وای کاشکی کسی سایتی به من معرفی کنه بتونم از قسمت 141 همنجایی که ساسوکه ایتاچی رو کشت گیر بیارم
.................................................. .................................................. ..........................
دوست عزیز اینم خدمت شما
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توش عضو میشی که رایگانه بعدشم شروع به دانلود انیمه های معروف میکنی.....همه نوع کیفیت هم داره از 720 و 480 گرفته تا لینکهایکم حجم 50 مگی MP4 ............ولی بدیش اینه که قابلیت ادامه نداره و اگه وسط کار اینترنت قطع بشه باید از اول دانلود کنی...............................
نخواستی برو سایت دنیای انیمه ..
کد:
.........ثبت نام اون هم رایگانه.......لینک ها هم می زارن برات توی بخش دانلود .....همه جورش رو هم داره از رپید شیر گرفته تا مدیا فایر...........
.................................................. .................................................. ............................
سعی کن این قسمت ها رو از دست ندی که 25 درصد داستان توی همین مبارزه ساسوکه با ایتاچی توضیح داده میشه.........................
در مورد ضعف ایتاچی هم بگم که با خاطر مانگیکو شارینگانش نبود چون اون باعث کوری میشه نه مرگ.............ولی گویا قبل از مبارزه با ساسکه یه قدرتی رو با ناروتو داد که گفت : " امید وارم هیچ وقت نخوای که ازش استفاده بکنی " و به همین دلیل هم چاکراش خیلی کم شد و به خاطر این که سوسانو رو اجرا کرد تقریبا خود کوشی کرد و این ها همه به این خاطر بود که اون مهر نفرین اوروچیمارو رو نابود کنه ........حتی بعد از مبارزه هم وقتی مادارا با ساسوکه صحبت می کرد به این نکته اشاره کرد ........اصبانیت ساسوکه هم به این دلیله که برادرش به خاطر نجات اون از مهر اوروچیمارو خودش رو به کشتن داد ........البته ساسوکه هم دیگه الان می تونه سوسانو رو بزنه ولی بعدش خیلی ضعیف میشه....توی مبارزه با دانزو کاملا این موضوع مشهود بود
.................................................. .................................................. .....................
من هم مانگا رو می خونم و هم انیمه رو دانلود می کنم................
مانگا رو از اینجا می خونم :
کد:
.................................................. .................................................. .......................