تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 184 از 1635 اولاول ... 841341741801811821831841851861871881942342846841184 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,831 به 1,840 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

اگه نباشه جاش خالی می مونه unforgiven2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام.دوستان همونطور که حدس میزدم شد.
    با دیدن دو فیلم از فوجی 2000 به این نتیجه رسیدم که حرف اون 2 نفری که میگفتن فیلمبرداریش عالیه درست بوده.
    یک کلیپ 7 ثانیه ای با 8 مگ حجم.با کیفیت عالی و خیلی سرتر از fz28.
    دوستانی که فکر میکنن به شعورشون توهین شده لطفا نمونه فیلم های فوجی 2000 رو هم ببینند و بعد نظر بدهند.
    من تعصبی به هیچ مارکی ندارم ولی دیشب که در سایت ها گشتم دیدم که نمره منفی که فوجی 2000 گرفته بیشتر به خاطر سهولت در استفاده هست و از لحاظ کیفیت عکس نمره خوبی گرفته.
    و مقایسه این دو مدل میگه :
    با fz28 حدود 40 دقیقه با کارت 8 گیگ فیلمبرداری داری ولی با فوجی 2000 بالای 2 ساعت.
    در ضمن من که نگفتم با موبایل یکی هست.موبایل N78 با رزولوشن 640 در 480 فیلمبرداری میکنه و کیفیت wvga پاناسونیک هم با اون در عمل فرقی نمیکنه.کیفیت پانا مسلما خیلی بهتره ولی در عملی که من میخواستم انجام بدم تفاوتی نمیکنه.
    منظور اینکه هر دوشون بیخود هستن و پائین تر از HD به هیچ دردی نمیخوره.منظورم این بود.
    دوستانی که فکر میکنن من مغرضانه میگم لطفا فیلم های گرفته شده با فوجی رو هم ببینند و خداوکیلی نظر بدن.
    با fz 28 فقط 40 دقیقه ولی با فوجی 2000 بالای 2 ساعت.
    یکی از فیلم های گرفته شده که با فوجی دیدم موج دریا رو کنار ساحل نشون میده که حرکت امواج رو بسیار عالی و بودن کمترین محوی فیلمبرداری کرده در حالی که فیلم گرفته شده با fz28 یک نفر رو نشون میده که با دوچرخه از روی یک مانع پرش میکنه و تصویر شفاف هست ولی با پرش.
    در صورتی که فیلم فوجییه در شرایط بسیار کم نور تر هست مثل ساعت 5 بعد ازظهر ولی فیلم fz28 در شرایط نوری خیلی بهتری هست مثل ساعت 12 ظهر.
    شاید این حرف ها برای بعضی دوستان خوشایند نباشه ولی بارها فیلمشون رو دیدم.
    وحتی اگه مساوی هم فرض کنی با فوجی 2000 میشه بالای 2 ساعت فیلمبرداری HD داشت.که در نتیجه در فیلمبرداری برنده فوجی 2000 هست.لطفا نمونه فیلم های فوجی رو هم ببینید و بعدا بگید که ..... .
    البته اینو بگم که هر کدوم محاسن و معایب خاص خودشون رو دارن ولی در فیلمبرداری فوجی 2000 خیلی سره.

در ضمن چطور تا پریروز کیفیت فیلمبرداری مهم نبود و اصلا لازم نبود ولی حالا به دوستان fz28 دار برخورده؟
    خوب شما که به دنبال فیلمبرداری نبودید و مود HD رو چیز بیخود و غیر ضروری میدونستید ولی حالا ناراحت شدین.
    بچه های گل با فوجی 2000 انگار که یک هندی کم نواری هم در دست دارید.با 2 ساعت فیلمبرداری .....
    من همه بچه های اینجا رو دوست دارم ولی کنجکاوی و حوصله داشتنم باعث شد fz28 رو که 90 درصد میخواستم بگیرمش به 10 درصد کم شد.
    من یکی اگه کیفیت بدنه و ساخت فوجی 2000 خوب باشه و مشکل باتری نداشته باشه میرم سراغ این دوربین.
    با تشکر از همه دوستان و مخصوصا اون دوستی که لینک فیلم ها رو گذاشت .امیدوارم هر جا هستی موفق باشی .
    دوستی که لینک فیلم ها ررو کذاشتی امیدوارم در زندگی به موفقیت های بیشتر برسی.
    جناب Lofa شما فوجی 2000 رو داشتی؟؟؟ ازت کمک میخوام.چند تا سوال کوتاه دارم.
    با سپاس از همه دوستان.
    بحس شما در ان پست سر کیفیت فیلمبرداری این دوربین با موبایل حالا هر مدلی n78 یا n95 شما صحبتی در مورد فوجی نکردید.شما رزولوشن 848 در 480 با 30 فریم و 720 dpi را با رزولوشن یک گوشی 640 در 480 با 15 فریم مقایسه میکنید و می گویید عملا هیچ فرقی ندارند و انتظار دارید به کسی بر نخورد. انگار با دسته کوران طرفین این حرف را نقل بر بی احترامی به خود ندانید چنین قصدی ندارم
    صحبت از تعصب نیست شما اطلاع رسانی غلط انجام می دهید و باعث گمراه شدن افرادی میشوید که در این فروم به قصد خرید دوربین این مطالب را دنبال می کنند.
    دوست عزیز در دوربین عکاسی چیزی که برای بنده اهمیت دارد کیفیت خروجی عکس آن است نه فیلمبرداری بنا براین نیازی نیست که بروم و فیلمهای این دو را مقایسه کنم.
    در تمام review معتبر به خروجی عکس fz28 امتیاز بالا دادن و این خود گویای کیفیت این دوربین است
    شمااگه هدفتون فیلمبردار است به خودتان مربوط می شود ولی هیچ جا دوربین های عکاسی را بنا به قابلیت فیلمبرداری مقایسه و ملاک گزاری نمی کنند.شما حتی با این دو دوربین از نزدیک هم کار نکردید و چنین با قاطعیت این حرفها را می زنید ولی هیچ کدام از دوستان که فوجی و پاناسونیک دارند به این قاطعیت سخن نمی گن
    باز هم شما صحبت از پرش می کنید با اینکه دوستان دیگر هم که این دوربین را دارند آ ن را نقض می کنند.من واقعا نمی دانم تعریف شما از پرش چیست؟
    کلا بحس کردن در مورد ملاک های جانبی یک وسیله چه دوربین چه موبایل بیهوده است به قول جناب senator گیریم n95 با کیفیت خیلی خوب فیلم بگیرد ولی اگر نتواند درست تماس برقرار کند که وظیفه اصلی آن است چه ارزشی دارد؟
    به نقل از سایت dpreview

Image quality: outdoors / daylight

If you mainly shoot outdoors in good light any of the cameras here will do the job, with little to choose between the better cameras here unless you intend to print at sizes larger than about 8x10 inches. The group is split roughly down the middle, with the Canon, Panasonic and Sony models (in that order) capturing sharper, more detailed results, but only if you look very closely. The least impressive of the bunch are the Nikon P80 and Fujifilm S2000HD - both use excessive noise reduction at base ISO (smearing detail and texture) and the P80's focus is unreliable at the long end of the zoom.
    • Best of the bunch: Canon PowerShot SX 10 IS, Panasonic FZ28, Sony H50
    • Middle of the road: Fujifilm S8100fd, Olympus SP-565UZ
    • Bottom of the class: Nikon P80, Fujifilm S2000HD
    Image quality: Low light / High ISO

All seven of the cameras struggle to produce decent results at anything over ISO 400 thanks to their small sensors, but some are 'less bad' than others. As mentioned it should be noted that for the most part the differences here are pretty small. The grouping here represents the performance in the ISO 400-1600 range (above that you're better off just doing a quick sketch on a napkin)
    • Best of the bunch: Canon PowerShot SX 10 IS, Panasonic FZ28, Sony H50
    • Middle of the road: Fujifilm S2000HD, Olympus SP-565UZ
    • Bottom of the class: Nikon P80, Fujifilm S8100fd
    Image quality / performance: Flash

Most of the cameras produce perfectly good flash output and in truth, for the typical user, there's little practical difference between them. The rankings below represent the sliver of difference between the best and worst based on flash exposure, low light focus, recycle time, red eye removal and exposure.
    • Best of the bunch: Canon PowerShot SX 10 IS, Sony H50
    • Middle of the road: Nikon P80, Fujifilm S8100fd, Panasonic FZ28
    • Bottom of the class: Fujifilm S2000HD, Olympus SP-565UZ
    Last edited by unforgiven2009; 03-03-2009 at 18:59.

آخر فروم باز vahidsport's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

کلا بحس کردن در مورد ملاک های جانبی یک وسیله چه دوربین چه موبایل بیهوده است به قول جناب senator گیریم n95 با کیفیت خیلی خوب فیلم بگیرد ولی اگر نتواند درست تماس برقرار کند که وظیفه اصلی آن است چه ارزشی دارد؟

واقعا راست گفته

سلام
    من می خوام برای یکی از دوستام دوربین بگیرم در حد 300 تومن یه کی دو مدل اگه معرفی کنید که در بازار تهران باشه ممنون میشم

عکسای دوربین های SONY رو دیدم ولی فکر میکنم دوربین های Canon بهتر درسته؟

راستی این Canon مدلی به اسم G9 داره؟
    Last edited by vahidsport; 03-03-2009 at 20:17.

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

بحس شما در ان پست سر کیفیت فیلمبرداری این دوربین با موبایل حالا هر مدلی n78 یا n95 شما صحبتی در مورد فوجی نکردید.شما رزولوشن 848 در 480 با 30 فریم و 720 dpi را با رزولوشن یک گوشی 640 در 480 با 15 فریم مقایسه میکنید و می گویید عملا هیچ فرقی ندارند و انتظار دارید به کسی بر نخورد. انگار با دسته کوران طرفین این حرف را نقل بر بی احترامی به خود ندانید چنین قصدی ندارم
    صحبت از تعصب نیست شما اطلاع رسانی غلط انجام می دهید و باعث گمراه شدن افرادی میشوید که در این فروم به قصد خرید دوربین این مطالب را دنبال می کنند.
    دوست عزیز در دوربین عکاسی چیزی که برای بنده اهمیت دارد کیفیت خروجی عکس آن است نه فیلمبرداری بنا براین نیازی نیست که بروم و فیلمهای این دو را مقایسه کنم.
    در تمام review معتبر به خروجی عکس fz28 امتیاز بالا دادن و این خود گویای کیفیت این دوربین است
    شمااگه هدفتون فیلمبردار است به خودتان مربوط می شود ولی هیچ جا دوربین های عکاسی را بنا به قابلیت فیلمبرداری مقایسه و ملاک گزاری نمی کنند.شما حتی با این دو دوربین از نزدیک هم کار نکردید و چنین با قاطعیت این حرفها را می زنید ولی هیچ کدام از دوستان که فوجی و پاناسونیک دارند به این قاطعیت سخن نمی گن
    باز هم شما صحبت از پرش می کنید با اینکه دوستان دیگر هم که این دوربین را دارند آ ن را نقض می کنند.من واقعا نمی دانم تعریف شما از پرش چیست؟
    به نقل از سایت dpreview

با دیدن دو فیلم از فوجی 2000 به این نتیجه رسیدم که حرف اون 2 نفری که میگفتن فیلمبرداریش عالیه درست بوده.
    دوستانی که فکر میکنن به شعورشون توهین شده لطفا نمونه فیلم های فوجی 2000 رو هم ببینند و بعد نظر بدهند.
    من تعصبی به هیچ مارکی ندارم ولی دیشب که در سایت ها گشتم دیدم که نمره منفی که فوجی 2000 گرفته بیشتر به خاطر سهولت در استفاده هست و از لحاظ کیفیت عکس نمره خوبی گرفته.
    با fz28 حدود 40 دقیقه با کارت 8 گیگ فیلمبرداری داری ولی با فوجی 2000 بالای 2 ساعت.
    در ضمن من که نگفتم با موبایل یکی هست.موبایل n78 با رزولوشن 640 در 480 فیلمبرداری میکنه و کیفیت wvga پاناسونیک هم با اون در عمل فرقی نمیکنه.کیفیت پانا مسلما خیلی بهتره ولی در عملی که من میخواستم انجام بدم تفاوتی نمیکنه.
    منظور اینکه هر دوشون بیخود هستن و پائین تر از hd به هیچ دردی نمیخوره.منظورم این بود.
    دوستانی که فکر میکنن من مغرضانه میگم لطفا فیلم های گرفته شده با فوجی رو هم ببینند و خداوکیلی نظر بدن.
    یکی از فیلم های گرفته شده که با فوجی دیدم موج دریا رو کنار ساحل نشون میده که حرکت امواج رو بسیار عالی و بودن کمترین محوی فیلمبرداری کرده در حالی که فیلم گرفته شده با fz28 یک نفر رو نشون میده که با دوچرخه از روی یک مانع پرش میکنه و تصویر شفاف هست ولی با پرش.
    در صورتی که فیلم فوجییه در شرایط بسیار کم نور تر هست مثل ساعت 5 بعد ازظهر ولی فیلم fz28 در شرایط نوری خیلی بهتری هست مثل ساعت 12 ظهر.
    وحتی اگه مساوی هم فرض کنی با فوجی 2000 میشه بالای 2 ساعت فیلمبرداری hd داشت.که در نتیجه در فیلمبرداری برنده فوجی 2000 هست.لطفا نمونه فیلم های فوجی رو هم ببینید و بعدا بگید که ..... .
    البته اینو بگم که هر کدوم محاسن و معایب خاص خودشون رو دارن ولی در فیلمبرداری فوجی 2000 خیلی سره.

در ضمن چطور تا پریروز کیفیت فیلمبرداری مهم نبود و اصلا لازم نبود ولی حالا به دوستان fz28 دار برخورده؟
    خوب شما که به دنبال فیلمبرداری نبودید و مود hd رو چیز بیخود و غیر ضروری میدونستید ولی حالا ناراحت شدین.
    بچه های گل با فوجی 2000 انگار که یک هندی کم نواری هم در دست دارید.با 2 ساعت فیلمبرداری .....
    من همه بچه های اینجا رو دوست دارم ولی کنجکاوی و حوصله داشتنم باعث شد fz28 رو که 90 درصد میخواستم بگیرمش به 10 درصد کم شد.
    من یکی اگه کیفیت بدنه و ساخت فوجی 2000 خوب باشه و مشکل باتری نداشته باشه میرم سراغ این دوربین.
    با تشکر از همه دوستان و مخصوصا اون دوستی که لینک فیلم ها رو گذاشت .امیدوارم هر جا هستی موفق باشی .
    جناب lofa شما فوجی 2000 رو داشتی؟؟؟ ازت کمک میخوام.چند تا سوال کوتاه دارم.
    با سپاس از همه دوستان.
    اینجا تاپیک دوربین دیجیتاله ها.اونقدر در مورد کیفیت فیلمبرداری بحث می کنین که آدم از این تاپیک زده میشه.کافیه دیگه.
    هر کس هر دوربینی که خریده،قطعا مطالعه کرده و بهترین گزینه برای خودش رو خریداری کرده.
    احترام به نظر دیگران اساسی ترین نکته در یک مباحثه هستش.لطفا رعایت کنین.
    هر کسی هم که میخواد دوربینی بگیره،خوب بررسی کنه و بهترین گزینه برای خودش رو پیدا کنه.اگر قرار بود همه یک جور فکر کنن و نیازها و انتظارات همه یکسان باشه، فقط یک نوع جنس برای یه کاری طراحی میشد دیگه.دیگه اینقدر شرکت و رده و مدل وغیره لازم نبود که.

4. این کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه lofa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

باز سلام.قیمت فوجی 2000 رو کسی میدونه؟
    دیجی کالا که دو هفته قبل 260 زده بود.چی شد؟؟؟؟؟؟قیمت روزش رو کسی میدونه؟
    همه رو خسته کردم.معذرت از همه بچه ها.
    دوست عزیز من فوجی S2000 را از آهونگار گرفتم 260 تومان تا اونجا که من می دونم از همه فروشنده ها و بازرگانیها با انصافتره ( قیمتاش ارزونتر بودن)

دوست عزیز Fuji S2000HD ظاهرا از نظر عکس با پانا قابل مقایسه نیست. dpreview که اصلا تعریف نکرده بود ازش. و توی تست هایی که انجام داده بود فوجی بدترین دوربین گروه بود. ولی از نظر فیلمبرداری بد نیست هر چند trustedreviews گفته صدای لنز تو فیلم شنیده میشه.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

نمی دونم چرا می گید قابل مقایسه نیست در ریوی سایت http://www.dpreview.com به نظرم عکسای که از فوجی گذاشته بسیار افتضاحه (البته مود اتوماتیک) من تا قبل از اینکه دوربین رو بگیرم همین طور فکر می کردم ولی الان چیزی نزدیک به 500 تا شات باهاش گرفتم و 40 تا عکس رو با هاش چاپ کردم واقعا در قطع 20*25 کیفیت بسیار عالی داره اصلا نمی تونم باورکنم چرا تو این سایت این قدر عکسهای بدی با این دوربین گرفتن ولی باور کنید بدون تعصب می گم کیفیت عکساش خیلی بهتر از عکسای این سایت هست

بله صدای موتور زوم اگه محیط آروم باشه قابل شنیدنه

سلام دوست عزيز
    من هنگا فيلمبرداري پرشي نديده ام ولرزش گير هم به خوبي عمل ميكند
    دوست من ، نگفتم که حتما پرش داره من فیلمهای رو که با این دوربین گرفتن و به عنوان Sample در سایت http://www.steves-digicams.com قرار دادن اینطور بود شما هم اگه وقت کردید به این سایت سر بزنید و این فیلم را دانلود کنید دو فیلم وجود داره با کیفیت عالی و با کیفیت معمولی اون وقت نظر بنده را تائید می کنید . بازم می گم دارم یواش یواش به این نتیجه می رسم نمی شه زیاد به ریوهای این سایتها اعتماد کرد.

در ضمن من که نگفتم با موبایل یکی هست.موبایل N78 با رزولوشن 640 در 480 فیلمبرداری میکنه و کیفیت wvga پاناسونیک هم با اون در عمل فرقی نمیکنه.کیفیت پانا مسلما خیلی بهتره ولی در عملی که من میخواستم انجام بدم تفاوتی نمیکنه.
    منظور اینکه هر دوشون بیخود هستن و پائین تر از HD به هیچ دردی نمیخوره.منظورم این بود.
    وحتی اگه مساوی هم فرض کنی با فوجی 2000 میشه بالای 2 ساعت فیلمبرداری HD داشت.که در نتیجه در فیلمبرداری برنده فوجی 2000 هست.لطفا نمونه فیلم های فوجی رو هم ببینید و بعدا بگید که ..... .

خوب شما که به دنبال فیلمبرداری نبودید و مود HD رو چیز بیخود و غیر ضروری میدونستید ولی حالا ناراحت شدین.
    جناب Lofa شما فوجی 2000 رو داشتی؟؟؟ ازت کمک میخوام.چند تا سوال کوتاه دارم.
    با سپاس از همه دوستان.

آماری که من با توجه به دوربین خودم دارم اینهاست البته اینارو چند پست قبل ترهم گفتم
    به طور متوسط با کیفیت HD دوربین فوجی هر یک ثانیه یک مگ حجم داره پس 17دقیقه به طور تقریب یک گیگ حجم خواهد داشت ( چون یک گیگ هم که 1024 مگ)
    اینم بگم فوجی اجازه 15 دقیقه فیلم برداری با کیفیت HD می ده اونم فکر کنم بعلت بالا رفتن حجم فیلم و پردازش بالای اونه که از عهده دوربین بر نمیاد یک گیگ حجم بعضی از کامپیوترها رو هم دچار مشکل می کنه تا چه برسه به یه دوربین

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوست من یه بار تو یکی از همین ریوها یه مطلب جالب خوندم که به یمن کیفیت افتضاح چاپ در ایران تفاوت دوربینها در خروجی عکسها که گاه فقط توسط افراد متخصص قابل تشخیصه به حداقل ممکن می رسه البته در قطعهای کوچک حالا سوال اینجاست چند نفر متخصص یا حداقل کمی آشنا به عکاسی دوروبر شماست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
    البته اینم بگم در ایزوهای پایین پاناسونیک به یمن استفاده از لنزهای لایکا خروجی عکس بسیار عالی داره اما در نویزهای بالا عکساش قابل مقایسه با سایر دوربینها نیست ولی شما قراره تو یه سال چند تا عکس با ایزو بالا بگیری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    در کل ببین با چه دوربینی حال می کنی همونو بگیر !!!!!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

اینجا تاپیک دوربین دیجیتاله ها.اونقدر در مورد کیفیت فیلمبرداری بحث می کنین که آدم از این تاپیک زده میشه.کافیه دیگه.
    هر کس هر دوربینی که خریده،قطعا مطالعه کرده و بهترین گزینه برای خودش رو خریداری کرده.
    هر کسی هم که میخواد دوربینی بگیره،خوب بررسی کنه و بهترین گزینه برای خودش رو پیدا کنه.اگر قرار بود همه یک جور فکر کنن و نیازها و انتظارات همه یکسان باشه، فقط یک نوع جنس برای یه کاری طراحی میشد دیگه.دیگه اینقدر شرکت و رده و مدل وغیره لازم نبود که.
    با حرف شما کاملا موافقم دوربین عکاسی اول برای عکاسیه بعد کارهای جانبی هرچند من یکی از ملاکام داشتن
    فیلم برداری عالی بود

آخر فروم باز armin_software's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

lz8
    این پاناسونیک مشخصاتش رو بده.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ج
    جناب senator درسته كه اينجا تاپيك دوربين ديجيتال است ولي اگه به پست هاي اين تاپيك توجه كنيد مي بينيد كه در مورد همه چيز بحس مي شود و اين مورد تازگي نداره
    خوب بنده ام از بحس هاي جانبي خوشم نمي ياد ولي دليل نمي شه هر حرف غير منطقي كه زده شد يگوشه بشينيم و نظاره گر باشيم .ايشون بحسي را راه انداختن كه يك سري بديهيات را نقض ميكنه .
    توجه داشته باشيد اينجا مكاني است براي اطلاع رساني و اگه قرار باشه هر كسي بر اساس مشاهدات خود هر استدلالي را بيان كند و غلط هم از آب دراد اسمشو چي مي شه گذاشت؟

10. این کاربر از unforgiven2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوست من ، نگفتم که حتما پرش داره من فیلمهای رو که با این دوربین گرفتن و به عنوان sample در سایت
    کد:
    قرار دادن اینطور بود شما هم اگه وقت کردید به این سایت سر بزنید و این فیلم را دانلود کنید دو فیلم وجود داره با کیفیت عالی و با کیفیت معمولی اون وقت نظر بنده را تائید می کنید . بازم می گم دارم یواش یواش به این نتیجه می رسم نمی شه زیاد به ریوهای این سایتها اعتماد کرد.
    سلام
    خوب شما مگه برادرتون اين دوربين را نخريدن؟
    ايا اين مورد را در اين دوربين ديديد؟ خودتونم كه در پست قبلي بيان كرديد كه به چشم نمياد
    پس نيازي به ديدن اين فيلمها نيست . من خيلي با اين دوربين فيلم نمي گيرم و مد فيلمبرداري خيلي برايم مهم نيست ولي در دوربين خود اين مورد را مشاهده نكرد

آخر فروم باز mh.attari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

آرمین جان تو این سایت ها رفتی؟
    اگه فقط میخوای مدل ها و مشخصاتشون رو ببینی هم dpreview بهترین سایته.

کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    دوستان نمیدونم جریان قسمت دوربین چیه ولی من جدا از مدیرانش ناراحتم به افرادی که اختیار مدیریت داده شده باید خودشون رو مقید به انجام مسولیت هاشون کنن نه اینکه سر یه موضوع کوچیک یه بحث بزرگ راه بندازن و نمی دونم چرا من وقتی سوال میکنم کسی سوال من رو کامل نمی خونه؟
    اخرش این سایت سایت معتبری برای خرید هست وگرانتی هاش چطوره ؟
    امید وارم بهتون بر نخوره ولی نظر من اینه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •