تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 184 از 231 اولاول ... 84134174180181182183184185186187188194 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,831 به 1,840 از 2307

نام تاپيک: آموزش سيستم مديريت محتواي جوملا joomla با توضيحات كامل

حـــــرفـه ای مرتضی nvcd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

یک سوال ابتدایی که واقعا از یادم رفته جوابش !
    من عنوان این سایت رو از کجا تغییر بدم ؟
    تو global confugration همون چند تای اولی یکی اسم سایته ...

2. این کاربر از مرتضی nvcd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

تو global confugration همون چند تای اولی یکی اسم سایته ...
    نام سایت
    رو از گلوبال ستینگ تغییر دادم ولی توی صفحه ی اصلی سایت عوض نشده !
    البته من دیتابیس های سایت رو منتقل کردم ... و دارم اون رو ادیت میکنم ...
    ممکنه مشکل از اون باشه ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

رو از گلوبال ستینگ تغییر دادم ولی توی صفحه ی اصلی سایت عوض نشده !
    البته من دیتابیس های سایت رو منتقل کردم ... و دارم اون رو ادیت میکنم ...
    ممکنه مشکل از اون باشه ؟
    منم یه جایی ... اون اوایل به همین مشکل برخوردم ... هر چی عوض می کردم نمی شد ...

رفتم تو تمام فایل هاش سرچ کردم ( با supersearch) و فکر کنم تو index.php یا شایدم چیز دیگه ... اسم سایتی که قبلا نوشته بودم رو پیدا کردم ... عوضش که کردم همه چیز خب شد !!!!

5. این کاربر از مرتضی nvcd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

6 سوال مهم

سلام
    من مي خواهم يك سري امكانات در سايت جوملاي خودم قرار دهم . از جمله گالري عمس ساده html و منوي چنر سطحي .
    در همه مرورگرها و بدون پلاگين نمايش داده شود .
    ممنون.

داره خودمونی میشه hami2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

14 قالب

سلام
    قالب های جوملا رو چه طور میشه ترجمه کرد؟
    Last edited by hami2007; 14-03-2009 at 10:11.

آخر فروم باز am2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    يه جاي خوب...

پيش فرض

من چندتا سوال داشتم!
    میخواستم ببینم کسی آیکنی چیزی برای سایت سراغ نداره؟
    همچنین چطوری میشه برای جوملا فروشگاه اینترنتی ساخت؟(البته فارسی) و ایا این فروشگاه بهتره یا این که یه فروشگاه جداگانه نصب کنبم؟(نسخه جوملا 1.5.9)

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

من مي خواهم يك سري امكانات در سايت جوملاي خودم قرار دهم . از جمله گالري عمس ساده html و منوي چنر سطحي .
    در همه مرورگرها و بدون پلاگين نمايش داده شود .
    ممنون.
    امکانات !!! ... گالری عکس که خودش چندین کامپوننت داره ... که می شه از خود سایت جوملا دانلود کنی ... منو رو متوجه نشدم ... چی می خوای؟

سلام
    قالب های جوملا رو چه طور میشه ترجمه کرد؟
    خیلی کارا احتیاج داره ... ولی زیاد هم سخت نیست ... یه سری تغییرات تو template details انجام بدی ... یه سری فایل جدید ایجاد کنی ... و خوب ترجمه ...

اگه مطمئنی تو کارت دی: ... سعی می کنم یه توضیح کوچولو برات اماده کنم ... البته با اجازه محسن جان ... که فکر کنم بتونه یه اموزش کلی و کامل بنویسه ..

میخواستم ببینم کسی آیکنی چیزی برای سایت سراغ نداره؟
    همچنین چطوری میشه برای جوملا فروشگاه اینترنتی ساخت؟(البته فارسی) و ایا این فروشگاه بهتره یا این که یه فروشگاه جداگانه نصب کنبم؟(نسخه جوملا 1.5.9)
    ایکن برای کجای سایت ؟... بستگی به کارت داره ... ولی فکر کنم اگه یه چیزی تو مایه های Icon pack یا icon for website تو گوگل سرچ کنی .... بشه چیزی پیدا کرد ... هرچند زیاد باب دل ادم نمی شه ...
    می تونی از عکس های اماده استفاده کنی ... و با نرم افزار هایی اون رو به ایکون تبدیل کنی ... بهرحال تو نت چیزایی زیادی پیدا می شه ..

یه تاپیک برای فروشگاه های فارسی شده و بحث هایی در مورد اون تو همین انجمن وجود داره ... ( فعلا دارم اف می نویسم نمی ش لینک بدم ) ... بعضی از دوستان داره یه چیزایی رو فارسی می کنن ... ولی فکر کنم هنوز چیز درست و درمونی که بتونه با بانک های ایران بخونه ... و مجانی هم باشه درست نشده هنوز ... منظورت از فروشگاه جداگانه چیه؟

10. این کاربر از مرتضی nvcd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

am2

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    يه جاي خوب...

پيش فرض

ایکن برای کجای سایت ؟... بستگی به کارت داره ... ولی فکر کنم اگه یه چیزی تو مایه های Icon pack یا icon for website تو گوگل سرچ کنی .... بشه چیزی پیدا کرد ... هرچند زیاد باب دل ادم نمی شه ...
    می تونی از عکس های اماده استفاده کنی ... و با نرم افزار هایی اون رو به ایکون تبدیل کنی ... بهرحال تو نت چیزایی زیادی پیدا می شه ..

یه تاپیک برای فروشگاه های فارسی شده و بحث هایی در مورد اون تو همین انجمن وجود داره ... ( فعلا دارم اف می نویسم نمی ش لینک بدم ) ... بعضی از دوستان داره یه چیزایی رو فارسی می کنن ... ولی فکر کنم هنوز چیز درست و درمونی که بتونه با بانک های ایران بخونه ... و مجانی هم باشه درست نشده هنوز ... منظورت از فروشگاه جداگانه چیه؟
    ممنون از کمکت
    منظورم همین پک های ایکن بود ..حالا یکم تو گوگل سرچ میکنم ببینم چی می شه.منظورم از فروشگاه جداگونه این بود که مثلا از oscommeric استفاده کنم .چون تا جایی که فهمیدم برای خود جملا هم اکستنکشنهایی برای ساخت فروشگاه وجود داره.

راستی یه سوال دیگه میواستم ببینم چطوری میشه توی صفحه اصلی سایت قسمتی برای catagouries گذاشت مثل منو سمت راست سایت پی سی دانلود ..که مثلا داشته باشه دانلود>سیستم عامل>ویندوز و چطوری برای هر قسمت article خاصی مشخص کنیم.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

خواهش می کنم دوست من ...

فروشگاه های جوملا هم نسبت به اسکریپت خود فروشگاه چیزی کم ندارن ... شاید هم چون فارسی شده بعضی ها رو هم بشه پیدا کرد بهتر هم هستن ... اما کدوم فروشگاه بهتره و غیره رو نمی دونم ...

منویی هم که گفتی رو درست متوجه شدم؟... می خوای کل بخش ها و مجموعه ها و زیر مجموعه های سایتت یکجا بصورت لیست قرار بگیره؟... یا چیز دیگه ای هست؟... یه سری ماژول برای لیست مجموعه و بخش هست که اگه بدردت می خوره برات بزارم ...

13. این کاربر از مرتضی nvcd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

am2

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    يه جاي خوب...

پيش فرض

خواهش می کنم دوست من ...

فروشگاه های جوملا هم نسبت به اسکریپت خود فروشگاه چیزی کم ندارن ... شاید هم چون فارسی شده بعضی ها رو هم بشه پیدا کرد بهتر هم هستن ... اما کدوم فروشگاه بهتره و غیره رو نمی دونم ...

منویی هم که گفتی رو درست متوجه شدم؟... می خوای کل بخش ها و مجموعه ها و زیر مجموعه های سایتت یکجا بصورت لیست قرار بگیره؟... یا چیز دیگه ای هست؟... یه سری ماژول برای لیست مجموعه و بخش هست که اگه بدردت می خوره برات بزارم ...
    ممنون دوست عزیز.
    بله یه چیزی میخوام تو همین مایه ها..مثلا میخوام خودم یه لیستی از مجموعه و زیر مجموعه ها تعریف کنم و هر مطلب رو توی یک بخش خاص اون قرار بدم و این لیست رو یه توی صفحه اصلی بذارم.نمیدونم منظورم رو درست گفتم یا نه!!
    راستی اگه ممکنه یکی ار همین فروشگاه های جوملا رو هم برام بذاری ممنونت میشم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •