تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 184 از 416 اولاول ... 84134174180181182183184185186187188194234284 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,831 به 1,840 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

آخر فروم باز kiuq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

نیندامه:

توبی :

از کجا این انیمه را دانلود میکنید؟
    از سایتهای اصلی نمیشه . . . . بعضیشون قاون کپی رایت داره..
    من از تورنت میگیرم.. همش هم کیفیت بالاست

به خاطر همین شارینگان ساسکه رو میخواست
    اگه کش میرفت واقعا دیگه کسی نبود شکستش ده..
    این رو جدی جدی گفتم.
    Last edited by kiuq; 06-09-2010 at 11:17.

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

توبی به نظرم خیلی باید قوی باشه
    درسته؟
    حتی قوی تر از همه اعضای اکاتسوکی
    درسته؟

پروفشنال D,Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

گروه 8 شمشیرزن بزرگن که یکیش کیسامه بود یکیشم اسمش یادم نیست اولای داستان بود که مرد و شمشیرشم الان دست زیر دست ساسوکه هست همونی که از جنس آبه..اینا اصلا ربطی به آکاتسوکی ندارن.زیاد چیز مهمی نیست
    اونی که اولای سریه اول مرد اسمش زابوزا بود .همون کنار اون دختر بچه بیچاره مرد .عجب صحنه ای بودا!!! یکی دیگشون هم همون بود که دوتا شمشیر برقی داشتو یک بچه که قدرت بینائیش از بیاکوگان بیشتر بود رو روپشتش داشت ولی درحالت مستی باحاش مبارزه کرد.بقیه گروه 8شمشیرزنو نشون ندادن ولی همشون مربوط به کشور مه بودن .

آره مادارا به زتسو گفت که ایتاچی حقیقتو با خودش به گور برد و منم ساسوکه رو مال خودم کردم.این جمله خیلی خیلی جای بحث داره.حیف که اون موقع کسی نبود وگرنه من تو صفحات قبلی گفته بودم.

بالاخره یکی حرفای منو تائید کرد دیدین حدس نزده بودم!
    درمورد مریضیشم که واقعا مریض بود و فکر کنم بخاطر استفاده زیاد از مانگکیو شارینگانش بود.

یکی ازدوستان میگفت که ممکنه بخاطر جنگ بایکی دیگه اونجوری شده بود.اگه بخاطر مانگکیو بود فکرکنم فقط چشمهاش ضعیف میشد!

دوستمون kiuq اوروچیمارو رو از همه بیشتر دوست داره و از گای بدش میاد.منم برعکس از گای خوشم میاد و از اوروچیمارو بیشتر از هر کس دیگه ای تو داستان بدم میاد.

مگه میشه کسی ناروتورو ببینه واز گای واون روحیه جالب ومخصوصا اون برق دندوناش بدش بیاد راستی خمیردندون گای کسی میدونه چیه!!!!!
    اوروچیمارو هم بااون زبونش. چند هزار نفرو بخاطر تکنیک فناناپزیریش قربانی کرد؟

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

باز چرا رفتبم زمان بچگيشون ؟
    كي تموم ميشه هاردم پرشد

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

بابا چه خبرتونه تو نصف روز 2 صفحه رفتین جلو.ما مثل شما که بیکار نیستیم از شب تا صبح آن باشیم یکمم به فکر ما باشین تا برسیم بابا.

مادارا کوش پس من ندیدم ... نکنه یه صدای مخوف میومد اون بود؟
    من همش در مورد مانگا دارم میگم انیمه رو از 75 به بعد دیگه ندیدم.

صفحشو بذار من پایم میرم میخونم
    اول که من نه حوصلشو دارم و نه وقتشو که بگردم.بعدش فقط همین جمله رو گفتم کسی هم جوابی نداد همین.
    ------------
    من از نظر ترسناکی و قوی بودن میگم اروچیمارو از همه بهتره بعد هم جیرایا
    اگه یادتون باشه ایتاچی و اون یارو کوسه که داشتن دنبال داداش ایتاچی میگشتند
    وقتی دو نفری با جیرایا رو به رو شدن ایتاچی با اون همه ابهت گفت زورمون به سرش نمیرسه
    خیلی حال کردم ازش
    جیرایا و اوروچیمارو قدرتش
    پس شما طرف اوروچیمارو هستین.ولی اینو بدونین اون موقع ایتاچی نمیخواست ناروتو رو بگیره وگرنه همونجا حساب جفتشونو میرسید.کلا کسایی که شارینگان دارن یه چیز دیگه ان.اوروچی و جیرایا در حد متوسطن نسبت به اونا.
    ------------
    هه هه هه هه هه
    یعنی کونان می خواد با کاغذ A4 جلوی توبی وایسه ؟؟؟؟ اونم زیر بارون !!!!!! ببینیم آنبو کاکاشی با اتحاد نینجایی از زیر قالی و مبل و تلوزیون مثل گروه ضربت نمی پرن رو سر توبی....
    اگه من در یافتم چرا اسم نیدایمه توبی راما بوده سال دیگه روزه میگیرم....
    این مبارزه 90 درصد برندش معلومه ولی ما تا حالا چیز خاصی از کونان ندیدیم شاید حرفی برای گفتن داشته باشه.

نه بابا اون یه جای مخفیه هر کسی بلدش نیست که بخواد بره اونجا چه برسه به کاکاشی که کاری نداره اونجا.
    ----------------
    کلا مشکوکا همین نیندایمه دقیقا فن های توبی رو داشت بعید هم نیست شاگردش باشه شاید هم با اون نینجا ها که مبارزه کرده نمرده مادارا رو پخ کرده رفته شارینگانش رو کش رفته ولی از اونجایی که اوروچی احضارش کرد شاید واقعا مرده اون کاغذ ها هم ضد آبن همیشه تو بارون استفاده میکنه تو اونجایی که کوچیک بودن و بونشین جیرایا رو پخوندن هم بارون بود کلا ضد آبن دیگه
    کی گفته تکنیکاشون مثل هم بوده؟؟اصلا مگه جایی غیر از مبارزه اوروچی و هوکاگه 3 مبارزه ای داشته که شما میگین مثل هم بودن؟؟؟تو اون مبارزه هم چیز خاصی ازش ما ندیدیم.
    ------------
    درسته؟
    حتی قوی تر از همه اعضای اکاتسوکی
    درسته؟
    بابا توبی که خودش رئیس آکاتسوکیه.تا اینجا هم از همه کس قویتر بوده.مبارزه خاصی نکرده ولی کسی هم هم حریفش نشده تا حالا.

آخر فروم باز kiuq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ما مثل شما که بیکار نیستیم از شب تا صبح آن باشیم یکمم به فکر ما باشین تا برسیم بابا.
    من که بیکارم
    کلا کسایی که شارینگان دارن یه چیز دیگه ان.
    البته این موضوع تا زمانی صادقه که با شخصیت اول داستان روبه رو نشن..
    بابا توبی که خودش رئیس آکاتسوکیه
    پس Tendo pain چیکارست؟
    كي تموم ميشه هاردم پرشد
    لقب Endless گرفته
    درسته؟
    چی میشه مادارا باشه!
    بعدش کابوتو بیاد مادارا رو بکشه .. من حال کنم

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

وای کاشکی کسی سایتی به من معرفی کنه بتونم از قسمت 141 همنجایی که ساسوکه ایتاچی رو کشت گیر بیارم

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

وای کاشکی کسی سایتی به من معرفی کنه بتونم از قسمت 141 همنجایی که ساسوکه ایتاچی رو کشت گیر بیارم
    .................................................. .................................................. ..........................
    دوست عزیز اینم خدمت شما
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    توش عضو میشی که رایگانه بعدشم شروع به دانلود انیمه های معروف میکنی.....همه نوع کیفیت هم داره از 720 و 480 گرفته تا لینکهایکم حجم 50 مگی MP4 ............ولی بدیش اینه که قابلیت ادامه نداره و اگه وسط کار اینترنت قطع بشه باید از اول دانلود کنی...............................

نخواستی برو سایت دنیای انیمه ..
    کد:
    .........ثبت نام اون هم رایگانه.......لینک ها هم می زارن برات توی بخش دانلود .....همه جورش رو هم داره از رپید شیر گرفته تا مدیا فایر...........
    .................................................. .................................................. ............................
    سعی کن این قسمت ها رو از دست ندی که 25 درصد داستان توی همین مبارزه ساسوکه با ایتاچی توضیح داده میشه.........................

محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان مبارزه با ساسوکه 
    در مورد ضعف ایتاچی هم بگم که با خاطر مانگیکو شارینگانش نبود چون اون باعث کوری میشه نه مرگ.............ولی گویا قبل از مبارزه با ساسکه یه قدرتی رو با ناروتو داد که گفت : " امید وارم هیچ وقت نخوای که ازش استفاده بکنی " و به همین دلیل هم چاکراش خیلی کم شد و به خاطر این که سوسانو رو اجرا کرد تقریبا خود کوشی کرد و این ها همه به این خاطر بود که اون مهر نفرین اوروچیمارو رو نابود کنه ........حتی بعد از مبارزه هم وقتی مادارا با ساسوکه صحبت می کرد به این نکته اشاره کرد ........اصبانیت ساسوکه هم به این دلیله که برادرش به خاطر نجات اون از مهر اوروچیمارو خودش رو به کشتن داد ........البته ساسوکه هم دیگه الان می تونه سوسانو رو بزنه ولی بعدش خیلی ضعیف میشه....توی مبارزه با دانزو کاملا این موضوع مشهود بود

.................................................. .................................................. .....................
    من هم مانگا رو می خونم و هم انیمه رو دانلود می کنم................
    مانگا رو از اینجا می خونم :
    کد:
    .................................................. .................................................. .......................

9. 3 کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه rubiker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Home

پيش فرض

کی گفته تکنیکاشون مثل هم بوده؟؟اصلا مگه جایی غیر از مبارزه اوروچی و هوکاگه 3 مبارزه ای داشته که شما میگین مثل هم بودن؟؟؟تو اون مبارزه هم چیز خاصی ازش ما ندیدیم.
    همین تکنیک سفر در زمان رو قبل از یوندایمه فقط نیندایمه بلد بود که توبی هم بلده فقط همین تکنیک رو ازش دیدیم غیر از اینه ؟

داره خودمونی میشه rubiker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Home

پيش فرض

گروه 8 شمشیرزن بزرگن که یکیش کیسامه بود یکیشم اسمش یادم نیست اولای داستان بود که مرد و شمشیرشم الان دست زیر دست ساسوکه هست همونی که از جنس آبه...
      محتوای مخفی: مانگا فوق سری 
    کیسامه که پخ میشه شمشیر میره زیره دسته کیلر بی (8 دم) اون که دست زیر دست ساسکه اس همون جنس آبه شمشیرش رو رایکاگه شکوند یه نفر دیگه هم از 8 شمشیر زن نشون میده تو مانگا زیاد بهش دقت نکردم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •