منم همین سیستم را دارم ولی میتونی روی لو بازی کنی
منم همین سیستم را دارم ولی میتونی روی لو بازی کنی
جواب سوالات من لطفا.
دوست عزيز تو صفحه قبل جواب دادم
دوستان چند تا سوال
من نسخه پي اس 2 اين بازي رو گرفتم نميدونم قلابي يا نه منوش دقيقا منوي خودش تو نسخه كامپيوتر هست
ولي كمك داور نداره و چهره ها با نسخه كامپيوتري فرق ميكنه و اينكه شبيه همون الون يازده هستش فرقي نداره
فقط اسم بازي كن هارو با حروف درشت نوشته و منو فرق ميكنه و و و و
ايا تقلبيه
آره گیم پلی مثل همون الون 11 هستش فقط face بازیکنا عوض شده
نقل قول:
نوشته شده توسط light
اين بهترين آپشن فايل هست
تو فولدر زير بريز هر دوفايل رو
My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\save
کد:
آقا من این فایل رو ریختم ولی لباس همه تیمها مثل هم شده همشون لباس اولشون سفید و لباس دومشون قرمز شده.پرچم تیمهای لیگ انگلیس هم درست نشد.چی کار کنم؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم همین مشکل رو دارم
Last edited by mazzi; 16-12-2007 at 14:41.
اين آپشن فايلي كه گذاشتم لباس درست نشده
در pes2008 ديگه از طريق آپشن فايل نميشه لوگو گذاشت و بايد با نرم افزارهاش بذاريد
اگه بخوايد يه آپشن فايل كه لباساش درست شده بذارم
دوستان سلام من میخوام آنلاین بازی کنم کسی سریال نامبر داره لطف کنه و بده ممنون میشم .
قربونتون برم جبران میکنم
دستت درد نکنه ببخشید من کور چشمی (!) دارم.
نامردی های این بازی:
1) استپ افتضاح :
الف) توپ چند متر میپره جلوتر تا بازیکن حریف بگیره
ب) بازیکن لنگ پرت می کنه تا توپ لایی بشه ( بخصوص در زمان ضد حمله)
2) سانتر مفهومی نداره و اگه بخواهی متنوع بازی کنی و همونطور که همه می دونید نرید کنار 18 قدم و استپ کنی برگردی نمی تونی سانتر کنی چون یا یه پاس برای دروازبانه حریفه یا مستقیم توی اوته
3) اگه آمار گل های خورده برات مهم باشه ناموفق خواهی بود چون یه طوری دفاع رو خالی می کنن که بازیکن تک به تک بشه.
4) باید به اندازه تعداد بازیکن هات کنترلر داشته باشی چون بقیه بازیکنان به پیکنیک اومدن و از یه قدمیشون حریف رد میشه و تاب می خوره و نگاش میکنه.
5) وقتی پاس حساسی رو می خوای بدی بازیکنت فوری می دوه میره پشت حریف که توپ به حریف برسه.
6) پاس های مهم رو آروم ... می ده که حریف بیاد جمع کنه.
7) تعویض منطقه بازی بزرگترین ریسکت خواهد بود یا با یک کات جوری می زنه زیر توپ که بازیکنت چندین متر بدود دنبال توپ خودش یا از روی سرش می ره تو اوت.
8)در وازبانت یار دوازدهم حریف هست
الف) چند بار با مشت جوری توپ رو برگشت کوبید توی دروازه خودم که تور نزدیک بود پاره شه
ب) شوت هارو جوری تنظیم می کنه دفع کنه که به بازیکن حریف می گه کجایی؟؟؟؟ هستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بیا.... زدی تو گل؟ همون توپ رو دروازبان حریف یه جا غیر از جلوی فوروارد دفع میکنه
9) کرنر ها رو اگه کوتاه کار نکنی حتی اگه روی سر بازیکن خودت باشه انتخابش نمی کنه تا توپ رد شه هر چه زحمت بکشی هم فایده نداره اگه موقعیتش خوب باشه انتخابش نمی کنه.
10) داور نامرد روزگار که نیاز به توضیح نیست حتی برای خورد کردن اعصاب برای همه بازیها یک داور هست.
درکل اگه واقعا فوتبال سرت بشه این بازی یک شرمساری بزرگ برای کنامی هست شرکتی که بالا خره آبروی ما ساکری ها رو برد و عملا زیر پرچم فیفا رفت. وفکر کنم فیفای 2007.5 رو باید بعنوان اسم انتخاب می کردند.
در پایان به این جمله بسنده می کنم که از بازی که بازیکنی به نان الیور کان در اون وجود نداره آیا میشه انتظار داشت با واقعیت سرو کار داشته باشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)