دوستان بازی واسه pc اومده؟..
پست 1827 :
تاريخ انتشار براي كامپيوترهاي شخصي : July 2009 ( تيرماه )
سلام.
این بازی واسه پلی 2 هست؟واسه پی سی نیومده؟داستان بازی چیه؟
این بهتره یا اویل چهار؟
با اینکه اویل چهار چیزه جالبی نبود.
ممنون
تابستون میاد !
بخدا من اينو با ايكس باكس برادرم دزدكي تا اخر بردم بازي خوب بود ولي مرگ الكسيا.......................
سلام. من یک ایکس باکس 360 داشتم که سر همین بازی سه چراغه شد. زمانی که بازیهای تصویری قدم به عرصه سه بعدی شدن به صورت جدی می گذاشت بازی رزیدنت اویل اومد و همه رو شگفت زده کرد. من هرگز اون تصویر کاپتان وسکر با عینک دودی و در حال درست کردن موهاش رو فراموش نخواهم کرد. خوشحالم که ایکس باکس من وقتی سه چراغه شد که داشتم غول آخر بازی یعنی آلبرت وسکر کمی تغییر شکل داده رو می زدم. حداقل مرگش رو ندیدم. به هر حال نمی دونم از بچه هایی که عشق بازی هستن و تو این سایتن کیا قدیمی ترن. خود من که 23 ساله اینکاره ام. خیلی دلم می خواد کسایی که با شخصیت خفنی مثل آلبرت وسکر حال کردن در مورد مرگش من رو تسلا بدن. ضمنا اگه کسی سایت یا فروشگاهی رو می شناسه که بشه توش بازیهای دستگاه های قدیمی مثل پلی استیشن یا دریم کست پیدا کرد (به خصوص گیم کیوب) به من بگه.
من خودم یک جا رو می شناسم که خیلی از بازی های قدیمی مثل final fantasy 7 , 8 , 9فاینل فانتزی 7 و 8 و 9 یا بازی galerians رو داره اما دنبال بازیهایی مثل fear effect 2 هستم که اونجا نداشتن اسم سایت رو هم می نویسم اگه خواستید یک سر برید شاید چیز خاصی رو بخواهید که اونجا داشته باشن.
ORADO.COM اسم سایتشون هست و کسی هم که مسئول غرفه ی بازیهاست خودش گیمره و میفهمه چی می خواهید.
سلام. من این بازی زیبا و به یاد ماندنی و البته غم انگیز برای من و همه عشاق آلبرت وسکر رو بازی کردم و دقیقا همان جایی که داشتم غول آخر یعنی آلبرت وسکر تغییرکرده رو می زدم ایکس باکس 360 سه چراغه شد و تنها خوبیش این بود که مرگ آلبرت وسکر رو ندیدم. یکمی امیدوارم که بازی با مرگ آلبرت وسکر تموم نشه و مثل همیشه کاپتان براوو تیم یک گریز رندانه بزنه. بگذریم من دنبال بازی های پال هستم چون همه بازیهام J هستند و نمی دانم که نسخه پال آنها را چطور تهیه کنم. خودم یک سایت که آرشیو خوبی از بازی های XBox360 داشت رو پیدا کردم به نام :اگر شما هم سایتی رو سراغ دارید که آرشیو کامل داشته باشه به من معرفی کنید. اگر هم دنبال بازی یا چیزی هستید که گیر نمی آرید اینجا شاید داشته باشه چون تو لیستی که برای من فرستادند خیلی از بازی های PLAYSTATION2 رو داشتند به خصوص RPG باز ها توجه کنند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در آخر این رو اضافه کنم که تاریخ عرضه بازی سال 2009 میلادی می باشد.[/quote]
[/quote]
خوشحالم كه يه همدرد برام پيداشد راستشو بخواي من با چشم بسته البرت جون را زدم به خدا چشمم را بستم با ارپي جي زدمش ولي فك كنم البرت بر گرده....اميدوارم......![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)