باز سلام.قیمت فوجی 2000 رو کسی میدونه؟
دیجی کالا که دو هفته قبل 260 زده بود.چی شد؟؟؟؟؟؟قیمت روزش رو کسی میدونه؟
همه رو خسته کردم.معذرت از همه بچه ها.
دوست عزیز من فوجی S2000 را از آهونگار گرفتم 260 تومان تا اونجا که من می دونم از همه فروشنده ها و بازرگانیها با انصافتره ( قیمتاش ارزونتر بودن)
دوست عزیز Fuji S2000HD ظاهرا از نظر عکس با پانا قابل مقایسه نیست. dpreview که اصلا تعریف نکرده بود ازش. و توی تست هایی که انجام داده بود فوجی بدترین دوربین گروه بود. ولی از نظر فیلمبرداری بد نیست هر چند trustedreviews گفته صدای لنز تو فیلم شنیده میشه.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نمی دونم چرا می گید قابل مقایسه نیست در ریوی سایت http://www.dpreview.com به نظرم عکسای که از فوجی گذاشته بسیار افتضاحه (البته مود اتوماتیک) من تا قبل از اینکه دوربین رو بگیرم همین طور فکر می کردم ولی الان چیزی نزدیک به 500 تا شات باهاش گرفتم و 40 تا عکس رو با هاش چاپ کردم واقعا در قطع 20*25 کیفیت بسیار عالی داره اصلا نمی تونم باورکنم چرا تو این سایت این قدر عکسهای بدی با این دوربین گرفتن ولی باور کنید بدون تعصب می گم کیفیت عکساش خیلی بهتر از عکسای این سایت هست
بله صدای موتور زوم اگه محیط آروم باشه قابل شنیدنه
سلام دوست عزيز
من هنگا فيلمبرداري پرشي نديده ام ولرزش گير هم به خوبي عمل ميكند
دوست من ، نگفتم که حتما پرش داره من فیلمهای رو که با این دوربین گرفتن و به عنوان Sample در سایت http://www.steves-digicams.com قرار دادن اینطور بود شما هم اگه وقت کردید به این سایت سر بزنید و این فیلم را دانلود کنید دو فیلم وجود داره با کیفیت عالی و با کیفیت معمولی اون وقت نظر بنده را تائید می کنید . بازم می گم دارم یواش یواش به این نتیجه می رسم نمی شه زیاد به ریوهای این سایتها اعتماد کرد.
سلام.دوستان همونطور که حدس میزدم شد.
با دیدن دو فیلم از فوجی 2000 به این نتیجه رسیدم که حرف اون 2 نفری که میگفتن فیلمبرداریش عالیه درست بوده.
یک کلیپ 7 ثانیه ای با 8 مگ حجم.با کیفیت عالی و خیلی سرتر از fz28.
دوستانی که فکر میکنن به شعورشون توهین شده لطفا نمونه فیلم های فوجی 2000 رو هم ببینند و بعد نظر بدهند.
من تعصبی به هیچ مارکی ندارم ولی دیشب که در سایت ها گشتم دیدم که نمره منفی که فوجی 2000 گرفته بیشتر به خاطر سهولت در استفاده هست و از لحاظ کیفیت عکس نمره خوبی گرفته.
و مقایسه این دو مدل میگه :
با fz28 حدود 40 دقیقه با کارت 8 گیگ فیلمبرداری داری ولی با فوجی 2000 بالای 2 ساعت.
در ضمن من که نگفتم با موبایل یکی هست.موبایل N78 با رزولوشن 640 در 480 فیلمبرداری میکنه و کیفیت wvga پاناسونیک هم با اون در عمل فرقی نمیکنه.کیفیت پانا مسلما خیلی بهتره ولی در عملی که من میخواستم انجام بدم تفاوتی نمیکنه.
منظور اینکه هر دوشون بیخود هستن و پائین تر از HD به هیچ دردی نمیخوره.منظورم این بود.
دوستانی که فکر میکنن من مغرضانه میگم لطفا فیلم های گرفته شده با فوجی رو هم ببینند و خداوکیلی نظر بدن.
با fz 28 فقط 40 دقیقه ولی با فوجی 2000 بالای 2 ساعت.
یکی از فیلم های گرفته شده که با فوجی دیدم موج دریا رو کنار ساحل نشون میده که حرکت امواج رو بسیار عالی و بودن کمترین محوی فیلمبرداری کرده در حالی که فیلم گرفته شده با fz28 یک نفر رو نشون میده که با دوچرخه از روی یک مانع پرش میکنه و تصویر شفاف هست ولی با پرش.
در صورتی که فیلم فوجییه در شرایط بسیار کم نور تر هست مثل ساعت 5 بعد ازظهر ولی فیلم fz28 در شرایط نوری خیلی بهتری هست مثل ساعت 12 ظهر.
شاید این حرف ها برای بعضی دوستان خوشایند نباشه ولی بارها فیلمشون رو دیدم.
وحتی اگه مساوی هم فرض کنی با فوجی 2000 میشه بالای 2 ساعت فیلمبرداری HD داشت.که در نتیجه در فیلمبرداری برنده فوجی 2000 هست.لطفا نمونه فیلم های فوجی رو هم ببینید و بعدا بگید که ..... .
البته اینو بگم که هر کدوم محاسن و معایب خاص خودشون رو دارن ولی در فیلمبرداری فوجی 2000 خیلی سره.
در ضمن چطور تا پریروز کیفیت فیلمبرداری مهم نبود و اصلا لازم نبود ولی حالا به دوستان fz28 دار برخورده؟
خوب شما که به دنبال فیلمبرداری نبودید و مود HD رو چیز بیخود و غیر ضروری میدونستید ولی حالا ناراحت شدین.
بچه های گل با فوجی 2000 انگار که یک هندی کم نواری هم در دست دارید.با 2 ساعت فیلمبرداری .....
من همه بچه های اینجا رو دوست دارم ولی کنجکاوی و حوصله داشتنم باعث شد fz28 رو که 90 درصد میخواستم بگیرمش به 10 درصد کم شد.
من یکی اگه کیفیت بدنه و ساخت فوجی 2000 خوب باشه و مشکل باتری نداشته باشه میرم سراغ این دوربین.
با تشکر از همه دوستان و مخصوصا اون دوستی که لینک فیلم ها رو گذاشت .امیدوارم هر جا هستی موفق باشی .
دوستی که لینک فیلم ها ررو کذاشتی امیدوارم در زندگی به موفقیت های بیشتر برسی.
جناب Lofa شما فوجی 2000 رو داشتی؟؟؟ ازت کمک میخوام.چند تا سوال کوتاه دارم.
با سپاس از همه دوستان.
آماری که من با توجه به دوربین خودم دارم اینهاست البته اینارو چند پست قبل ترهم گفتم
به طور متوسط با کیفیت HD دوربین فوجی هر یک ثانیه یک مگ حجم داره پس 17دقیقه به طور تقریب یک گیگ حجم خواهد داشت ( چون یک گیگ هم که 1024 مگ)
اینم بگم فوجی اجازه 15 دقیقه فیلم برداری با کیفیت HD می ده اونم فکر کنم بعلت بالا رفتن حجم فیلم و پردازش بالای اونه که از عهده دوربین بر نمیاد یک گیگ حجم بعضی از کامپیوترها رو هم دچار مشکل می کنه تا چه برسه به یه دوربین