تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 184 از 357 اولاول ... 84134174180181182183184185186187188194234284 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,831 به 1,840 از 3564

نام تاپيک: کلوپ N95 8gb

آخر فروم باز ehsssssan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

نه مجتبی عزیز میشه با ارسال هر فایلی ویروس ضمیمش کرد و برای طرف فرستاد یعنی هر فایلی که از یه سیستم مریض بگیری ناقل ویروس هستش و فوری رو سیستمت راه پیدا میکنه
    حالا ویروس واسه سری سیمبین 9.2 ندیدم ولی ویروس کامپیوتری مثل file folder و . . به راحتی رو گوشی میافتن و این کارارو میکنن مثلا تو هر فلدری که از طرق folder manager یا explorer بری ویروس هم باهاتون تشریف میاره و اونجارو ویروسی میکنه
    مثلا اگه بری تو فلدر sounds ویروس اونجارو مخفی میکنه و برنامه miusi player دیگه نمیتونه اون آهنگ هارو لیست و آماده پخش کنه (من خودم تازگی ها این مشکل رو داشتم) تا اینکه تونستم با مک آفی رم گوشیمو ویروس کشی کنم.تنها جایی که من شانس آوردم این بود که هرگز به phone memory نرفتم.

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

Ok احسان جون...گمون نکنم گوشیم ویروسی شده باشه!چون هیچ تغییری در اعمال رفتارش که ندیدم(لااقل تا الان که اینطور بوده)و فکر هم نمی کنم مشکلی واسش پیش بیاد...البته خدا کنه!!!

آخر فروم باز actooor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    tehran-uae

پيش فرض

دادا مجتبی واسه گوشیت یک انتی ویروس بنام netqin بگیر...خیالت راحت...هر 3 روز یک بار گوشیت اسکن میشه اتومات...

اگه نباشه جاش خالی می مونه sourena_8888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

نه مجتبی عزیز میشه با ارسال هر فایلی ویروس ضمیمش کرد و برای طرف فرستاد یعنی هر فایلی که از یه سیستم مریض بگیری ناقل ویروس هستش و فوری رو سیستمت راه پیدا میکنه
    حالا ویروس واسه سری سیمبین 9.2 ندیدم ولی ویروس کامپیوتری مثل file folder و . . به راحتی رو گوشی میافتن و این کارارو میکنن مثلا تو هر فلدری که از طرق folder manager یا explorer بری ویروس هم باهاتون تشریف میاره و اونجارو ویروسی میکنه
    مثلا اگه بری تو فلدر sounds ویروس اونجارو مخفی میکنه و برنامه miusi player دیگه نمیتونه اون آهنگ هارو لیست و آماده پخش کنه (من خودم تازگی ها این مشکل رو داشتم) تا اینکه تونستم با مک آفی رم گوشیمو ویروس کشی کنم.تنها جایی که من شانس آوردم این بود که هرگز به phone memory نرفتم.
    چیزی که بنده اطلاع دارم ..ویروس های کامپیوتری میتونه وارد گوشی بشه ...اما تخرب نمیتونه انجام بده
    این سری 9.2 هنوز ویروس هولناکی را به چشم ندیده

اما چیزی که محکم کاری خوبی حساب میشه ...استفاده از یک اسکن یو اس بی برای ویروسها هست( معمولا آنتی ویروسها تشخیص نمیدن)

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آنتی ویروس F-ٍٍٍٍSecurity رو دانلود کردم و بعد توسط لن آپدیتش کردم و خوشبختانه هیچی پیدا نکرد...

آخر فروم باز hussain's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    جزیره قشم

پيش فرض

سلام دوستاننمی دونم چرا maps اش کار نمی کنه تمام شهر ها را لود کردم اما باز هم .....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    دنياي خيال / نرسيده به آسكابان /طبقه ي آخر برج سارامون

پيش فرض

سلام دوستان
    من مي خوام كه يكي بگيرم ولي يكي از دوستام فاميلش داشته ولي پس داده وبا معمولي عوض كر ده چون كه هنگ مي كرده؟ . . .
    راست ميگه . امكانش هست كه شانسي باشه .

آخر فروم باز actooor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    tehran-uae

پيش فرض

سلام دوستان
    من مي خوام كه يكي بگيرم ولي يكي از دوستام فاميلش داشته ولي پس داده وبا معمولي عوض كر ده چون كه هنگ مي كرده؟ . . .
    راست ميگه . امكانش هست كه شانسي باشه .
    سلام دوست خوبم...
    خوب هر گوشی ممکنه از 100 تا یکیش اینجوره باشه...
    ولی من خدا وکیلی ازش راضیم...یک دونه هنگ یا ایرادی نداشته...
    من کل رم رو پر کردم یعنی 5/7 گیگ 1 دونه هنگ هم نداشته...
    از مدل معمولیش خیلی بهتر شده...
    یعنی تمام نشکل های معمولی در 8گیگ برطرف شده...
    کمک خواستی در خدمتم...
    9کرممم...

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

کاملا درسته...

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آمار هنگ های گوشی من در طی 3 ماه که دارمش فقط و فقط 2 بار بوده...
    با توجه به این که 5 گیگش هم پره و عملا این مشکلی به حساب نمیاد که بخوای قید خریدش رو بزنی!
    با احتساب این مدت که دارمش و خیلی هم ازش استفاده می کنم تقریبا میشه گفت میزان هنگش 0%!

ببین بستگی داره چجوری از گوشی استفاده کنی ، اگه هر چیز بیخود و هر نرم افزار بی استفاده ای رو توو گوشیت بریزی حتما مشکل هنگ پیدا می کنی حالا چه 8گیگ باشه چه هر برند دیگه ای!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •