تو global confugration همون چند تای اولی یکی اسم سایته ...یک سوال ابتدایی که واقعا از یادم رفته جوابش !
من عنوان این سایت رو از کجا تغییر بدم ؟
تو global confugration همون چند تای اولی یکی اسم سایته ...یک سوال ابتدایی که واقعا از یادم رفته جوابش !
من عنوان این سایت رو از کجا تغییر بدم ؟
رو از گلوبال ستینگ تغییر دادم ولی توی صفحه ی اصلی سایت عوض نشده !نام سایت
البته من دیتابیس های سایت رو منتقل کردم ... و دارم اون رو ادیت میکنم ...
ممکنه مشکل از اون باشه ؟
منم یه جایی ... اون اوایل به همین مشکل برخوردم ... هر چی عوض می کردم نمی شد ...رو از گلوبال ستینگ تغییر دادم ولی توی صفحه ی اصلی سایت عوض نشده !
البته من دیتابیس های سایت رو منتقل کردم ... و دارم اون رو ادیت میکنم ...
ممکنه مشکل از اون باشه ؟
رفتم تو تمام فایل هاش سرچ کردم ( با supersearch) و فکر کنم تو index.php یا شایدم چیز دیگه ... اسم سایتی که قبلا نوشته بودم رو پیدا کردم ... عوضش که کردم همه چیز خب شد !!!!
سلام
من مي خواهم يك سري امكانات در سايت جوملاي خودم قرار دهم . از جمله گالري عمس ساده html و منوي چنر سطحي .
در همه مرورگرها و بدون پلاگين نمايش داده شود .
ممنون.
سلام
قالب های جوملا رو چه طور میشه ترجمه کرد؟
Last edited by hami2007; 14-03-2009 at 10:11.
من چندتا سوال داشتم!
میخواستم ببینم کسی آیکنی چیزی برای سایت سراغ نداره؟
همچنین چطوری میشه برای جوملا فروشگاه اینترنتی ساخت؟(البته فارسی) و ایا این فروشگاه بهتره یا این که یه فروشگاه جداگانه نصب کنبم؟(نسخه جوملا 1.5.9)
امکانات !!! ... گالری عکس که خودش چندین کامپوننت داره ... که می شه از خود سایت جوملا دانلود کنی ... منو رو متوجه نشدم ... چی می خوای؟من مي خواهم يك سري امكانات در سايت جوملاي خودم قرار دهم . از جمله گالري عمس ساده html و منوي چنر سطحي .
در همه مرورگرها و بدون پلاگين نمايش داده شود .
ممنون.
خیلی کارا احتیاج داره ... ولی زیاد هم سخت نیست ... یه سری تغییرات تو template details انجام بدی ... یه سری فایل جدید ایجاد کنی ... و خوب ترجمه ...سلام
قالب های جوملا رو چه طور میشه ترجمه کرد؟
اگه مطمئنی تو کارت دی: ... سعی می کنم یه توضیح کوچولو برات اماده کنم ... البته با اجازه محسن جان ... که فکر کنم بتونه یه اموزش کلی و کامل بنویسه ..
ایکن برای کجای سایت ؟... بستگی به کارت داره ... ولی فکر کنم اگه یه چیزی تو مایه های Icon pack یا icon for website تو گوگل سرچ کنی .... بشه چیزی پیدا کرد ... هرچند زیاد باب دل ادم نمی شه ...میخواستم ببینم کسی آیکنی چیزی برای سایت سراغ نداره؟
همچنین چطوری میشه برای جوملا فروشگاه اینترنتی ساخت؟(البته فارسی) و ایا این فروشگاه بهتره یا این که یه فروشگاه جداگانه نصب کنبم؟(نسخه جوملا 1.5.9)
می تونی از عکس های اماده استفاده کنی ... و با نرم افزار هایی اون رو به ایکون تبدیل کنی ... بهرحال تو نت چیزایی زیادی پیدا می شه ..
یه تاپیک برای فروشگاه های فارسی شده و بحث هایی در مورد اون تو همین انجمن وجود داره ... ( فعلا دارم اف می نویسم نمی ش لینک بدم ) ... بعضی از دوستان داره یه چیزایی رو فارسی می کنن ... ولی فکر کنم هنوز چیز درست و درمونی که بتونه با بانک های ایران بخونه ... و مجانی هم باشه درست نشده هنوز ... منظورت از فروشگاه جداگانه چیه؟
ممنون از کمکت
منظورم همین پک های ایکن بود ..حالا یکم تو گوگل سرچ میکنم ببینم چی می شه.منظورم از فروشگاه جداگونه این بود که مثلا از oscommeric استفاده کنم .چون تا جایی که فهمیدم برای خود جملا هم اکستنکشنهایی برای ساخت فروشگاه وجود داره.
راستی یه سوال دیگه میواستم ببینم چطوری میشه توی صفحه اصلی سایت قسمتی برای catagouries گذاشت مثل منو سمت راست سایت پی سی دانلود ..که مثلا داشته باشه دانلود>سیستم عامل>ویندوز و چطوری برای هر قسمت article خاصی مشخص کنیم.
خواهش می کنم دوست من ...
فروشگاه های جوملا هم نسبت به اسکریپت خود فروشگاه چیزی کم ندارن ... شاید هم چون فارسی شده بعضی ها رو هم بشه پیدا کرد بهتر هم هستن ... اما کدوم فروشگاه بهتره و غیره رو نمی دونم ...
منویی هم که گفتی رو درست متوجه شدم؟... می خوای کل بخش ها و مجموعه ها و زیر مجموعه های سایتت یکجا بصورت لیست قرار بگیره؟... یا چیز دیگه ای هست؟... یه سری ماژول برای لیست مجموعه و بخش هست که اگه بدردت می خوره برات بزارم ...
ممنون دوست عزیز.
بله یه چیزی میخوام تو همین مایه ها..مثلا میخوام خودم یه لیستی از مجموعه و زیر مجموعه ها تعریف کنم و هر مطلب رو توی یک بخش خاص اون قرار بدم و این لیست رو یه توی صفحه اصلی بذارم.نمیدونم منظورم رو درست گفتم یا نه!!
راستی اگه ممکنه یکی ار همین فروشگاه های جوملا رو هم برام بذاری ممنونت میشم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)