بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

اینم لینکه مستقیمش تا یک هفته:

کد:

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

به احتمال قوی پارتیشن متعلق به MBR یعنی پارتیشنی که فایلهای بوت اولیه ویندوز در اون قرار دارند دچار آسیب شده . این پارتیشن به صورت مخفی هست و با نرم افزارهای مختص هارد قابل دستیابی و تعمیر هست!
    شما نرم افزار چک سخت افزاری مربوط به هاردهای مکستور بنام Sea Tools برای پلتفرم Dos آخرین نسخش رو میتونید از قسمت پشتیبانی سایت
    کد:
    دانلود کنید . فایل بصورت ایزو هست . با نرو روی یک سی دی رایتش کنید و از طریق بوت در داس برنامه رو اجرا کنید. بعد از قسمت منو برنامه ziro all یا همون low level سابق رو انتخاب و هارد رو بطور کامل فرمت نه بلکه پاک بکنید . فقط در نظر داشته باشید که اطلاعات هارد شما بعد از این عمل به هیچ عنوان و تحت هیچ برنامه ای باز یابی نخواهد شد.

Low Level Format هم برای هاردهای 10 سال پیش بود . که امروزه به اشتباه گفته میشه. هاردهای امروزی فقط برای یک بار تمام در کارخانه فرمت میشند و این عمل برای اونها مفهومی نداره.

دوست من کاری که گفتید رو کردم. بعد از 2 ثانیه که گزینه ی erase ziro رو زدم انگار کارش تموم شد و جلوی اسم هارد نوشت pass بعدش short test زدم که failed نوشت ولی long test رو برعکس گذشته بهد از یک ساعت که pass اعلام کرد.
    الان به نظر شما دیگه چی کار کنم؟
    ضمنن هنوز مادربرد ارور smart :bad recover and replace برای این هارد می ده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •